Meme Protezi Ameliyatım Hakkında...

Bugün 8.günüm ödemlerim var henüz şişkinlikler olduğu için pek bişey hissedemiyorum ama öyle yabancı bir cisim koymuşlar gibi de olmuyor:)) özelden resimlerimi atıyorum dikişim estetik ben bu operasyonu sezeryan ameliyatına benzettim:))
Canım peki bu kapsül oluşumu riski falan nedir ne dedi dr sana .

Canım peki bu kapsül oluşumu riski falan nedir ne dedi dr sana .
Herhangi bir kapsül oluşumundan falan konuşmadık bu konuda çok uzman ve işinde gerçekten başarılı 1.ayımda kontrolüm var şuan ben südyen bile kullanmıyorum doktorum ilk gün itibariyle telli olmayan bile kullanabilirsin dedi ben öyle korse falan da takmadım benim doktorum önermiyor ve ne zaman istesem ulaşabiliyorum kendisine

Çok güzel olmuş canım maşallah kaç cc takıldı sana birde yuvarlak mı damla mı

Merhaba Kızlar,
Henüz 7 günlük bir meme estetiği operasyonu geçirmiş biri olarak bu ameliyatı olmak isteyen aklında soru olan birileri varsa seve seve yardımcı olurum. Benim 1 tane normal doğumum var yapı olarak ta zaten zayıf bir vücud hatlarım olduğundan doğum sonrası da iyicene büyüyen memeler tamamiyle görüntü olarak çekip deforme olmaya başlamıştı yıllarca bende araştırmalar yaptım ve sonunda gerçekten kendim içib doğru olan dokturum ile tanışarak operasyon oldum 300 cc kas altı mentor marka koydurdum 14.000 bi TL fiyat verdim doktorum anlaşmalı olduğu özel Estetica Hastanesinde operasyon geçirdim resimlerim var ameliyat öncesi sonrası özelden de paylaşım yapabilirim merak edip görmek isteyen olursa

Sevgiler...
Canım yardim eder misin fotoğraf nasıl yukleniyor

Merhaba bende göğüs estetigi yaptırmak istiyorum ama biri 4 diğeri 2 yaşında 2 çocuğum var onları yanlız bakıyorum sizin ameliyat sonrası toparlanmaniz uzun sürdü mu? Çok ağrınız oldu mu ? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhabalar ilk 3-4 gün göğüs kafesimde baskı çok oldu ağırlıktan ve ödemlerden dolayı ama ağrı kesici aldığınızda ağrılarınız hemen geçiyor ben hiç yatmadım geceler dışında ve sürekli gezmem ödemi atmamı daha da kolaylaştırdı çok ağır işler yapmamanız kayıdıyla işlerinizi yapabilirsiniz 1 hafta içinde herşey normale döndü çok şükür şuan 35 günlüğüm herşey şuan da daha da iyi

Merhaba Kızlar,
Henüz 7 günlük bir meme estetiği operasyonu geçirmiş biri olarak bu ameliyatı olmak isteyen aklında soru olan birileri varsa seve seve yardımcı olurum. Benim 1 tane normal doğumum var yapı olarak ta zaten zayıf bir vücud hatlarım olduğundan doğum sonrası da iyicene büyüyen memeler tamamiyle görüntü olarak çekip deforme olmaya başlamıştı yıllarca bende araştırmalar yaptım ve sonunda gerçekten kendim içib doğru olan dokturum ile tanışarak operasyon oldum 300 cc kas altı mentor marka koydurdum 14.000 bi TL fiyat verdim doktorum anlaşmalı olduğu özel Estetica Hastanesinde operasyon geçirdim resimlerim var ameliyat öncesi sonrası özelden de paylaşım yapabilirim merak edip görmek isteyen olursa

Sevgiler...
Merhaba
Benimde 2. Haftam. 375 cc konuldu. Ufak ufak sızlamalar oluyor bazen.sizde de var mı acaba. 1 göğüsüm biraz daha şiş. Resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama bende gönderebilirim ☺️

erkin önsal a bende gittim çok ilgilendi kesinlikle sağlığınıza çok önem veriyor ,gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

Ayy hayırlı olsun, çok güzel olmuş.. Kız kardeşim de Erkin Önsal'a meme büyütme ameliyatı olmuştu ve o da çok memnun kaldı. Ben de burun ameliyatı oldum. Ailemizin doktoru diyebilrim :) Kesinlikle en doğru kararı vermenizde yardımcı ve destek oluyor. Mem büyütme ameliyatında kardeşim hiçbir problem yaşamadı. Şu an çok memnun ben de en kısa zamanda işlerimi ayarlayabilirsem erkin önsal a ameliyat olmak istiyorum

erkin önsal a bende gittim çok ilgilendi kesinlikle sağlığınıza çok önem veriyor ,gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
Ayy hayırlı olsun, çok güzel olmuş.. Kız kardeşim de Erkin Önsal'a meme büyütme ameliyatı olmuştu ve o da çok memnun kaldı. Ben de burun ameliyatı oldum. Ailemizin doktoru diyebilrim :) Kesinlikle en doğru kararı vermenizde yardımcı ve destek oluyor. Mem büyütme ameliyatında kardeşim hiçbir problem yaşamadı. Şu an çok memnun ben de en kısa zamanda işlerimi ayarlayabilirsem erkin önsal a ameliyat olmak istiyorum

abla kardeş ne güzel temenniler :)

artık bizimle değilsiniz...

Merhaba Kızlar,

Sevgiler...
Bana özelden atarmısın

Merhaba Kızlar,

Sevgiler...
300 CC ye göre oldukça büyük görünüyor meme dokunuz varmıydı?Şu an nasılsınız benimde ihtimallerden biri kas altı mentor 300 cc

Back
X