- 7 Ocak 2022
- 3
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi zencefil kiz
Merhaba bnde 16 şubatta ikinci ameliyatım olacağım kendisine cok tatlı bır doktor gerçekten, inşallah 2.ameliyatımda sizin gibi cok guzel gecer sabırsızlıkla beklıyorum..Merhaba Arkadaşlar Burada uzun bir süre doktor araştırması yaptıktan sonra devlet hastanesinde çalışan Doktor Bilgehan ilkere ulaştım. Artık devlet hastanesinde çalışmıyor malesefMeme küçültme ve popo büyütme ameliyatı oldum. Burada deneyimini paylaşan Marwesillia hesabına çok teşekkür ederim. Kendisi mükemmel bir doktor memelerim okadar güzel olduki herkes silikon var zannediyor. Kesinlikle tavsiye ederim böyle ilgili ve harika işler yapan bir doktor olamaz. İyileşme süreci ve deneyimlerim hakkında bilgi sahibiolmak isteyen olursa seve seve bilgi verebilirim. Teşekkürler kadınlar kulubü üyeleri.
Çok mutlu oldum :) benim ameliyatımın üstünden yıllar geçti hala ilk günkü gibi iyiki bu ameliyatı olmuşum ve iyiki Bilgehan hn olmuşum.Merhaba Arkadaşlar Burada uzun bir süre doktor araştırması yaptıktan sonra devlet hastanesinde çalışan Doktor Bilgehan ilkere ulaştım. Artık devlet hastanesinde çalışmıyor malesefMeme küçültme ve popo büyütme ameliyatı oldum. Burada deneyimini paylaşan Marwesillia hesabına çok teşekkür ederim. Kendisi mükemmel bir doktor memelerim okadar güzel olduki herkes silikon var zannediyor. Kesinlikle tavsiye ederim böyle ilgili ve harika işler yapan bir doktor olamaz. İyileşme süreci ve deneyimlerim hakkında bilgi sahibiolmak isteyen olursa seve seve bilgi verebilirim. Teşekkürler kadınlar kulubü üyeleri.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle meme küçültme ameliyatı için ne kadar ödediniz ve süreç hakkındada bilgi verebilirseniz sevinirimMerhaba Arkadaşlar Burada uzun bir süre doktor araştırması yaptıktan sonra devlet hastanesinde çalışan Doktor Bilgehan ilkere ulaştım. Artık devlet hastanesinde çalışmıyor malesefMeme küçültme ve popo büyütme ameliyatı oldum. Burada deneyimini paylaşan Marwesillia hesabına çok teşekkür ederim. Kendisi mükemmel bir doktor memelerim okadar güzel olduki herkes silikon var zannediyor. Kesinlikle tavsiye ederim böyle ilgili ve harika işler yapan bir doktor olamaz. İyileşme süreci ve deneyimlerim hakkında bilgi sahibiolmak isteyen olursa seve seve bilgi verebilirim. Teşekkürler kadınlar kulubü üyeleri.
Ben hem meme küçültme hemde popo buyutme için karnımdan ve sırtmdan da yağ aldılar.o yüzden toplu bir fiyat aldm.burdan fiyat paylasmak yasakmıs.özelden yazarsanız toplam fiyatı yazarm.gecen yıl sonu olmustum.ilk hafta hareketlerde ağrı sızı oldu 1hafta kadar sürdü smdi arada ağrı oluyor.en sevmediğim ise korseMerhaba geçmiş olsun öncelikle meme küçültme ameliyatı için ne kadar ödediniz ve süreç hakkındada bilgi verebilirseniz sevinirim
Sizede gecmıs olsun.umarım sizde çok mutlu olursunz☺Merhaba bnde 16 şubatta ikinci ameliyatım olacağım kendisine cok tatlı bır doktor gerçekten, inşallah 2.ameliyatımda sizin gibi cok guzel gecer sabırsızlıkla beklıyorum..
Merhaba Arkadaşlar Burada uzun bir süre doktor araştırması yaptıktan sonra devlet hastanesinde çalışan Doktor Bilgehan ilkere ulaştım. Artık devlet hastanesinde çalışmıyor malesefMeme küçültme ve popo büyütme ameliyatı oldum. Burada deneyimini paylaşan Marwesillia hesabına çok teşekkür ederim. Kendisi mükemmel bir doktor memelerim okadar güzel olduki herkes silikon var zannediyor. Kesinlikle tavsiye ederim böyle ilgili ve harika işler yapan bir doktor olamaz. İyileşme süreci ve deneyimlerim hakkında bilgi sahibiolmak isteyen olursa seve seve bilgi verebilirim. Teşekkürler kadınlar kulubü üyeleri.
Çok mutlu oldum :) benim ameliyatımın üstünden yıllar geçti hala ilk günkü gibi iyiki bu ameliyatı olmuşum ve iyiki Bilgehan hn olmuşum.
Teşekkürler inşallah revizyon gerektirmeyen güzel bi ameliyat olurSizede gecmıs olsun.umarım sizde çok mutlu olursunz☺
Ne kadar ödedinizMerhaba Arkadaşlar Burada uzun bir süre doktor araştırması yaptıktan sonra devlet hastanesinde çalışan Doktor Bilgehan ilkere ulaştım. Artık devlet hastanesinde çalışmıyor malesefMeme küçültme ve popo büyütme ameliyatı oldum. Burada deneyimini paylaşan Marwesillia hesabına çok teşekkür ederim. Kendisi mükemmel bir doktor memelerim okadar güzel olduki herkes silikon var zannediyor. Kesinlikle tavsiye ederim böyle ilgili ve harika işler yapan bir doktor olamaz. İyileşme süreci ve deneyimlerim hakkında bilgi sahibiolmak isteyen olursa seve seve bilgi verebilirim. Teşekkürler kadınlar kulubü üyeleri.
Reklam amaçlı paylaşımmışNe kadar ödediniz
Ben de kendisinden ravdevu aldım sonuçlar nasıldı siz memnun musunuz özelden foto paylaşır mısınız benımle?Reklam amaçlı paylaşımmış
Ben ameliyat olmadım paylaşımı yapan arkadaşta ameliyat olmamış aslında reklam amacıyla paylaşmışBen de kendisinden ravdevu aldım sonuçlar nasıldı siz memnun musunuz özelden foto paylaşır mısınız benımle?
Ben de zaten devlet hastanesinde olmayı planlıyorum fiyatlar uçmuşBen ameliyat olmadım paylaşımı yapan arkadaşta ameliyat olmamış aslında reklam amacıyla paylaşmış