Gecen 24 nisanda oldum canimNe kadar oldu ameliyat olalı? Başlarda epey yukarıda oluyor, aylar sonra iniyor. Gerçi bu süre kişiye bağlı değişir.
Valla hic bilmiyorum bant falan onermedi bana doktorum, sadece duzenli olarak sutyeni giymemi istedi... bilerek uste yerleştirdiğini ve zamanla inecegini soyledi ama insan korkmuyor deil hadi inmezse diyeCanım aşağı inmesi için bant kullanman lazım. Silikonların neden yukarda acaba cep mi yukarda açıldı ?
Evet biliyorum canimm <3.Hiç düzelme olmadı mı canım? Benim de yukaridaydi biraz sislikler falan vardı baya indi sana foto atmıştım zaten hatirlarsin. Aynı zamanda ameliyat olduk daha cok yeni merak etme yumusayip asagiya inerler daha.
Bana masaj hic bisey demedi vallahi sadece sutyeni duzenli kullan dediBenim de öyleydi, hatta biri yukarıda biri aşağıdaydı, masajları aksatmadim düzeldi.
Valla hic bilmiyorum bant falan onermedi bana doktorum, sadece duzenli olarak sutyeni giymemi istedi... bilerek uste yerleştirdiğini ve zamanla inecegini soyledi ama insan korkmuyor deil hadi inmezse diye
Tamam canim zaten bana 2 ay sonra geri kontrole gelmemi soyledi ozaman gittigimde iyice bir sorarimBazı doktorlar masaj da bant da önermiyor . Tabii geçici bir durum olabilir ameliyatın yeni sonuçta , inşallah geçer . Ama bant kullanan çok arkadaşımız var burda işe yaradığını söylüyorlar , eğer Bikaç ay sonra da durum aynı olursa doktoruna bant kullanmayı sorabilirsin istersen .
Kalmiyor geciyor bende suan o evreyi atlattim az daha kaldi ama biri indi tamamen digeride az daha inmeli asagiyaBenimde aynı sorun vargöğüs oluyum daha kısa mesafe göğüs üstü daha yüksek geniş ameliyatın ilk günleri herkes bunu yaşadı mı? Ben çok endişeleniyorum 0 göğüsle ameliyat olduğum için böyle kalırım korkusu var bide araları çok açık sonradan birleşir mi biraz acaba
ya bu aşagı inme tam olarak ne oluyor. yeni yapılmış haliyle aşağı iniş hali arasında ne fark oluyor. görsellerle açıklar mısınız mümkünse.Silikonum oldugundan daha yuksege yerlestirildi Bu sizdede oldumu protezim oldugundan daha yuksekte ve zamanla inecegini soylediler. Yasayan ve gercekten denildigi gibi indimi protezler asagi?
Ve kesi dolayısıyla suan acıkta duruyor gibi asagi inme sozkonusu olursa kivrim altinda kalicak...
Silikonlariniz indi mi asagiya?kotu bir soru belki ama endiseliyim..
365 cc Kas alti (nagor) yuvarlak
Bazı kişilerde ameliyattan sonraki o ilk haftalarda şöyle oluyor: meme ucunu merkez olarak alalım, ama protezin sanki %60, 70 lik bölümü üst lopta, %40,30 luk bölümü alt loptaymış gibi duruyor. Ve Genelde beraberinde basık bir görüntü oluyor. Yani meme uçları aşağıda gibi duruyor. Zamanla bu durum düzeliyor. Kaslar kendini saldıkça, deri esnedikçe protezin alt lopu yerçekiminin etkisiyle daha dolgunlaşıyor. Ama bu herkeste olmuyor. Bu YA açılan cep YA da vücut yapısıyla ilgili ben de çözemedim bu işi.ya bu aşagı inme tam olarak ne oluyor. yeni yapılmış haliyle aşağı iniş hali arasında ne fark oluyor. görsellerle açıklar mısınız mümkünse.
ÜSilikonum oldugundan daha yuksege yerlestirildi Bu sizdede oldumu protezim oldugundan daha yuksekte ve zamanla inecegini soylediler. Yasayan ve gercekten denildigi gibi indimi protezler asagi?
Ve kesi dolayısıyla suan acıkta duruyor gibi asagi inme sozkonusu olursa kivrim altinda kalicak...
Silikonlariniz indi mi asagiya?kotu bir soru belki ama endiseliyim..
365 cc Kas alti (nagor) yuvarlak
Çok ağrınız oldumu pişmanlık varmı acabaMerhaba ben de Meme büyütme ameliyatı oldum geçen salı günü ve göğüslerimin biri daha yukarıda ve yaygın meme ucu altta kalmış gibi protez yukarıda gibi sizin ki düzeldimi aşağı indi mi