Meme, mama, sütüm nasıl artar falan filan

Çok teşekkür ederim ürünü not ettim. Umarım bende de işe yarar

İnşaallah yeterli kilo alır da hiç gerek kalmaz rapora
Güya Philips avent de yavaş akışlı ama biberon emziklerinde minimal yırtıklar oluyor. Lök lök gidiyor süt çocuğun ağzına. 3 haftada 3 başlık değiştirdim. En son pes ettim çünkü gerçekten pahalı da emzikler. Bu biberona bakayım bütçemi uydurabilirsem alayım teşekkürler.

Şırınganın iğnesi takılı değildi dimi? Ben de bunu bir deneyeyim

Çok çok teşekkür ederim yanıtınız için. Ten tene temasta zayıf kalıyorum evet. Kış olduğu için üşüyüp hastalanmasından korkuyorum.
Tarifi bugün deneyeceğim çok sağolun
Ya olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bebeğimi öyle açlıktan ağlar halde görünce kahroluyorum(
Tam kan sayımı yaptırdım hepsi normaldi. Ama vitaminlere baktırmadım. Yine de bir multivitamin kullanmayı düşünüyorum.
Ya aslında günde bi 6 kere falan mememi tamamen boşaltıyorum. Beynim talebin arttığını anlasın diyorum. Ama sanki işe yaramıyor. O yüzden daha sık boşaltma yapayım diyorum.
Kaşık biberonum var da pek beceremiyorum hep döküyorum. Bebeğim de sinirleniyor ağlıyor.
Gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama power pumping yapacağım ben de

Ama devam etse de memede süt yok ki. Kendim de elle sıkıyorum çıkmıyor

Valla tebrik ediyorum güçlü anne yaşıyor olduğum için biliyorum hem psikolojik hem fizyolojik çok yorucu bir süreç

Ben çoğunlukla mamayla besliyorum çünkü benim de sütüm çok az. Çok şey yaptım, hala da yapıyorum. Ama olmayınca olmuyor. Şimdi neredeyse kesildi kesilecek. Bazen bir kaç damla geliyor bazen o da gelmiyor. Hiç stres yapma çünkü o daha etkiler. Meme reddi yapsa bile anne sütünü muhakkak içir. Tabi emzirebiliyorsan devam et daha iyi bu. Ben biberon kullanıyorum anne ucuyla aynı olan. Şimdiye kadar meme reddi yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…