Meme protezi aşagı inermi?

Evet ağrım oldu ama her geçen gün daha iyi idi bi de ben bant korse taktığım için onun verdiği baskı ile sırt ağrım çok oldu pişmanlığım ise şuanda bi göğüs silikon yukarı da güzel durmuyor düZelir mi diye endişelerimden kaynaklı pişmanlığım var
Çok geçmiş olsun güle güle kullanın peki bana tavsiye edermisiniz nolur tecrübeli birinin düşüncelerine çok ihtiyacım var.Yine olsa yine yaptırırmıydınız en önemlisi hiç çıkmıcak ömür boyu kalacak değil mi ?

Teşekkür ederim... evet ömürlük kalacak ama İnanın şuan ki hali gibi kalacaksa tavsiye etmem çünkü Memeden çok meme üstünde koltuk altına yakın bi şişlik bi kas gibi duruyor ama yok düZelirse bi meme görünümünü alırsa ağrıyı takma kafana ol derim

Bence boşa kaygılanıyorsunuz neden derseniz bu konuda o kadar çok yorum okudum ki.Şişliklerle birlikte zamanla iniyormuş tabi ben yaptırmadığım için bilmiyorum ama söylediklerine göre ilk yapıldığında sert olurmuş zamanla yumuşayıp biraz aşşağı inip 6 ay içinde tam şeklini alıyormuş.Tekrar geçmiş olsun teşekkür ederim.

Umarım öyle olur yoksa canım çok sıkılıyor dedim yaa meme gibi durmuyor meme başı aşagıda kalmış protez üstte gibi bi kas gibi duruyor kafama çok takıyorum yarın ilk kontrole gidicem bakalım Dr ne diyecek

Benim bi tanıdığım vardı onun sayesinde biraz indirim oldu 5500 tl umarım iner ve bi memeye benzer yoksa çok pişman olurum küçük olsa düzgün olsaydı diye

Gecen 24 nisanda oldum canim ☺️☺️☺️ Cooook ustte duruyor hic yakismiyor ve kambur gibi gozukuyorum... memesiz baya bi duzgundum :KK43:
Mrblar. Bende amelıyat oldum ve cok yukarda duruyolar. Bi tuaf meme gıbi degıl sanki. Memenin alt tarafı yumusak silikon ınıp oturmadıgından. Ust taraf kaya gibi :KK43:

Benimde aynı sorun var :KK43: göğüs oluyum daha kısa mesafe göğüs üstü daha yüksek geniş ameliyatın ilk günleri herkes bunu yaşadı mı? Ben çok endişeleniyorum 0 göğüsle ameliyat olduğum için böyle kalırım korkusu var bide araları çok açık sonradan birleşir mi biraz acaba
Uff tıpatıp aynı sorunu yasıyoruz. Tarıf ettıgın gibiyim. Cok endişeleniorum. İncekmi bunlar asagıya yaw :KK43:

Bende de var aynı problem malesef. Ama geçici bi dönem. Zamanla aşağı inip yumuşayacaklar kızlar. Sıkıntı yapmayın. Bu dönemde moral de önemli. Moralini zi yüksek tutun ve doktorunuzun tavsiyeleri NW uyun. Çünkü her yiğidin yoğurt yiyisı farklı. Her doktorun taktiği farklı. Kendi doktorrunuza danışmadan bişey yapmayın.

Mrblar. Bende amelıyat oldum ve cok yukarda duruyolar. Bi tuaf meme gıbi degıl sanki. Memenin alt tarafı yumusak silikon ınıp oturmadıgından. Ust taraf kaya gibi :KK43:
Canım benim ki de aynı ve ben hiç düzelme fark edemıiyorum 2 hafta olmasına rağmen endişem iyice artıyor inşallah düZelir

Arkadaslar bende aneliyat oldum 1 ayı biraz gecti. 450 mentor high profil yuvarlak takıldı. Fakat tam ödem gitmedi ve tam sekil almadı kavun gibi duruyordu ilk haftalar biraz sekillendi fakat beni uzen silikonlu meme ucları direk karsiya bakar ya benimkiler asagı dogru sarkik gibi elimle meme ustunden yukarı cekince super duruyor Bugün kontrolüm vardı gittim bu düsüncemi söyledim aynada gostererek Bana 3 ay dedi yerlesme sekil alma süresi i zamanda durum aynı olursa meme ucu cevresinden Lokal anestezi ile kesi acip yukarı cekerim 2 cm lik parca deri alarak istediginuz dik göruntü olur dedi. dedim burdaha mi dikiş izi hocam....1 dogumum var fakat yer cekimi zaman asımi meme sarkikligindan da olabilir dedi 3 ay sonunda bakalım dedi. Durum bu Sizce düsunceleriniz nedir bu konuda...???

Arkadaslar bende aneliyat oldum 1 ayı biraz gecti. 450 mentor high profil yuvarlak takıldı. Fakat tam ödem gitmedi ve tam sekil almadı kavun gibi duruyordu ilk haftalar biraz sekillendi fakat beni uzen silikonlu meme ucları direk karsiya bakar ya benimkiler asagı dogru sarkik gibi elimle meme ustunden yukarı cekince super duruyor Bugün kontrolüm vardı gittim bu düsüncemi söyledim aynada gostererek Bana 3 ay dedi yerlesme sekil alma süresi i zamanda durum aynı olursa meme ucu cevresinden Lokal anestezi ile kesi acip yukarı cekerim 2 cm lik parca deri alarak istediginuz dik göruntü olur dedi. dedim burdaha mi dikiş izi hocam....1 dogumum var fakat yer cekimi zaman asımi meme sarkikligindan da olabilir dedi 3 ay sonunda bakalım dedi. Durum bu Sizce düsunceleriniz nedir bu konuda...???
Canım albüm yap foto koy . Haber et bizde seni izleyelim. Fikir veririz. Bendede var bakalım ama çok rahatsız edici değil .

Canım bence i büyüklüğünden kaynaklı bu problem. 450 cc demişsin. Büyük bi protez mutlaka sarkma yapar. Vücut yapınca ona Müsait se sarkma kaçınılmaz olur

ayni sey benimde basima geldi malesef acilan ceple alakaliymis benim durumum masaj ve bant ise yaramadi.2 meme de protezi yukaridaydi.meme ustu kambir meme ucu asagiyi gosteriyordu.ameliyattan 5 ay sonra tekrar ameliyat oldum.uyaniktim sadece lokal anesteziyle yapildi.hic korkmayin cok basit bir islem.asagidan cep genisletildi ve silikonum asagiya cekildi.ilk ameliyat gibi agrili bir durum degil.direk kalkip ve gidiyorsunuz hayatiniza devam ediyorsunuz yani.eger yukarida kalmissa bile hic endise etmeyin.

ayni sey benimde basima geldi malesef acilan ceple alakaliymis benim durumum masaj ve bant ise yaramadi.2 meme de protezi yukaridaydi.meme ustu kambir meme ucu asagiyi gosteriyordu.ameliyattan 5 ay sonra tekrar ameliyat oldum.uyaniktim sadece lokal anesteziyle yapildi.hic korkmayin cok basit bir islem.asagidan cep genisletildi ve silikonum asagiya cekildi.ilk ameliyat gibi agrili bir durum degil.direk kalkip ve gidiyorsunuz hayatiniza devam ediyorsunuz yani.eger yukarida kalmissa bile hic endise etmeyin.
varmı aynı durumu yaşayan :KK61:

Selam konu açılalı neredeyse 2 yılı geçmiş .. şuanki durumunuz nasıl acaba? Aşşağı inmesi nekadar sürdü?

Mrb ne kadar sürede indi gogusleriniz benimde 4 ay oldu ama halen çirkin bir duruşu var
konuyu açanlardan ses yok 😂 benimde 2 ay oldu sol indi sağ inmedi bantta kullaniyorum ama nafile 6.ayin sonunda eger inmezse tekrar minik bi operasyon yapacagiz dedi doktorum.15 dk lik bi islemmis lokal anesteziyle kesiyi acip asagi cekecekmis protezi.

X