- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 34
Çok geçmiş olsun güle güle kullanın peki bana tavsiye edermisiniz nolur tecrübeli birinin düşüncelerine çok ihtiyacım var.Yine olsa yine yaptırırmıydınız en önemlisi hiç çıkmıcak ömür boyu kalacak değil mi ?Evet ağrım oldu ama her geçen gün daha iyi idi bi de ben bant korse taktığım için onun verdiği baskı ile sırt ağrım çok oldu pişmanlığım ise şuanda bi göğüs silikon yukarı da güzel durmuyor düZelir mi diye endişelerimden kaynaklı pişmanlığım var
Mrblar. Bende amelıyat oldum ve cok yukarda duruyolar. Bi tuaf meme gıbi degıl sanki. Memenin alt tarafı yumusak silikon ınıp oturmadıgından. Ust taraf kaya gibiGecen 24 nisanda oldum canimCooook ustte duruyor hic yakismiyor ve kambur gibi gozukuyorum... memesiz baya bi duzgundum
Uff tıpatıp aynı sorunu yasıyoruz. Tarıf ettıgın gibiyim. Cok endişeleniorum. İncekmi bunlar asagıya yawBenimde aynı sorun vargöğüs oluyum daha kısa mesafe göğüs üstü daha yüksek geniş ameliyatın ilk günleri herkes bunu yaşadı mı? Ben çok endişeleniyorum 0 göğüsle ameliyat olduğum için böyle kalırım korkusu var bide araları çok açık sonradan birleşir mi biraz acaba
Canım benim ki de aynı ve ben hiç düzelme fark edemıiyorum 2 hafta olmasına rağmen endişem iyice artıyor inşallah düZelirMrblar. Bende amelıyat oldum ve cok yukarda duruyolar. Bi tuaf meme gıbi degıl sanki. Memenin alt tarafı yumusak silikon ınıp oturmadıgından. Ust taraf kaya gibi
Canım albüm yap foto koy . Haber et bizde seni izleyelim. Fikir veririz. Bendede var bakalım ama çok rahatsız edici değil .Arkadaslar bende aneliyat oldum 1 ayı biraz gecti. 450 mentor high profil yuvarlak takıldı. Fakat tam ödem gitmedi ve tam sekil almadı kavun gibi duruyordu ilk haftalar biraz sekillendi fakat beni uzen silikonlu meme ucları direk karsiya bakar ya benimkiler asagı dogru sarkik gibi elimle meme ustunden yukarı cekince super duruyor Bugün kontrolüm vardı gittim bu düsüncemi söyledim aynada gostererek Bana 3 ay dedi yerlesme sekil alma süresi i zamanda durum aynı olursa meme ucu cevresinden Lokal anestezi ile kesi acip yukarı cekerim 2 cm lik parca deri alarak istediginuz dik göruntü olur dedi. dedim burdaha mi dikiş izi hocam....1 dogumum var fakat yer cekimi zaman asımi meme sarkikligindan da olabilir dedi 3 ay sonunda bakalım dedi. Durum bu Sizce düsunceleriniz nedir bu konuda...???
Canım bence i büyüklüğünden kaynaklı bu problem. 450 cc demişsin. Büyük bi protez mutlaka sarkma yapar. Vücut yapınca ona Müsait se sarkma kaçınılmaz olurArkadaslar bende aneliyat oldum 1 ayı biraz gecti. 450 mentor high profil yuvarlak takıldı. Fakat tam ödem gitmedi ve tam sekil almadı kavun gibi duruyordu ilk haftalar biraz sekillendi fakat beni uzen silikonlu meme ucları direk karsiya bakar ya benimkiler asagı dogru sarkik gibi elimle meme ustunden yukarı cekince super duruyor Bugün kontrolüm vardı gittim bu düsüncemi söyledim aynada gostererek Bana 3 ay dedi yerlesme sekil alma süresi i zamanda durum aynı olursa meme ucu cevresinden Lokal anestezi ile kesi acip yukarı cekerim 2 cm lik parca deri alarak istediginuz dik göruntü olur dedi. dedim burdaha mi dikiş izi hocam....1 dogumum var fakat yer cekimi zaman asımi meme sarkikligindan da olabilir dedi 3 ay sonunda bakalım dedi. Durum bu Sizce düsunceleriniz nedir bu konuda...???
varmı aynı durumu yaşayanayni sey benimde basima geldi malesef acilan ceple alakaliymis benim durumum masaj ve bant ise yaramadi.2 meme de protezi yukaridaydi.meme ustu kambir meme ucu asagiyi gosteriyordu.ameliyattan 5 ay sonra tekrar ameliyat oldum.uyaniktim sadece lokal anesteziyle yapildi.hic korkmayin cok basit bir islem.asagidan cep genisletildi ve silikonum asagiya cekildi.ilk ameliyat gibi agrili bir durum degil.direk kalkip ve gidiyorsunuz hayatiniza devam ediyorsunuz yani.eger yukarida kalmissa bile hic endise etmeyin.
konuyu açanlardan ses yokMrb ne kadar sürede indi gogusleriniz benimde 4 ay oldu ama halen çirkin bir duruşu var