Meme küçültme ve dikleştirme/toparlama

Elmalikurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
86
43
88
Lazer lipoliz serüvenimden sonra yıllardır aklımda olan meme küçültme, toparlama ameliyatı için nihayet karar verebildim. Daha önce yaptığım gibi, tüm süreci en ince ayrıntısına kadar detaylı bir şekilde paylaşacağım.
Operasyon 1 ay sonra!
Daha önce bu operasyonu geçirmiş olanlardan, fikirlerini/tavsiyelerini belirtmek isteyenler olursa çok sevinirim.
Doktorumla planlamamıza göre (göğüslerim epey büyük ve formsuz olduğu halde) işlem lolipop şeklinde olacak. Yapısının uygun olduğunu söyledi. Büzük kalma ihtimalini ve sonrasında gerek görülebilecek revizyon işlemini göze aldım. Açıkçası bu süreci az dikişle atlatmak istiyorum.
Bir süre kollarımı pek kullanamayacağımı da öğrendiğim için işlemden ne kadar süre sonra buraya yazabilirim, bilmiyorum.
Sigara kullanımı meme ameliyatlarında süreci çok olumsuz etkileyebiliyormuş (kişiden kişiye değişiyordur elbette), neyse ki kullanmıyorum.
Küçültme yapılırken kol altına dağılan kısımlara ve sütyen arkasına da liposuction yapılacak. Sırta daha önce lipoliz yapılmıştı fakat kol altından devam eden yer alınacak.
Doktorum tabiki yine Orhan Erbaş olacak.
Heyecanlıyım. Merak içerisindeyim. Umarım bu işlem de başarılı sonuçlara ulaşır.
Sevgiler
 
Bende istiyorum küçültme ve dikleştirme ama kendimi hala hazır hissetmiyorum

Şimdiden istediğiniz forma kavusmanisi diliyorum kocaman ve sarkık göğüsler gerçekten çok rahatsız ediyor insanı
 
Bende istiyorum küçültme ve dikleştirme ama kendimi hala hazır hissetmiyorum

Şimdiden istediğiniz forma kavusmanisi diliyorum kocaman ve sarkık göğüsler gerçekten çok rahatsız ediyor insanı
Çok teşekkürler.
İp atlamayı, koşabilmeyi, düğmeleri normal kapanan ve bedenime uygun gömlek/kaban giyebilmeyi, dik durabilmeyi, boyun ağrısı olmadan uzun süre zaman geçirebilmeyi öyle özledim ki...
Toparlayıcı sütyenlerin fiyatlarına değinmiyorum bile!
 
Bende yaşıyorum aynı sıkıntıyı alt beden 44 üst beden de oyla ama goguslerden dolayı 46 alıyorum bazen ://

Ve hiç hoş durmuyor eşim destekliyor istiyor

Ama ameliyat korkusu var bende hiç kendimden geçip narkoz almadım sadece bu korku yetiyor bana

Ama olan herkes bunca zaman beklediği günlere yanıyor ve bir çoğu memnun

İnşallah sende öyle olursun
 
Ben lazer lipolizle o korku eşiğini atladım sanırım. Şu an hiç o kısmını düşünmüyorum
Elbette acı olacak, ağrı olacak vs... bunları düşünürsem bu bekleme süresini kendime zehir ederim. Sadece sonuca odaklanmak istiyorum. Umarım doğru yapıyorumdur.
Ve destek olabilen eşler... iyi ki varlar. Benim karar vermemde çok büyük etken oldu eşim.
Dilerim siz de o korku eşiğini atlayabilirsiniz
 
Aslında çok tatlı cani olan nazlı biri değilim ama nedense hazır hissedemedim

Konuyu takipte olacağım inşallah cesaret gelir bana da
 
Ben küçülttürdüm . Ameliyat 4 saat sürdü.Sütyensiz bile tshirtle dışarı çıkabiliyordum. Ağrım sızım hiç olmadı.hatta ameliyattan 5 gün sonra ehliyet sınavına girmiştim. En büyük sorun bendeki izler. Bir tanıdığım daha yaptırdı kadında iz yok gibi bende ise büzüşük büzüşük çok kötü. Yıllar sonra ben kilo verdim . Onlar küçülmekten ziyade söndüler. Şimdi de büyüsünler istiyorum. Destekli sütyen takıyorum.
 
Cup kaçtı sizin beden

Ameliyat sonrası kaç a düştü ??
 
He birde emziremedim . Süt kanallarımda kesildiği için sütüm olmadı. Eğer meme başını olduğu gibi bırakırlarsa kanallara bişey olmuyor diye okumuştum tam bilmiyorum ama.
 
Sütyensiz gezebilmek... şu an hayal gibi!
Şanslıymışsınız ağrı konusunda, ne hoş.
Ne kadar kilo vermiştiniz ki etkiledi?
 
Sütyensiz gezebilmek... şu an hayal gibi!
Şanslıymışsınız ağrı konusunda, ne hoş.
Ne kadar kilo vermiştiniz ki etkiledi?
33 kilo verdim.evet ağrımın olmaması o kadar şaşırtıcı. Ki benim ağrı eşiğim düşüktür. Ameliyat sonrası narkozdan istifra ettim. Ve çok üşümüştüm . Saatlerce yemek yemek yasaktı acıkmış ve susamıştım.1 gün sonra da taburcuydum . 10..11 sene oluyor.
 
 
merhaba çok şaşırdım büyük ve sarkık goguzlere benim bildiğim ters t uygulanır lolilpop ise büyük olmayan ama sarkık goguzlere uygulanıyor diye biliyorum bir ayım yeni doldu bende öldüm ancak benimki çok büyük ve sarkık olduğundan ters t oldum iyileşme sürecindeyim iz kremime başladım hala korse takıyorum
 
Merhaba, ben de şaşırdım kendimi hazırlamıştım aslında ters t olmasına ama gerek yok deyince içim ferahladı. Bakalım, belki de istediğimiz gibi olmayacak ve t'ye geçecek. Zaten isteyenlere before-after fotoları gönderirim, karşılaştırırız.
Günlük rutin işler için kollarınızı ne zaman kullanmaya başlayabildiniz?
 
Merhaba, sizin ameliyatınız ne zaman? Kime ameliyat olmayı planlıyorsunuz bilgi verebilir miisniz?
 
Merhaba, sizin ameliyatınız ne zaman? Kime ameliyat olmayı planlıyorsunuz bilgi verebilir miisniz?
Merhaba, haftaya tahlillerim yapılacak sorun çıkmazsa bayram sonu olabilir. Ameliyatı Orhan Erbaş yapacak, daha önce diğer işlemleri de ona yaptırmıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…