MEME KÜCÜLTE YAPAN TAVSIYE ETTIGINIZ BIR DR: var mi???
Merhaba feminin,benim de ameliyatımı Ercan Karacaoğlu yaptı.Geçtiğimiz Ekim ayında hem meme küçültme hem karın germe oldum.Sonuç muhteşem diyebilirim.En ufak bir potluk büzgü şişlik yok dikişlerimde.Zaten Ercan bey düzgün dikişi ile ünlü oldu içimizde:) Çok titiz çalışan bir hekim kendisi.İstersen meme küçültmeye gir orayı oku yorumları gör.İstersen ben toprak arkadaşın yeni açtığı ''Ercan karacaoğlu hasta yorumları'' topiğine girip ordan da bilgi alabilirsin.Yaklaşık 15 kişi olduk Ercan beyin hastası olarak.Herkes den cevap bulabilirsin bu topiklerde.Sevgiler...
Sonuç muhteşem hakendini beğenmiş sıkıysa ameliyat olmadan muhteşem olsaydın dermişim
nazar değmesin arkadaşım sana evet kesinlikle çok iyi olmuş...darısı olmak isteyenlerin başına...
unutmadan telde senle konuşurken ...eşimin söylediği geldi aklıma ,hani 20 milyar olayı,anladın sen onu çok güldüm tek taş alamaz tabi o parayla
tu tu tu maşallah bana vallahi güzel oldum yani)
Alamaz tabii havada bulut,jelesec in kocaciği sen bunu unut
ohh be nihayet karşılaştık sanki köşe kapmaca :))
Merhaba feminin,benim de ameliyatımı Ercan Karacaoğlu yaptı.Geçtiğimiz Ekim ayında hem meme küçültme hem karın germe oldum.Sonuç muhteşem diyebilirim.En ufak bir potluk büzgü şişlik yok dikişlerimde.Zaten Ercan bey düzgün dikişi ile ünlü oldu içimizde:) Çok titiz çalışan bir hekim kendisi.İstersen meme küçültmeye gir orayı oku yorumları gör.İstersen ben toprak arkadaşın yeni açtığı ''Ercan karacaoğlu hasta yorumları'' topiğine girip ordan da bilgi alabilirsin.Yaklaşık 15 kişi olduk Ercan beyin hastası olarak.Herkes den cevap bulabilirsin bu topiklerde.Sevgiler...
ben yaklasik 2 sene evvel meme kcltme diklestirme ameliyati yaptirdim, silikon yok,, izlerinden seklinden cok memnun kalmadim.. doktorlarim tanidik olduklari icin hatir gönl mevzusundan ötürü cok büyük tepkiler veremedim ama memnuniyetsizligimi sitem dolu sözlerle dile getirdim, zaten onlarda düzeltebileceklerini söylediler ama ben suanda onlara tekrar ameliyat olmaya cesaret edemiyorum..baska ameliyatlarda yaptirdim, bir kismindan cok memnun kaldim ama ne yazikki bir kismindan da sikayetlerim var..suanda 42 bedenim ve spor yapmaya basladim, en azindan tekrar 38 bedene düsene kadar herhangi bir düzeltme yaptirmicam ama zayiflamayi basarinca cok iyi isim yapmis gercekten isinin ehli bir doktor tavsiyesi aldim, ona gidip yine dünya paralar ödeyip düzelttirecem..
benim gibi meme ameliyatindan yada izlerinden memnun kalmayan varsa paylasirsaniz sevinirim..
Veeee henüz ameliyat yaptirmamis ama yaptirmak isteyen hanimlarada tavsiyem cok iyi arastirin ve herseyi konusun doktorunuzlaaa..cogu doktor ne yazikkii ameliyata sonradan giriyor ve ufak bir müdahale yapip asistaninin ellerine birakiyor ve hattaa bitene kadar basinda bile beklemiyorlarr..benim doktorumda asistanida Docent yardimcisi ama biri digerine göre cok daha tecrbeli, eger genc olana birakmasaydi ameliyatimin dikislerini felan simdi bir ameliyat daha yaptirma ihtiyaci duymazdimmm..
KISACASII PARAMIZLAAA REZiLL OLUYORUZZ.. Sinir bozucu degil mii :-@
Merhaba yorumlarinizi okudum acikcasi korkuyordum suan biraz daha korku yasiyorum :) ben doktorumu cok iyi arastrdim izler konusunda basarili ama yinede korkuyorum. Birde rica etsem bsey ogrenmek istiyorm. Ameliyattan snra ayildiğinizda kollarinizi hemen oynatabiliomuydunuz? Yani kendi isinizi yavasta olsa kendiniz yapabiliyomuydunuz. Benm adetime denk geliodu ameliyat gunum 3gundr gecktirici iciyorm muhtemelen ameliyat snrasi gelicek yani zor olucak benim icin ya eger kollarimi hareket ettiremezsem
canim gecmis olsun, sekil bozuklugu zamanla düzelmiyor, tam tersi sislikler indikce daha cok belirginlesiyor.git doktorunla kesin tavrinla konus, bu düzelecek diyip direk ve sakIn üzerine birdaha para ödeme..
benim ameliyatimda memelerim cok büyük degildi ama sarma oldu kilo alip vermekten, diklestirme ve kcültme yaptirdim, disardan görnt oldukca iyi ama camasirsiz dikis izlerim rahatsiz edici ve meme basinida cok süper kesmemisler yani, benim doktorum aslinda beni bekliyor gel düzeltelim diyor ama ben cesaret edemiyorum.. cok iyi bir doktor var duydugum, basarili biriymis, üzerimde 15-20 kilo fazlaligim var, onlari vermeye calisiyorum suanda, kilolarimdan kurtulunca gidip tekrar yaptiracam, cnkü moralim sifir oluyor gördkce izleri :-(