- 13 Şubat 2014
- 32
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi elmalimonlu
Nisanda olucam insallah az kaldi esteword etilerde
Bende dün etiler esteworld de oldum canim.hastane cok rahat ve cok ilgiliydi çalışanlar. Bu sabah evime geldim bakalim bundan sonrası nasil olucak:)
Nisanda olucam insallah az kaldi esteword etilerde
Ayyy hadi ya super agrin sizin yoktur insallah kas altimidi senin de?? Ben bayaa heyecanliyim daha digrusu korkuyorum
Kas alti göğüs alti kesisi ile oldum. 400 cc damla protez takıldı. Ilk gün biraz agrim oldu ama güçlü ilaclar veriyorlar rahatlatiyo baya.hayirli olsun seninde simdiden:)
Benimde oyle olacak 300cc kas alti birqz rahatladim simdi cok sagol. Hayirli olsun cicislerinnn 😃
Ayyy hadi ya super agrin sizin yoktur insallah kas altimidi senin de?? Ben bayaa heyecanliyim daha digrusu korkuyorum
hayırlı olsun canım şimdiden. benimde bugün 4.günün direnlerimi çıkarttılar rahatladım sonunda:) dr. kim bende esteworld de oldum.Kizlar bende nisan sonu esteworld de kas alti olucam cok heycanlym
hayırlı olsun canım şimdiden. benimde bugün 4.günün direnlerimi çıkarttılar rahatladım sonunda:) dr. kim bende esteworld de oldum.
Hakan Bey yapıcak cnm çok heycanlıyım nasıl memnunmusun? arkadaşlık isteği yolluyorum:)
Kizlar bende nisan sonu esteworld de kas alti olucam cok heycanlym
2 Marta ben oldum ve acaiiiiiip mutluyum.
ilk 3 gün yatip kalkmasi cok zor ama sonra cok cabuk iylestim sahsen. yani herseyi rahatlikla yapabiliyorum. ayrica ben meme ucundan taktirin derim ,ikinci ameliyatim yani tecrübe konusuyor. nette de arastirabilirsiniz ennnn güzel yer meme ucundan giris cünkü izi hic fark edilmiyor sonradan!
kas alti iz kaliyo,koltuk altindan da iz kaliyor gördüm.
Sahsen bu doktoruma Duaciyim !!!
sehnazcım peki meme basında his kaybı oluyormu bide ben 2 cocuk istedğim için korkuyorum süt bezime bişey olur diye koltuk altından düşündüm hep cünkü kollarmızı kaldrıp gezmiyoruz die düşünüyorum ama tabi hiç görmedim daha yeni yeni arastryorum ben
2 Marta ben oldum ve acaiiiiiip mutluyum.
ilk 3 gün yatip kalkmasi cok zor ama sonra cok cabuk iylestim sahsen. yani herseyi rahatlikla yapabiliyorum. ayrica ben meme ucundan taktirin derim ,ikinci ameliyatim yani tecrübe konusuyor. nette de arastirabilirsiniz ennnn güzel yer meme ucundan giris cünkü izi hic fark edilmiyor sonradan!
kas alti iz kaliyo,koltuk altindan da iz kaliyor gördüm.
Sahsen bu doktoruma Duaciyim !!!
Merhaba doktorunuzu ogrenebilirmiyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi