S
senihatoran
Ziyaretçi
- Konu Sahibi senihatoran
-
Bu kapsul olusumu nasıl bısey.bende 20 gun once amelıyat oldum.Benımde sag gogusumde dıgerıne gore degısık bır agrı,sertlık ve lıkırdama gıbı bısey var tarıf edemedıgım.Doktora kontrole gıttıgımde bısey yok dedı ama cok kısa bır baktı sadece benım elıme gelen sertlıgı farkettıgını bıle sanmıyorum yanı bıraz gecıstırdı benı onun ıcın hala bıraz korku ıcındeyım gecıcekmı acaba dıye.Bırde bu kapsul olusumu ne zamana kaadr oluyokı.sen 3.5 ay once olmusun amelıyatı hala rısk varmı.Bırde senın yumusama durumun nedır ne zaman bı sekle gırıyor ve yumusuyolar bu gogusler cnm.Bıraz bılgı verırsen sevınırım.
Slm cnm sen yazali baya olmus ama ayni sorun bendede war dedgn gibi sag goğusumn icinde likirdama yurudkce oluyo bide sislik we sertlik bu kapsullenme belirtisimi ben amlyt olali 11gun oluyo.ins ek bi ameliyata kalmadan sorun hallolmustur??
Canım,öncelikle şunu söyliyimki bahsettigin gögüs içindeki lıkırdama dedigin şey gögüsteki kapsül belirtisi degil.Ameliyat olan herkeste bu sorun olabiliyor,normal.Kapsül ameliyattan sonra birkaç ay sonra kendini göstermeye başlayabilir.11.Günde belli olmaz...Şu an senin gögsündeki şişlik ve sertlikte ameliyatının yeni olmasından kaynaklanıyor canım.Kapsül gögüste şekil bozuklugu yapar.Masaj yaptıgınızda içerde bir bölgede sertlik hissedersiniz.Yattıgınız zaman gerginlik yapar va agrı yapar.Senin endişe etmen için çok erken,içini ferah tut
o lıkırdamayı yanımızdakiler duyar mı peki? :26:
Canım gögsümden gelen o lıkırdama sesini ben ameliyattan bir,iki hafta sonra yaşadım.Kolumu kıpırdatınca içerden lıkır lıkır baloncuk,su sesine benzer bir ses geliyordu.Hani sanki içerde biryerlerde hava birikmiş,içinde su var onun sesi geliyor gibiydi.Çogu arkadaşımız yaşamış bu durumu.Belkide herkes yaşamıştır ama kimisi farketmiş,kimisi fark edememiştir.Ben bunu fark edince yanımda,aynı odada arkadaşım vardı.Sesi duyuyormusun dedim.Hiçbirşey duymadıgını söyledi.Yanına gittim ve yanında yaptım.Bana bir bakışı vardıki aman allahımResmen korktu kız.Sesi oda duyuyordu.Bu durum hoşuma gitmişti,sürekli yapmaya başlamıştım Fakat tabi böyle devam etmedi,sonra ses filan gitti,eglencede yarım kaldı Çok önemsenecek bir durum degil.İçerdeki ödemlerden ve protezin açılan cebe tam olarak oturmamasından kaynaklanan bir durummuş,tamamen geçici yani
tamam, geçicidir de, ne kadar sürer. ya biri derse, bu ses ne diye
canım o bende de olmuştu içeride hava kalmasından kaynaklanıyormuş birkaç gün sürdü geçti sonra sıkıntı değil yani
illa olacak yani. yüz bin baloncuk yutmuş gibi :26:
haha:) yok bebişim illa olacak diye bir şey yok bazen olabiliyor işte içeride hava kalınca o da çabucak geçiyor zaten :)
tamam, geçicidir de, ne kadar sürer. ya biri derse, bu ses ne diye
iyi madem.
ya, bugün pijama sordum, boydan düğmeli. gerçi aldım bir takım, lazım olur diye bir tane daha almak istiyorum. bu kadın da " ameliyat için mi boydan düğmeli istiyorsunuz" demez mi!
yahu, havlu elbezi alırım, nerde kullanacaksınız diye sorarlar. tezhayı silicem, sakıncası yoksa, izniniz varsa
mendil alırım, ne yapacaksınız derler. ne oluyor bu insanlara. belki ben pijamayı hediye alıyorum. olamaz mı!
Canım,öncelikle şunu söyliyimki bahsettigin gögüs içindeki lıkırdama dedigin şey gögüsteki kapsül belirtisi degil.Ameliyat olan herkeste bu sorun olabiliyor,normal.Kapsül ameliyattan sonra birkaç ay sonra kendini göstermeye başlayabilir.11.Günde belli olmaz...Şu an senin gögsündeki şişlik ve sertlikte ameliyatının yeni olmasından kaynaklanıyor canım.Kapsül gögüste şekil bozuklugu yapar.Masaj yaptıgınızda içerde bir bölgede sertlik hissedersiniz.Yattıgınız zaman gerginlik yapar va agrı yapar.Senin endişe etmen için çok erken,içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?