Meme protezi Ameliyatıma saatler kala

feminen35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
47
17
47
Kadınlar kulübüne sevgilerimle , diyerek konuya giriyorum. Yaptığım haftalarca araştırma sonrasında nihayet yarın meme büyütme ameliyatımı olacağım inşallah bir aksilik olmaz diye dua ediyorum. Ameliyat sonrası tekrar dönüp yaşadıklarımı paylasicam sizlerle

Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlere öncelikle ilk tavsiyem doktorunuzu iyi seçmenizdir. Daha önce yaptığı ameliyatların varsa görsellerini görmenizdir ki bu size ne istediğiniz konusunda fikir verecektir. Daha sonrada size hangi yöntem uygun olur bunu muhakkak iyice bir öğrenin derim sonraki pismanlik ne yazikki bazı şeyleri geri getirmiyor.

Rahatsız edici ağrılarınız kaç günde geçti acaba siz cok güzel iyileşmişsiniz anladığım kadarıyla geçmiş olsunn

Rahatsız edici ağrılarınız kaç günde geçti acaba siz cok güzel iyileşmişsiniz anladığım kadarıyla geçmiş olsunn
Çok rahatsız edici ağrım sızım olmadı ki hiç. Gece refakatçi bile istemedim. Kendim kalktım hep. Sadece kollar zorluyor biraz öyleki sıvı sabuna bile basamiyorsunuz. 4 5 gün yeterli bence toparlanmak için.

Yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaza kadar iyileşmesi için acele et derim. Ayrıca muhakkak bir kaç Dr a Danış
Bu yaza yetişmez hiç bir şekilde zaten o yüzden bu seneyi es geçtim, maddi açıdan da sıkıntım var inşallah seneye toparlarsam 2-3 doktor ile görüşüp öyle karar vereceğim.

bende cumartesi oluyorum heycandqan karnıma ağrılar giriyo
Korkulacak birsey yok :) esas olay ameliyat sonrasi:) tavsiyem.mumkun oldugunca bol su ic evde de olsa hareket et hep uzanir vaziyete olma sonrasinda kalca ve sirt agrisina sebep oluyor :) ve kendini dinleme.cok inceleme ilk 3 -4 hafta sekilsiz.oluyorlar zamana birak ve sabirli ol :) simdiden.cok gecmis olsun :) insallah istedigin gibi olur :)

X