Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme Küçültme Ameliyatı Öncesinde Kilo ve Yapılması Gerekenler
saol canim sende gule gule kullan bende ameliyat olali 1 hafta oldu agrim olmadi ama sirt boyun ve bas agrim cok oldu g bu 1 hafta icinde kambur duruyordum bugün dik durmaya basladim yarin konrtolum var ödem disimda suan hic sıkıntım yok benimde doktorum avni hakan ölmeztürk 1 kg fazlalik alindi senden ne kadar fazlalik alindi
Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.
Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.