Meme kücültme ameliyatinin izleri rahatsiz edici!!!!!

sedef_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.647
172
ben yaklasik 2 sene evvel meme kcltme diklestirme ameliyati yaptirdim, silikon yok,, izlerinden seklinden cok memnun kalmadim.. doktorlarim tanidik olduklari icin hatir gönl mevzusundan ötürü cok büyük tepkiler veremedim ama memnuniyetsizligimi sitem dolu sözlerle dile getirdim, zaten onlarda düzeltebileceklerini söylediler ama ben suanda onlara tekrar ameliyat olmaya cesaret edemiyorum..baska ameliyatlarda yaptirdim, bir kismindan cok memnun kaldim ama ne yazikki bir kismindan da sikayetlerim var..suanda 42 bedenim ve spor yapmaya basladim, en azindan tekrar 38 bedene düsene kadar herhangi bir düzeltme yaptirmicam ama zayiflamayi basarinca cok iyi isim yapmis gercekten isinin ehli bir doktor tavsiyesi aldim, ona gidip yine dünya paralar ödeyip düzelttirecem..
benim gibi meme ameliyatindan yada izlerinden memnun kalmayan varsa paylasirsaniz sevinirim..
Veeee henüz ameliyat yaptirmamis ama yaptirmak isteyen hanimlarada tavsiyem cok iyi arastirin ve herseyi konusun doktorunuzlaaa..cogu doktor ne yazikkii ameliyata sonradan giriyor ve ufak bir müdahale yapip asistaninin ellerine birakiyor ve hattaa bitene kadar basinda bile beklemiyorlarr..benim doktorumda asistanida Docent yardimcisi ama biri digerine göre cok daha tecrbeli, eger genc olana birakmasaydi ameliyatimin dikislerini felan simdi bir ameliyat daha yaptirma ihtiyaci duymazdimmm..
KISACASII PARAMIZLAAA REZiLL OLUYORUZZ.. Sinir bozucu degil mii :-@

Ben de sizin gibi sonuctan pek memnun degilim..Gerci amliyat olali 2 ay oldu ama yine de size benim durumumu ileteyim.. Benim meme ucu ve cevresi kesilerek taindi yukariya, cok buyuk gogus oldugu icin.. Bir kere iki gogus arasinda buyukluk ve sekil farki var, fazla olmasada.. Kahverengi bolge gozume yama gibi gorunuyor ve onceden normal olan meme basi buyklugu, simdi neredeyse yok gibi, yani meme ucu derime yapismis gibi cikinti yok..Ilerde duzelirmi bilmiyorum..sizin nasil oldu acaba?
Ayrica iki gogus arasinda ortada dikislerin birlestigi yer diyeyim orada, sislik yada yag birikinntisi gibi bir goruntu var, bu da hos degil..
Benim de araciyla tanidigim bir doktor, ne diyeyim ne yapayim, duzeltmesini mi isteyeim veya biraz dahami bekliyeyim bilemiyorum..
Size de gecmis olsun, umarim bundan sonra dilediginniz gibi olur.

Geçmiş olsun..Ameliyat sonucundan mutsuz olmanız üzücü bir sonuç tabi.İlk ameliyatlarda dikiş izlerinde sorun yaşayan arkadaşlar daha sonra basit bir müdahaleye bu dikiş izleri daha iyi bir duruma getirilebiliyor.Hatta aradan bir iki sene geçmişse lazerle bu izler silikleştirilebiliyor.Spor yapıp zayıflamayı düşünüyorsunuz.Şekil itibariylede sizi pek memnun etmemiş ameliyat sonucu zaten.Bence istediğiniz forma gelince buradanda ismi başarılarla söz edilen bir doktorla görüşüp öyle karar vermenizi ve gerekirse tekrar ameliyat olmanızı öneririm.Meme büyütme ve küçültme ameliyatlarından sonra fazla kilo almak Yada vermek ameliyat sonucunu çok kötü etkiliyor.Ameliyat olmayı düşünen bütün arkadaşlara önerim ameliyattan sonra ciddi kilo alıp vermekten uzak durmak olacakır.Sevgiler...

cok gecmis olsun. ben de diklestirme yapmak istiyorum. meme olculerimden memnun oldugum icin silikon istemiyorum. fakat ben de sizin gibi gecmiste yaptirdigim baska bir operasyonun dikis islerinden cok rahatsizim. malesef dr konusunda sansizliklar cok oluyor. simdi yaptirmak istedigim operasyonlar icin ince eleyip sik dokuyorum.

aynen oyle paramizla umutlarimizin katili oluyoruz....

Bende bayagidir iyi bir doktor arama cabasi icindeyim ve halen bulamadim ameliyat olupda memnun kalldiginiz doktorlar varsa isimlerini rica ettsem.

geçmiş olsun,inşallah tüm sizi rahatsız eden izlerinizi ve göğüslerinizi istediğiniz forma getirmeyi başarırsınız..sevgiler

canim gecmis olsun, sekil bozuklugu zamanla düzelmiyor, tam tersi sislikler indikce daha cok belirginlesiyor.git doktorunla kesin tavrinla konus, bu düzelecek diyip direk ve sakIn üzerine birdaha para ödeme..
benim ameliyatimda memelerim cok büyük degildi ama sarma oldu kilo alip vermekten, diklestirme ve kcültme yaptirdim, disardan görnt oldukca iyi ama camasirsiz dikis izlerim rahatsiz edici ve meme basinida cok süper kesmemisler yani, benim doktorum aslinda beni bekliyor gel düzeltelim diyor ama ben cesaret edemiyorum.. cok iyi bir doktor var duydugum, basarili biriymis, üzerimde 15-20 kilo fazlaligim var, onlari vermeye calisiyorum suanda, kilolarimdan kurtulunca gidip tekrar yaptiracam, cnkü moralim sifir oluyor gördkce izleri :-(

Benimde korkum hep dikiş izleri ve potluk olayı idi...çok mu kalın yada çok fazlamı dikişler bumu rahatsız eden? rica etsem doktorunuzun adı ne? yasak değil yazabilirsiniz

İnşallah en kısa zamanda düzelir ve istediğin görüntüye kavuşursun...kesinlikle düzeltme yaptır ve tek kuruş ödeme yapma...senin doktorun kim adını yazarmısın?

Ben de son yillarda sikca kilo alip vermistim, bu da oldukca olumsuz etkiliyor tabiiki.. Simdi tum soru ve sorunlarimi hazirlayip, doktorumla gorusmeye gidecegim.. Bir ameliyat icin daha hazir degilim aslinda simdilik.. Sadece iki gogus arasindaki farki hatirlatecegim.. beni asil uzen meme basinin kaybolmus. duzelmis olmasi, eger duydugum gibi bu basit bir islemle duzelebiliyorsa onu halletmek istiyorum oncelikle.. Yoksa yaz sonu gibi kendisinden rvizyon yapmasini isteyebilirim..Ama siz de bilirsiniz ameliyat heyecan ve stresini, bir de narkoz durumu, bunlari tekrar yasamak zorunda kalmam umuyorum..
Sizin de umuyorum, belki de lokal anesteziyle dikis izleri duzeltilebilir..saglicakla kalin..

Canim cok cok iyi bir doktor var, internetten arastir ismi Teoman soyismi D...N
ismini yazamadim belki sakincasi vardir diye.. bende fazla kilolari vermeye calisiyorum, kurtulunca ona gidecem..gercekten cok iyi arastirmak lazim, eski hastalariyla internettende olsa irtibat kurmali bence.. sanada gecmis olsun cnm

tesekkr ederim canim bilgilendirdigin icin ama malesef benim izlerim lazerle gececk kadar hafif degil.. kabarik ve baya bir büzük büzük duruyor..evet suanda zayiflamaya calisiyorum, sporla ve dikkatli beslenerek..üzerimdeki 15-20 kilodan kurtulana kadar herhangi bir mdehale yaptirmicam ama basarincada gidecegim baska bir doktor var kafamda.. yurt disindanda egirimli ve onaylii diyebiliriz..birde yillardir hic kilo almadim, sadece cok tembellik ettigimden kilo veremedim canim ama cok sagol aydinlattinn..

Bende bayagidir iyi bir doktor arama cabasi icindeyim ve halen bulamadim ameliyat olupda memnun kalldiginiz doktorlar varsa isimlerini rica ettsem.

canim cok saglam bir doktor var ama isim yazmak yasak midir bilmiyorumkii.. bende ona gidecem bidahakine.. bir arastir internetten istersen Teoman D...N ismi.. tam yazamiyorum belki sakincalidir diye ama cok cok sper bir hekim, doktorlarin bile onay verdigi okadar yanii

Benimde korkum hep dikiş izleri ve potluk olayı idi...çok mu kalın yada çok fazlamı dikişler bumu rahatsız eden? rica etsem doktorunuzun adı ne? yasak değil yazabilirsiniz

meme büyütme ameliyatlarinda izler ve kesik okadar büyük ve rahatsiz edici degil ama meme kücültme ve diklestirme evettt cokk dikisli bir ameliyat, bikere meme basi kesiliyor ve alta kadar bir kesik daha iniyor ve meme altindada neredeyse komple bir kesik oluyor, cok dikisli ve zor bir ameliyat, yaptirmadan önce cok iyi arastirin netten bakin yaptiranlarla konusun, sonra karar verin bence..insallah yaptirirsanda basarili olur canim

Son düzenleme:
birde arkadaslar nasil tezinin diktigi her elbise cuk diye oturmuyorsa, doktorlarda arada bir hata yapabilirlerr, eger doktor yaptigi hatanin farkindaysa ve cretsiz bunu telafi etmeye raziysaa, ozaman bence ismini desifre etmeye hic lüzum yok.. evet bizde hakliyiz gzellesmek icin gidiyoruz, bir ton para ödüyoruz ve stne onca agzi sizi korseydi zahmetiydiiiii...ama yinedee dedigim gibi bir hata varsa bunu telafiside söz konusu edildigi sürece ikinci bir sans daha verilebilir zahmetli ve agrilida olsaa..
mesela ayni benim doktorum yüzümüde yaptii, asla estetik oldugunu kimse anlamiyor ve bebek gibi olduu.. ama memelerde sinifta kaldi ) ve birdaha ona gitmeye cesaretim yok beni cagirdigi ve bekledigi haldee.. yine gidecem bisr para verip baskasina yaptiracam

ama eger doktor hatasini düzeltme yolunda degilsee yada hatasinin üstüne para talep ediyorsaa kesinlikleee size tavsiyem önceki ve sonraki resimleriniz elinizde bulunsun ve hakkinizi gerekirse eger hukuki yollarlada arayinn derimm..

Arkadaşım ben oldum 6 ay önce 1kilo 100 gr alındı benden...ama ameliyat öncesi çok korkum vardı izler ve potluk gibi şeyler yaşarım diye Allaha şükür izlerim kalmadı

ama şimdi karın germe düşünüyorum aynı doktora ama yine gerginim bir olumsuzluk yaşarmıyım diye? Ben biraz güvensiz ve çok inceleyen biriyim o yüzden kendimi bu düşünceden alamıyorum. Benim meme başımdaki izim silikleşti inşallah karnımda da böyle olur. Bence ameliyata karar verdiğiniz doktorun canlı örneklerini görün en doğrusu bu

gecmis olsun Jelesec, karin germe zor bir ameliyat ama izleri memedeki kadar tehlikeli degil.uzun ince bir cizgi oluyor alt karinda ama agir bir ameliyat haberin olsun.. yinede sarkmis yada kocaman bir karni ömr boyu tasimaktan cok daha iyidirr gözünü karartip ameliyata girmek

Haklisiniz tabii, ben de ayni dusunuyorum.. Umarim benimki de gorusmemde , hatalrini ve duzeltmeyi ister sizinki gibi..
Bu arada yuzunuzden soz etmissiniz, ne yapildi sakincasi yoksa..Benim de kilo alip vermekten yanaklarimda bir cokme ve agiz cevresinde cizgi var, bunlarla ilgili bir cozum soracaktim doktora..asi botoks gibi birseyler mi yapildi yoksa daha kalicimi? saglikla kalin ..

eger gercekten simetri bozuklugu yada ciddi baska sikayetin varsa düzeltmelerinde israrci ol bence canim uygun bir dille, yapmazlarsa gerekeni kendi bildigin yoldan yaparsin..
benim burnum 10 sene evvel yapilmisti ama memnun degildim..
meme diklestirme yaptirdigim doktora bircok ameliyat yaptirdim
yüzümde tekrar burun yapildi, burun kenarlarina dolgu yapildi ve dudaklarima dogal cizgi yapildi dolgu maddesiyle
meme kücültme ve diklestirme, bel yanlarim alindi, basenler alindi, popo kücültme ameliyati yapildi..
tabii bunlarin hepsini bir kerede yaptirmadim, 3 sefer gidip geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…