Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tam sonuclar icin 6 ay bekleyecegiz mecburen.ama iner merak etmeyin.inmezsede çözümü var 15 dk lık bi müdahele sadece üzülmeyin güzel olacakOff ya çok pişman oldum ama sarkikti içi boştu sadece dikleştirme yapılsa güzel durmaz dedi doktorum yoksa silikon istemiyordum bu ne bitmez cileymis
Tşk ederim inşallah diyorum hepimiz için aminnnnvalla tam sonuclar icin 6 ay bekleyecegiz mecburen.ama iner merak etmeyin.inmezsede çözümü var 15 dk lık bi müdahele sadece üzülmeyin güzel olacak
gelismelerden haberdar et beniTşk ederim inşallah diyorum hepimiz için aminnnn
Merhaba. Ben silikon yaptıralı 5 yıl oldu sağ meme hep yukarıdaydı. Daha sert ve yuvarlaltı. Aradan epey süre geçti ama bir kaç gündür bant takıyorum üstten iyice basınç uyguluyorum. 3 günde sağ meme biraz aşağı indi yumuşadı. 5 yıl sonra bant bu kadar etkiler mi anlamadım. Normale döndü. Acaba 5 yıl sonra cebe mi yerleşti. Masajda yaptım.Benim de öyleydi, hatta biri yukarıda biri aşağıdaydı, masajları aksatmadim düzeldi.
Ben o rezil bandi 3 ay birfiil taktim hic bi ise yaramadi sonunda 2.operasyonla indirdikMerhaba. Ben silikon yaptıralı 5 yıl oldu sağ meme hep yukarıdaydı. Daha sert ve yuvarlaltı. Aradan epey süre geçti ama bir kaç gündür bant takıyorum üstten iyice basınç uyguluyorum. 3 günde sağ meme biraz aşağı indi yumuşadı. 5 yıl sonra bant bu kadar etkiler mi anlamadım. Normale döndü. Acaba 5 yıl sonra cebe mi yerleşti. Masajda yaptım.
Senin adına sevindim. Benim çok belirsiz. Sağ biraz daha yukarda gibi. Ama sağ meme daha küçük olduğu için 325 cc sola 300 cc yapmıştı.Gereksiz bir şey yapmış. Farkın nedeni o. 325 cc bira daha büyük duruyor. Ben demeden kimse fark etmiyor . Ama niye böyle bir aptallık yaptı koca prof bilemiyorum. Ama genel görüntü çok güzel.Ben o rezil bandi 3 ay birfiil taktim hic bi ise yaramadi sonunda 2.operasyonla indirdik
Benim hic memem olmadigi icin ikisinede 350 cc takmış doktorcum sigsa 375 takacakmis iyikide sigmamis bunlar bile buyuk gelmeye basladi gozüme valla bu isler zor isler 2 defa ameliyat olmak zorunda kaldimSenin adına sevindim. Benim çok belirsiz. Sağ biraz daha yukarda gibi. Ama sağ meme daha küçük olduğu için 325 cc sola 300 cc yapmıştı.Gereksiz bir şey yapmış. Farkın nedeni o. 325 cc bira daha büyük duruyor. Ben demeden kimse fark etmiyor . Ama niye böyle bir aptallık yaptı koca prof bilemiyorum. Ama genel görüntü çok güzel.
Ama çok güzel olmuş seninkiler tam istediğim büyüklük benimde düz bakalım nasıl olacak gün sayıyorum vallaBenim hic memem olmadigi icin ikisinede 350 cc takmış doktorcum sigsa 375 takacakmis iyikide sigmamis bunlar bile buyuk gelmeye basladi gozüme valla bu isler zor isler 2 defa ameliyat olmak zorunda kaldim
Tam istedigim gibi olmadilar ama bunada şükür aralar açık kalcakmis malesef kaburga egriliginden ötürü.olsun boylede guzel diyorum hiç yoktan iyidir en azindan simdi biri anyada biri konyada değilAma çok güzel olmuş seninkiler tam istediğim büyüklük benimde düz bakalım nasıl olacak gün sayıyorum valla
Merhaba şikayetiniz düzeldi mi? bende 8 şubat 2020 de ameliyat oldum. sol memem diğerin yukarıda. bikinide çok dikkat çekiyor. ne yapmam gerek?Off ya çok pişman oldum ama sarkikti içi boştu sadece dikleştirme yapılsa güzel durmaz dedi doktorum yoksa silikon istemiyordum bu ne bitmez cileymis
merhaba yaptırdınız mı doktorunuzun söylediği işlemi? düzeldi mi yükseklik?konuyu açanlardan ses yok benimde 2 ay oldu sol indi sağ inmedi bantta kullaniyorum ama nafile 6.ayin sonunda eger inmezse tekrar minik bi operasyon yapacagiz dedi doktorum.15 dk lik bi islemmis lokal anesteziyle kesiyi acip asagi cekecekmis protezi.
Ben 3.ameliyata hazirlaniyorum malesef.yukseklik indi ama problemler devam ediyor.fakat bu sefer baska cerrahla yoluma devam edecegim.eskisinide mahkemeye veriyorummerhaba yaptırdınız mı doktorunuzun söylediği işlemi? düzeldi mi yükseklik?
ne gibi sorunlar yaşadınız? doktorunuz kimdi acaba? ben 8 şubat 2020'de Dr. Fevzi Yavaş'a ameliyat oldum. Şimdi sol göğsüm çok daha yukarıda ve büyük görünüyor.Çok kafama takıyorum. Kontrole gideceğim.Ben 3.ameliyata hazirlaniyorum malesef.yukseklik indi ama problemler devam ediyor.fakat bu sefer baska cerrahla yoluma devam edecegim.eskisinide mahkemeye veriyorum
Ayni durumu yaşıyorum şu anda bilgi verebilir misiniz süreçle ilgili baya zaman geçmiş teşekkür ederimArkadaslar bende aneliyat oldum 1 ayı biraz gecti. 450 mentor high profil yuvarlak takıldı. Fakat tam ödem gitmedi ve tam sekil almadı kavun gibi duruyordu ilk haftalar biraz sekillendi fakat beni uzen silikonlu meme ucları direk karsiya bakar ya benimkiler asagı dogru sarkik gibi elimle meme ustunden yukarı cekince super duruyor Bugün kontrolüm vardı gittim bu düsüncemi söyledim aynada gostererek Bana 3 ay dedi yerlesme sekil alma süresi i zamanda durum aynı olursa meme ucu cevresinden Lokal anestezi ile kesi acip yukarı cekerim 2 cm lik parca deri alarak istediginuz dik göruntü olur dedi. dedim burdaha mi dikiş izi hocam....1 dogumum var fakat yer cekimi zaman asımi meme sarkikligindan da olabilir dedi 3 ay sonunda bakalım dedi. Durum bu Sizce düsunceleriniz nedir bu konuda...???
6 ay bekleyin ameliyattan sonra geçmez ise sorun doktordadır.Silikonum oldugundan daha yuksege yerlestirildi Bu sizdede oldumu protezim oldugundan daha yuksekte ve zamanla inecegini soylediler. Yasayan ve gercekten denildigi gibi indimi protezler asagi?
Ve kesi dolayısıyla suan acıkta duruyor gibi asagi inme sozkonusu olursa kivrim altinda kalicak...
Silikonlariniz indi mi asagiya? kotu bir soru belki ama endiseliyim..
365 cc Kas alti (nagor) yuvarlak