Meme kücültme ameliyatinin izleri rahatsiz edici!!!!!

Hangı doktorda amelıyat oldunuz??? Bence acık acık konusmak gerek ...baskaları kötü sonuc ıle karsılasmasın..bende meme kücülte amelıyatı yaptırmak ıstıyorum ama kımde yaptırsam bılmıyorum...

Tavsıyenız bar mı??? Dr. Teoman nasıl??

ben meme küçültme ameliyatı oldum, doktorum Ercan Karacaoğlu...
Ataşehir Memorial Hastanesinde...bu forumda daha bir çok arkadaş ona ameliyat olduk. herkes sonuçlarından memnun

MEME KÜCÜLTE YAPAN TAVSIYE ETTIGINIZ BIR DR: var mi???

Merhaba feminin,benim de ameliyatımı Ercan Karacaoğlu yaptı.Geçtiğimiz Ekim ayında hem meme küçültme hem karın germe oldum.Sonuç muhteşem diyebilirim.En ufak bir potluk büzgü şişlik yok dikişlerimde.Zaten Ercan bey düzgün dikişi ile ünlü oldu içimizde:) Çok titiz çalışan bir hekim kendisi.İstersen meme küçültmeye gir orayı oku yorumları gör.İstersen ben toprak arkadaşın yeni açtığı ''Ercan karacaoğlu hasta yorumları'' topiğine girip ordan da bilgi alabilirsin.Yaklaşık 15 kişi olduk Ercan beyin hastası olarak.Herkes den cevap bulabilirsin bu topiklerde.Sevgiler...

Sonuç muhteşem ha kendini beğenmiş sıkıysa ameliyat olmadan muhteşem olsaydın dermişim

nazar değmesin arkadaşım sana evet kesinlikle çok iyi olmuş...darısı olmak isteyenlerin başına...

unutmadan telde senle konuşurken ...eşimin söylediği geldi aklıma ,hani 20 milyar olayı,anladın sen onu çok güldüm tek taş alamaz tabi o parayla

Son düzenleme:

tu tu tu maşallah bana vallahi güzel oldum yani)

Alamaz tabii havada bulut,jelesec in kocaciği sen bunu unut

tu tu tu maşallah bana vallahi güzel oldum yani)

Alamaz tabii havada bulut,jelesec in kocaciği sen bunu unut

Maşallah evet güzel olmuş.

Şimdi telde diğer arkadaşlarla konuşurken de denk geliyor...aynen şöyle diyor.. yazık kocalara ,bulmuşsunuz melek gibi adamları doğru vallahi sesleri çıkmıyor

Son düzenleme:

banada cebini yazar msn ben ararım lufen bir yardım çok istiyorum bu ameliyatı glsrnaydn@hotmail.com

Merhaba yorumlarinizi okudum acikcasi korkuyordum suan biraz daha korku yasiyorum :) ben doktorumu cok iyi arastrdim izler konusunda basarili ama yinede korkuyorum. Birde rica etsem bsey ogrenmek istiyorm. Ameliyattan snra ayildiğinizda kollarinizi hemen oynatabiliomuydunuz? Yani kendi isinizi yavasta olsa kendiniz yapabiliyomuydunuz. Benm adetime denk geliodu ameliyat gunum 3gundr gecktirici iciyorm muhtemelen ameliyat snrasi gelicek yani zor olucak benim icin ya eger kollarimi hareket ettiremezsem

Merhaba yorumlarinizi okudum acikcasi korkuyordum suan biraz daha korku yasiyorum :) ben doktorumu cok iyi arastrdim izler konusunda basarili ama yinede korkuyorum. Birde rica etsem bsey ogrenmek istiyorm. Ameliyattan snra ayildiğinizda kollarinizi hemen oynatabiliomuydunuz? Yani kendi isinizi yavasta olsa kendiniz yapabiliyomuydunuz. Benm adetime denk geliodu ameliyat gunum 3gundr gecktirici iciyorm muhtemelen ameliyat snrasi gelicek yani zor olucak benim icin ya eger kollarimi hareket ettiremezsem

Merhabalar, uzun zamandir siteye girmemistim, acinca yazinizi gördüm, cevaplamadan gecmek istemedim..
Ameliyattan sonraki ilk geceyi atlatinca gerisi okadar da abartilacak gibi agir gecmiyor,okadar korkulacak birsey yok yani.keske geciktirici kullanmayip tarifi birkac gün ileriye alsaydiniz, vücutta zaten ameliyat sonrasi ödem oluyor, birde geciktirici yüzünden ödem olusmasaydi..
eger ki ameliyatinizi olduysaniz umarim istediginiz gibi gecmistir.
bu yaziyi yazdiktan sonra 2 beden inceldim, büyük ihtimalle gelecek sene yaza dogru düzeltme operasyonu yaptirabilirim..

Merhabalar ben de 2 ay once ameliyat oldum izler i icin hangi kremi kullandiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…