Canım, benimde eşim hiç istemedi, hatta evlenmeden önce yaptırsan seninle evlenmezdim bile dedi ki biz 17 yıllık evliyiz
Ama ben çok istiyorum diye ve eğer içinde tiksinme duygusu olursa çıkarttıracağım garantisi ile kabul etti. Hatta ameliyat sonrası tüm bakımımı da izin alarak o yaptı sağolsun. Henüz bir ay oldu benim ve alışması için ona zaman lazım ama benim mutluluğumu görünce o da mutlu oluyor. Hatta bugün parmak ucu ike dokundu
Ki bu onun için çok büyük bir şey, alışma çabasını çok takdir ediyorum. Ama henüz iyi ki yaptırmışsın aşamasına gelemedik tabi ki , bu konuda belki daha eski arkadaşlar yorum yapabilirler.
Bence, ne kadar çok istediğini. memesiz olmanın seni nasıl etkilediğini açıkça anlat. Hem özel ! hayatında, hem sosyal hayatında ama çok ısrarcı olma. İşi kavga ve inatlaşma noktasına hiç getirme.
En önemli şeyin ilişkiniz ve eşin olduğunu, hiçbir şeyin ondan önemli olmadığını söyle. Bu ameliyatın seni ne kadar mutlu ve özgüvenli yapacağını, böylece onu da daha mutlu edebileceğini anlat. Ama tabi bunları yavaş yavaş ve onu boğmadan yapmalısın. Ama sakın inatlsşma, baştan kaybedersin.
Zamanla kabulleniyorlar.
Birde doktor görüşmelerine eşinde gelsin seninle ki işin her yönüne giretek olayın içinde olsun, kendini dışlanmış hissetmesin. Ama önceden doktora eşinin istemediğini çıtlat
Doktorun o zaman eşine karşı tavrı daha farklı oluyor. Ben şahsen, çok beğenmeme rağmen bir doktoru eşimin içine sinmediği için eledim ve eşimin çok hoşuna gitti bu tavrım. Ondan sonra daha mantıkl davranmaya başladı bu konuda.
Allah kolsylık versin