Meme protez sonrasi önü duz goruntu

pelinordulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
13
0
37
Merhaba , 1 ay once 250 cc protez taktirdim. Ancak ilk gunden beri memenin onunde duzluk var. ust ve alt kismi kismen yuvarlak ama memelerin önü dümdüz, boyle olan var mi sonrasinda duzeir mi sizce? Kucuk taktirdigim icin mi boyle oldu diye dusunuyorum

implantinizin kucuk olmasiyla degil profiliyle ilgilidir:

1 hafta önce ben de ameliyat oldum. Aynı durumla karsılastım. Doktorum derin esneyecek silikon cebe yerleşecek dedi. Suan 7. Gunumdeyım yavas yavas o düzlüğün kayboldugunu hissediyorum.

benim 1 ay oldu hala duz sizinki kac cc? High profil benimki de aslinda
Bana doktorum 325 cc takmıs diğerlerı kucuk olurdu dedı. Benımde ortadan ıkı göğüs aram cok boş yani ıkı meme bırlesmıuor cok ayrı yapmıs sankı sanırım herkeste bu tarz seyler oluyor. Ayrıca ödem gidince dahada düz olacak bence

Bence bu zamanla oturan bir şey. Ben 2. ayımdayım ve 1. aydaki fotoğraflarıma bakınca ne kadar kareymiş ne kadar düzmüş diyorum, şu an şekli yavaş yavaş oturuyor. 1 ay önceside 2 memem arasında 2 parmak boşluk varken şu an bir parmak kadar boşluk var. Demem o ki biraz zamanla şeklini alır siz rahat olun

Sizin de 1. Ayda meme ucunuzun oldugu yer duz mu iniyordu? Benim derim fazla ici bostu kucuk protez takildigi icin mi boyle oldu diye dusunup duruyorum

Sizin de 1. Ayda meme ucunuzun oldugu yer duz mu iniyordu? Benim derim fazla ici bostu kucuk protez takildigi icin mi boyle oldu diye dusunup duruyorum
Yani tam dediğinizle aynı durum mu bilmiyorum ama genel şekli daha karemsiydi önden bakıldığında,
ama yandan bakıldığında dümdüz durmuyordu ovaldi

400cc mentor marka high profil. Dual plan yapıldı. Yani yarı kasaltı yarı kas üstü. Ben ilk amelıyattan uyandıgımda şok olmustum. Bunlar kesınlıkle 400 cc olamaz cok kucuk demiştim. Ayaga kalkacak duruma geldıgımde aynadan yandan baktım füze gibi kocamanlar ama önden baktıgınde dümdüz. Doktorum geldıgınde ilk olarak bu soruyu sordum neden bu kadar düz duruyor!? Oda derin esnedikce silikon cebe inecek bu düzlük kaybolacak. Birazda dokunun olmamasıyla alakalı dedi. Suan bile düzlük yok oluyor. Alt kısım dolgunlasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…