MEME KÜÇÜLTME AMELIYATI VE SONRASI

Merhaba ben senelerdir büyük göğüsten şikayet eden ama asla ameliyata cesaret edemeyen biriydim taki artık sırt ve göğüs ağrılarım başlayıp sarkma olana kadar
Araştırma sonucu özelde ameliyat olmaya kadar verdim 26 mayısta ameliyatım var
Şimdi ameliyat olanlara sorun şu sonrasında kantoron kullananlar çok daha hızlı iyileştiğini söylüyor ameliyattan ne kadar süre sonra sürüldü hakiki kantoron nerden buldular
Ameliyat olanlar bu sürede beni ne bekliyor ve bu diren dene şey can yakıyor mu😪
Buna benimde ihtiyacım var 24 yaşındayım kendim zayıfım ama gögüslerim çok iri bende istiyorum ama bekarım ilerde çocuk vs emziremeceğimi söylediler vazgeçtim çocuktan sonra emzirdikten sonra zaten sarkma oluyor o zaman olursun toparlanır dediler ama sırt ağrısı çekilir gibi değil inşallah başarılı geçer ameliyatınız çabucak iyileşirsiniz ameliyat sonrası deneyimleri paylaşın bizimle lütfen 💖

Buna benimde ihtiyacım var 24 yaşındayım kendim zayıfım ama gögüslerim çok iri bende istiyorum ama bekarım ilerde çocuk vs emziremeceğimi söylediler vazgeçtim çocuktan sonra emzirdikten sonra zaten sarkma oluyor o zaman olursun toparlanır dediler ama sırt ağrısı çekilir gibi değil inşallah başarılı geçer ameliyatınız çabucak iyileşirsiniz ameliyat sonrası deneyimleri paylaşın bizimle lütfen 💖
Cocuk oldukta sonra mantıklı ama çok rahatsız ediyorsa beklemek işkence oluyor.aklimda deneyimlerimi yazacağım mutlaka 🌸

Selamlar bugün saat 14:00 de ameliyatım oldu💃.bu gece hastanede yatacağım yarın eve geçiyorum .Ben Özel hastanede oldum sıra beklemedim .
Şu an hiç ağrım yok,ağrı kesici serumda bir kere verildi sadece birde sabah verilecekmiş .ayaklandım yürüdüm ,kendi kendime wc olayınıda hallettim kimseye gerek kalmadan .
Kolumu kaldırmıyorum sadece özellikle kaldırmamam gerekiyormuş
Benim 1 kg alınmış ,d cup dım şimdi kabımı bilmiyorum ama doktoruma en minik yapın dedim 😀gerekirse dolgulu sütyen alırım dedim 😊daha sonraki günlerdede yazacağım .İyi ki dedim şimdiden💃

Selamlar bugün saat 14:00 de ameliyatım oldu💃.bu gece hastanede yatacağım yarın eve geçiyorum .Ben Özel hastanede oldum sıra beklemedim .
Şu an hiç ağrım yok,ağrı kesici serumda bir kere verildi sadece birde sabah verilecekmiş .ayaklandım yürüdüm ,kendi kendime wc olayınıda hallettim kimseye gerek kalmadan .
Benim 1 kg alınmış ,d cup dım şimdi kabımı bilmiyorum ama doktoruma en minik yapın dedim 😀gerekirse dolgulu sütyen alırım dedim 😊daha sonraki günlerdede yazacağım .İyi ki dedim şimdiden💃
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerin devamı gelir detaylı anlatırsın darısı tüm ameliyat bekleyenle
erin basina

Bugün eve geçtim .Ameliyatımın bitimiyle odaya alınmam kendime gelmem 4 saat sürdü 6 da uyandım .Sadece oturup kalkarken biraz gerilme oluyor ama dayanılamayacak bir şey yok .Doktorum diren takmamış ona çok sevindim .Yarın kontrole gideceğim .Şuan dikiş yerinde bant olduğu için net göremedim ama harika gözüküyorlar şuan.maydonoz ananas yeşil çay ödem için .Proteinle beslenin dedi doktorum.Eve geldiğimden beri ağrı kesici almadım sabah verilenle duruyorum

Bugün eve geçtim .Ameliyatımın bitimiyle odaya alınmam kendime gelmem 4 saat sürdü 6 da uyandım .Sadece oturup kalkarken biraz gerilme oluyor ama dayanılamayacak bir şey yok .Doktorum diren takmamış ona çok sevindim .Yarın kontrole gideceğim .Şuan dikiş yerinde bant olduğu için net göremedim ama harika gözüküyorlar şuan.maydonoz ananas yeşil çay ödem için .Proteinle beslenin dedi doktorum.Eve geldiğimden beri ağrı kesici almadım sabah verilenle duruyorum

Çok çok geçmiş olsun canım umarım istediğinden daha iyi olurlar 😍

Çok çok geçmiş olsun bende sabah ameliyata giricem girene kadar daha doğrusu narkoza kadar stresten ölmezsem ıyidir korkuyorum insallah benimde güzel geçer

Nasılsınnnnm umarım her şey yolundadır 🥺😍
Merhaba kızlar dün ameliyata girdim biraz doktor gecikti gerildim o ara ama ne zaman ameliyat oldum bilmiyorum 😀uyandığımda dikislerimin çok açıldığını farkettim ve soledim hemen sonradan anladm korse nedeni ileymiş gerçekten nefes almak bile zor kors3de
Dün biraz ağrım oldu ama hemen ağrı kesici verdiler geçti bugün kalkıp bol bol yürüdüm direnlerimi çıkardılar yuruyebildigim için çok şişlik olmadı şimdi evdeyim ağrım sizin yok yatarken kalkarken bir tik zorlansamda normal olduğunu düşünüyorum
Yarına daha iyi olacağını düşünüyorum baya küçücük kalmış göğüslerim😀😀 sis haldeyken bile küçükler
Birde sık sık buzla kompres yapıyorum iyi geliyor .bol su bide

Merhaba çok geçmiş olsun bende 6 Mayıs'ta oldum herşey normal giderken bir haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum enfekte olan göğsümun dikişleri daha geniş diğeri daha ince acaba benmi yanlış hatirliyorum bakıp bakıp duruyorum psikolojim alt üst oldu enfeksiyon oldumu sizde de ve olduysa ne kadar sürer geçmesi ?

Merhaba çok geçmiş olsun bende 6 Mayıs'ta oldum herşey normal giderken bir haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum enfekte olan göğsümun dikişleri daha geniş diğeri daha ince acaba benmi yanlış hatirliyorum bakıp bakıp duruyorum psikolojim alt üst oldu enfeksiyon oldumu sizde de ve olduysa ne kadar sürer geçmesi ?
Antibiyotik verilmedi mi size yada ne zaman banyo yaptınız bölge kurumadiysada olmuş olabilir . Ben daha duş almadım 6 7 günü bekliyorum kuaförde yikattim sacimi

Enfeksiyon olduğunu doktorunuz mu soyleid

X