Meme Küçültme Ameliyatı Öncesinde Kilo ve Yapılması Gerekenler

Senorita Fresa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
12
3
Merhaba herkese ben forumda yeniyim ve paylaşımlarınız için şimdiden sabırsızlanıyorum çünkü ben 23 yaşında daha çok genç birisiyim ancak Kilo alıp vermekten memelerimin şekli bozuldu önceden büyük dolgundu tam dik değildi elbette ancak idare ediyordum ağır da olsa. Şu anda çok fazla sarktı artık uçları aşağıya bakıyor gördüğümde kendimden tiksiniyorum ve boyun fıtığı olmak üzereyim doktor da uyardı.. Ancak kimse bir rapor belge vermek istemedi hastaneye yıkamak için. Ben de ünv gittim, onlar da olmaz ilerde bebeğine süt veremezsin gibi hüküm koydular sanki benim bedenim değilmişcesine. Zaten aldığım kilolar başıma dert oldu bir de psikolojimi bozdular ben de antalya da çok iyi olduğunu duyduğum özel muayenehane olan başka bir doktor buldum anlaştık bu ayın sonunda ameliyat edeceğim dedi ancak sorun şu ki zayıflamamı istemişti en az 8-10 Kilo.. Ben stresten sadece 3,5 Kilo verebildim ve hala vermem gereken 20-25 kg var toplamda... Ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum ben dayanamıyorum ağrılara görüntüsüne, düğünüm yakın, sonra ameliyat olmam çok zor, şimdi oldum oldum yoksa birkaç yıl sonra olabileceğim. Sonrasında kilo vermek ciddi anlamda sorun yaratır mı birisi akıl verebilir mi ameliyata çok hazır hissediyorum ama sonrasından çok korkuyorum çok fazla şekli bozulursa eski haline dönerse diye

merhaba canım belkide simdiye kadar ameliyat olmus olabilirsin ama eger olmadiysan bedeninin büyüklüğü nedir bilmem ama 20 25 kg vermem gereken kilo var ise vermeden olma derim çünkü bu kadar fazla kiloyu verince memelerde zayiflama bağlı şekil bozukluğu olur bu sefer yine ameliyat olmak isteye bilirsin benim nacizane fikrim önce kilo ver bu arada bende antalyadayım yeni ameliyat oldum benimde 5 6 kilo fazlam var doktor cok fazla etkilemez bu kadar kilo dedi istersen ver öyle yapalim dedi ben beklemedim çünkü evliyim 8 yasinda kizim var baska çocukda istemiyorun iyi düşün hangi doktora gidiyorsun

Canım merhaba ameliyat oldum bugün 7.günümdeyim harikayım :) Duygu Aksoy a ameliyat oldum çok memnunum süt bezlerine zarar vermeden küçültebildiği kadar küçülttü. Bana da Kilo vermem gerektiğini söylemişti ancak baktı ben bu göğüslerden dolayı spor bile yapamıyorum bir An önce bu vücudu rahatlatmak lazım deyip işe girişti iyi ki de girişti çok mutluyum reklam gibi olsun istemem ama ben artık onu doktorum olarak bile görmüyorum canım o kadar harika bir kadın ki kesinlikle güven duyuyorsun acı çekmiyorsun ve harika bir iş çıkarıyor ben daha çocuk emzirmediğim için sıfır zarar süt bezlerine dokunmadı bile bu kadar doku çıkarmasına rağmen ameliyattan iki üç saat sonra meme uçlarımı hissettiğimi gösterdi bana :) müthiş bir duygu böyle büyük bir operasyondan sonra böyle güvende olduğunu hissetmek.. 4 saat süren EE midir F midir hala duygu hanımla net olarak bilmediğimiz o lanet bedeni geride bıraktım ve şu An iyileşmemiş olduğum halde hayat kalitemde hiçbir düşme yok süperim. Herkese tavsiye ederim evet Kilo vermelisiniz ama benim kadar devasa göğüsler varsa ve ciddi anlamda hareket bile edemiyorsanız Kilo vermek bile zorlaşıyorsa mutlaka görüşün çünkü doktorumun da bana söylediği şey "vücuda şans vermek lazım" inşallah senin de sonuçların güzel olmuştur güle güle kullan

saol canim sende gule gule kullan bende ameliyat olali 1 hafta oldu agrim olmadi ama sirt boyun ve bas agrim cok oldu g bu 1 hafta icinde kambur duruyordum bugün dik durmaya basladim yarin konrtolum var ödem disimda suan hic sıkıntım yok benimde doktorum avni hakan ölmeztürk 1 kg fazlalik alindi senden ne kadar fazlalik alindi

Ben tam bilmiyorum moral bozmamak için söylemedi bir süredir ama yarın öğreneceğim 7.gün pansumanında :) ne güzel aynı süredeyiz :) aynen benim de ödem oldu demek ki şanslıyız. Sırt ağrısı ilk günler bende de nasıl fazlaydı sürekli sırt üstü yatmaktan ah bi de alışkın olmayınca heralde.. Neyse güzel atlatıyoruz demek ki :) sen de hafifledin mi rahatladın mı

valla suanki görüntüden inanilmaz mutluyum hayalim gömlek giymekti suan giyebiliyorum odemler gitmeden ve istediğim gibi yatmadan hafifleme kısmını anlamicam sanırım ama görüntü muhteşem

valla suanki görüntüden inanilmaz mutluyum hayalim gömlek giymekti suan giyebiliyorum odemler gitmeden ve istediğim gibi yatmadan hafifleme kısmını anlamicam sanırım ama görüntü muhteşem

Aynennn ah şu halimle bile elbiseleri giy çıkar sürekli kıyafet hayal et derken beynim yandı ne eziyet çekmişiz öyle önceden :))

Aa öyle mi ben de Anadolu hastanesinde oldum 10.000 TL verdim
aynen canim baya arastirdim fiyatlari en uygunu burasiydi doktorumla tamammen şans eseri tanistik orda bu arada ilk kontrölden ciktim doktor hersey yolunda odemlerin baya hizli inmis dedi pansumana gerek görmedi iyilestirici bantlar var dedi 2 hafta sonrasina tekrar görüşelim dedi bu sefer bantlar çıkacak galiba

Ben de birazdan kontrole gideceğim ilk hafta kontrolüne ama duş alabiliyor muyuz ilk haftadan sonra nasıl tekrar bant verdi? Çıkarmıyor muyuz yine

Ben de birazdan kontrole gideceğim ilk hafta kontrolüne ama duş alabiliyor muyuz ilk haftadan sonra nasıl tekrar bant verdi? Çıkarmıyor muyuz yine
canim ben 3. günü banyomu yaptim drenlerin oldugu banti cikartim antibiyotikli krem sürmeye basladim bosluklar 2 gune kapandi diger iyilestirici bantlara dokumammi söyledi doktor bey bugün gittigimde muayne etti pansumana gerek yok hersey yolunda 2 hafta sonra bantlari alalim dedi

Canım senin adına çok sevindim kendi adıma moralim çok bozuk enfeksiyon olmuş ben çok hareket ettim abartmışım dikişim açılmış mecburen hala duş alamadım..

canim ne
Canım senin adına çok sevindim kendi adıma moralim çok bozuk enfeksiyon olmuş ben çok hareket ettim abartmışım dikişim açılmış mecburen hala duş alamadım..
canim cok üzüldüm insallah biran once düzelirsin korkma kendini zorlama

canim ne

canim cok üzüldüm insallah biran once düzelirsin korkma kendini zorlama

İnşallah canım ben de nasıl üzüldüm anlatamam bir hafta geçti bugün duş alacaktım yine izin veremedi keşke hareket etmeseydim yatsaydım evde.. İki üç güne düzelir dedi sürekli pansuman gidicem şimdi.. Ama sana çok sevindim insanın morali düzeliyor sorun olmayınca <3

uzme kendini pansumanla 2 3 gune toparlarsin antibiyotik verdiyse doktorun ihmal etme ic yardimci olabileceğim birsey varsa herzaman elimden geldigi kadar yaparim anladigim kadariyla yakin sayiliriz senle moralini bozma

uzme kendini pansumanla 2 3 gune toparlarsin antibiyotik verdiyse doktorun ihmal etme ic yardimci olabileceğim birsey varsa herzaman elimden geldigi kadar yaparim anladigim kadariyla yakin sayiliriz senle moralini bozma

Aynen canım çok teşekkür ederim yardımcı olanlar var ailem var çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sen de kendine çok dikkat et tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…