Geçmiş olsun canım. Cuma günü öğleden sonra oldum ben de ameliyatımı. Kas altı 350 cc mentor ultra high profile protez takıldı (göğüs altı kesisi ile)... Hastanede olduğum saatlerde, yapılan iğneler sayesinde o kadar iyiydim ki, yatağımda yatmadım bile. Eve geldikten sonra başladı ağrılar. Aynen söylediğin gibi, nefes alırken gözümden yaş geliyordu çünkü protezler baskıya neden oluyor. Nasıl bir ağrı olduğunu tarif edersem, ameliyat olmayı düşünenler, dayanılmaz bir acı olduğunu zanneder. Hayır değil... dayanılmaz bir acı değil. İlk günüm (cmtesi) çok zor geçti, ama her gün azalıyor ağrılarım ve 2 günün sonunda ağrı kesici almayı bile kestim. 3 gün can sıkıcı, biraz acılı, baskılı geçiyor. Gece hep sırtüstü yatmak zorunda olduğum için sinirlerim bozuldu, dönemiyorum, yan yatamıyorum. Sırtım ağrıdı. Bana bir iğne reçetesi yazmıştı doktorum, "ağrıların dayanılmaz olursa en yakın eczanede/hastanede yaptır" diyerek. Ona hiç ihtiyacım olmadı, daha doğrusu "3 gün ve geçecek her şey! geçecek... geçecek..." diyerek kendimi rahatlattım ve şu an gerçekten çok daha iyiyim. Herkesin ağrı eşiği farklı oluyor, istersen doktorunu arayıp görüş. Ama şunu da söyleyeyim damar yolu açılırken salya sümük ağlayan insanım ben :)
Merak etme yarın daha iyi olacaksın, ertesi gün çok daha iyi