meme küçültme yaptırmak isteyenler

Çok geçmiş olsun ben de olacam Allahın izniyle özelden foto atabilirmisiniz önceden kaç bedendi şimdi kaç beden oldu dikisleriniz çabuk iyilestimi

Çok geçmiş olsun ben de olacam Allahın izniyle özelden foto atabilirmisiniz önceden kaç bedendi şimdi kaç beden oldu dikisleriniz çabuk iyilestimi
geçmiş olsun bende yeni oldum drenler çıktıktan sonraki dikişleri beğenmedim özelden foto atabilrimsiniz normalimi bu yoksa doktor dan kaynaklımı merak ediyorum

özelden bana drenlerden sonraki fotoyu atabilir misiniz? bende ctesi oldum fakat dikişleri beğenmedim normalde böylemi oluyor diyede sorguluyorum!!!

geçmiş olsun bende yeni oldum drenler çıktıktan sonraki dikişleri beğenmedim özelden foto atabilrimsiniz normalimi bu yoksa doktor dan kaynaklımı merak ediyorum
Ben olmadım canım daha sıra bekliyorum siz oldunuz heralde devlette mi oldunuz mümkünse özelden foto gonderirmisiniz birde memnun kaldinizmi

Hangi hastanede oldunuz ameliyatı
acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…