Meme küçültme ve dikleştirme/toparlama

Merhaba 1 ay önce Dr Orhan Erbaş hoca ya , Ankara Acıbadem hastanesin de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Sonuçtan çok memnunum. 1 gece hastanede kaldım. Ameliyat sonrası hafif belli belirsiz sızlamalar dışında ağrım olmadı. 2 günden sonra ağrı kesici bile kullanmadım. Ama düzenli antibiotik içtim. Kollarımı ilk gündem beri kullanabildim. Akıntı vs.. de olmadı. 1 haftadan sonra korse kullanımını bırakıp, normal sütyene geçtim. Bugün kontrolde yaralarım tamamen kapandığı için kremlere başladım. İzler şimdiden iyileşmeye başlamış. Bu süreçte Orhan Hoca’nın sürekli takibindeydim ve düzenli kontrollere çağrıldım. Vee en önemlisi her istediğimde kendisine 1sn içinde ulaşabildim. Bu yaşadığım tecrübe bana doktorunuzun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar mutlaka Orhan Hoca ile görüşün. Kendisi bilgili tecrübeli ve işinde çok titiz.
Sevgiler.
Çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma 🤗 benim kapanmayan bikaç yer kaldı. Sanırım ondan sonra aynı süreci yaşarım.
Hangi kremi önerdi Orhan hoca? Bir de kremleme sürecine geçmişsiniz ya, artık bantları takmıyordur değil mi?
Ben normal sporcu sütyenine bikaç gün önce geçtim. Hala ödemim var fakat ağrı, sızı hiç kalmadı. Sanki ameliyat yokmuş gibi hissediyorum. Ara ara göğüs ucunda hassasiyet oluyor, o kadar.

Çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma 🤗 benim kapanmayan bikaç yer kaldı. Sanırım ondan sonra aynı süreci yaşarım.
Hangi kremi önerdi Orhan hoca? Bir de kremleme sürecine geçmişsiniz ya, artık bantları takmıyordur değil mi?
Ben normal sporcu sütyenine bikaç gün önce geçtim. Hala ödemim var fakat ağrı, sızı hiç kalmadı. Sanki ameliyat yokmuş gibi hissediyorum. Ara ara göğüs ucunda hassasiyet oluyor, o kadar.
Merhaba, size de çok geçmiş olsun. Evet bantlar çıktı. Ikı krem yazdı. Fito ve contractubex.

Lazer lipoliz serüvenimden sonra yıllardır aklımda olan meme küçültme, toparlama ameliyatı için nihayet karar verebildim. Daha önce yaptığım gibi, tüm süreci en ince ayrıntısına kadar detaylı bir şekilde paylaşacağım.
Operasyon 1 ay sonra!
Daha önce bu operasyonu geçirmiş olanlardan, fikirlerini/tavsiyelerini belirtmek isteyenler olursa çok sevinirim.
Doktorumla planlamamıza göre (göğüslerim epey büyük ve formsuz olduğu halde) işlem lolipop şeklinde olacak. Yapısının uygun olduğunu söyledi. Büzük kalma ihtimalini ve sonrasında gerek görülebilecek revizyon işlemini göze aldım. Açıkçası bu süreci az dikişle atlatmak istiyorum.
Bir süre kollarımı pek kullanamayacağımı da öğrendiğim için işlemden ne kadar süre sonra buraya yazabilirim, bilmiyorum.
Sigara kullanımı meme ameliyatlarında süreci çok olumsuz etkileyebiliyormuş (kişiden kişiye değişiyordur elbette), neyse ki kullanmıyorum.
Küçültme yapılırken kol altına dağılan kısımlara ve sütyen arkasına da liposuction yapılacak. Sırta daha önce lipoliz yapılmıştı fakat kol altından devam eden yer alınacak.
Doktorum tabiki yine Orhan Erbaş olacak.
Heyecanlıyım. Merak içerisindeyim. Umarım bu işlem de başarılı sonuçlara ulaşır.
Sevgiler 🤗

Eklentiler

• IMG_20190712_140920.webp
    IMG_20190712_140920.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 290
  • IMG_20190712_140839.webp
    IMG_20190712_140839.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 323
Geçmiş olsuun. Benim de bir meme diğerine göre büyüktü, ödem indikçe toparlanmaya başladı.
O işlem nasıl yapılır, bilmiyorum fakat yüzlerce dikişiniz var, 1 haftalık ameliyatlısınız. Buna dayanmışsınız ne hoş, onu da halledersiniz. Sabredin, sonuca odaklanın. Hepsi geçiyo 🤗

Geçmiş olsuun. Benim de bir meme diğerine göre büyüktü, ödem indikçe toparlanmaya başladı.
O işlem nasıl yapılır, bilmiyorum fakat yüzlerce dikişiniz var, 1 haftalık ameliyatlısınız. Buna dayanmışsınız ne hoş, onu da halledersiniz. Sabredin, sonuca odaklanın. Hepsi geçiyo 🤗
İnaallah

Bir hafta oldu ve hala biri digerinden buyuk
Çok geçmiş olsun. Evet daha 1 hafta olmuş çok yeni yaralarınız , bence bir kaç haftaya kadar daha iyi olacaktır. Bana da 1 ay oldu izlerim azalmaya başladı. Hiç kolay bi ameliyat değil, sabırlı olun. Sonuç sizi mutlu edecek.

Nasıl oldunuz, benim izler geçmeye başladı..
Benim de geçen hafta bantlar çıktı, şükür. Yaralar iyileşmiş, sadece contractubex verdi. Göğüs ucunda dikiş hiç yok sanki, çok güzel görünüyor. Aşağıya inen çizgide kızarıklıklar var ve altta birleşme yerinde biraz büzük kalacak gibi görünüyor. Bir göğsümdeki büzük düzeldi, diğerindeki kalır bence.

Orhan erbaş hocaya meme küçültme ameliyatı olan arkadaşlar fiyat öğrenebilir miyim?? Bana yardımcı olur musunuz

Bende Dr Orhan Erbaş’a meme küçültme ameliyatı oldum. Benim iki hafta oldu, sonuçtan çok memnunum. Orhan Hoca işinde çok başarılı titiz ve ilgili. Size bilgilerini yazıyorum.
Ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum Orhan Erbaş hocaya ne kadar ödediniz? Bana yardımcı olur musunuz

Merhaba kizlar! yaşım 24. Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum.. ğöğüslerim ğerçekten çok büyük ve sarkık. (((( benim için işkence gibi.. sürekli bel agrısı , sırt agrısı... sokakta hiç rahat yürüyemiyorum... istedigim , beğendiğim elbiseleri giyemiyorum.. Bıktım artık. amelyat olmaya karar verdim. İstanbulda oturuyorum.. Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olur musunuz? istanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

Merhaba kizlar! yaşım 24. Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum.. ğöğüslerim ğerçekten çok büyük ve sarkık. (((( benim için işkence gibi.. sürekli bel agrısı , sırt agrısı... sokakta hiç rahat yürüyemiyorum... istedigim , beğendiğim elbiseleri giyemiyorum.. Bıktım artık. amelyat olmaya karar verdim. İstanbulda oturuyorum.. Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olur musunuz? istanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

merhaba bende İstanbul'da doktor arayışındayım çok zor bir süreçmiş gittiğim doktorlar oldu ama karar veremedim aslında tam ameliyat için randevu almıştım ki burada bir arkadaşımızın uyarısıyla vaz geçtim şuan ankaradayım döndüğümde Özay Özkara ile görüşücem umarım sizde doğru doktoru bulursunuz

Back
X