Ay insallah insallah çok iyi geçer. Evet özelde olucam kısmetse perşembe gunuAmeliyatınız çok çok iyi geçer umarım
Özel hastahanede mi olacaksınız ? Benimde 18 haziranda :))
Inşallah sizinde çok güzel geçer .Ay insallah insallah çok iyi geçer. Evet özelde olucam kısmetse perşembe gunu
Kremin yani sıra burada bir kaç yazıda kantoron yağının çok ise yaradığını dikişleri çabuk iyileştirdiğini okudum ama günde 3 4 kez sürmek gerekiyormus sanırımBende 24 mayısta oluyorum yıllardır istediğim ama bir türlü planlayıp cesaret edemediğim meme küçültme ameliyatınıbende merakla okuyorum formda bütün yazılanları .Sonrası için krem ne verir doktorum bilemiyorum henüz ama yarın sorarım görüşmem olacak .
Geçmiş olsun bende olmak icin sıra bekliyorum gelişmeleri yazın lütfen olurmuBende 24 mayısta oluyorum yıllardır istediğim ama bir türlü planlayıp cesaret edemediğim meme küçültme ameliyatınıbende merakla okuyorum formda bütün yazılanları .Sonrası için krem ne verir doktorum bilemiyorum henüz ama yarın sorarım görüşmem olacak .
Bende 24 mayısta oluyorum yıllardır istediğim ama bir türlü planlayıp cesaret edemediğim meme küçültme ameliyatınıbende merakla okuyorum formda bütün yazılanları .Sonrası için krem ne verir doktorum bilemiyorum henüz ama yarın sorarım görüşmem olacak .
Ameliyatınız çok çok iyi geçer umarım
Özel hastahanede mi olacaksınız ? Benimde 18 haziranda :))
Sıra kaç ayda geliyor arkadaşlarGeçmiş olsun bende olmak icin sıra bekliyorum gelişmeleri yazın lütfen olurmu
Sıra derken devlet için mi soruyorsunuzSıra kaç ayda geliyor arkadaşlar
Sıra kaç ayda geliyor arkadaşlar
neden bir AÜ sonra özel bir sebebi var mı yoğunluktan mı
peki olan arkadaşlar kaç günde işe başlayabilirsiniz ben devlet memuruyum da kimse bilsin de istemiyorum çok uzun sürer mi toparlanmak