- 2 Nisan 2022
- 113
- 37
- 37
-
- Konu Sahibi Ruveydazade012
Hastalığa göre tabi mi bilmiyorum ama vücuda göre bayağı büyükse onaylıyor mesela pişik omuzlarda çökme sirt bel ağrısı bunları söylemiştim bunlar sağlığı bozduğu için heyetten geçiyor ama bir gidin danışın plastik cerraha yok yapmam derde diğer dr lar a gidin çünkü bazıları heyet hastası almıyor ben hastanede 4 dr dan sadece 1 inj buldum diğerleri ameliyatları çok dolu olduğunu heyetten gelen hastayı kabul etmediklerini soylemislerdipeki ucretsiz olmanin sartlari ne biliyormusunuz olculerden haric ...ben A S hastasiyim burda okumustum belki ucretsiz e tabi olabilir diye ..hic oyle bir bilginiz varmi hangi sartlarda ucretszi oluyorc
zaten omurga da bozulmam mrvcut zaten bu yeterlidir doye dusunuyorumHastalığa göre tabi mi bilmiyorum ama vücuda göre bayağı büyükse onaylıyor mesela pişik omuzlarda çökme sirt bel ağrısı bunları söylemiştim bunlar sağlığı bozduğu için heyetten geçiyor ama bir gidin danışın plastik cerraha yok yapmam derde diğer dr lar a gidin çünkü bazıları heyet hastası almıyor ben hastanede 4 dr dan sadece 1 inj buldum diğerleri ameliyatları çok dolu olduğunu heyetten gelen hastayı kabul etmediklerini soylemislerdi
Olabilir zaten fizik cildiye ve genel cerrahi nin onayı önemli fizik doktoru önce muayene etti sonra filme gönderdi genel cerrahide mamografi çektirdi onları gösterdim dra sonra heyete çıktım Bi iki gün sonra mesaj geldi raporun çıkmıştır diye gidip aldım muhtemelen sizinde onaylanirzaten omurga da bozulmam mrvcut zaten bu yeterlidir doye dusunuyorum
anladim peki heyet raporunu baska hastanede yapip o raporla gidebikiriz dimi farkli hastaneye yasadigim yerde yok cunku uni hastanesi ...Olabilir zaten fizik cildiye ve genel cerrahi nin onayı önemli fizik doktoru önce muayene etti sonra filme gönderdi genel cerrahide mamografi çektirdi onları gösterdim dra sonra heyete çıktım Bi iki gün sonra mesaj geldi raporun çıkmıştır diye gidip aldım muhtemelen sizinde onaylanir
Ben bugün bizim buradaki üniversiteyi aradım sehir hastanesinde aldığım rapor orda gecerlimi hayır dedi raporu aldığınız hastanede geçerli dedi sizin orda mutlaka sehir hastanesi olmasada devlet hast vardır plastik cerrahi bölümü varmi diye arastirinanladim peki heyet raporunu baska hastanede yapip o raporla gidebikiriz dimi farkli hastaneye yasadigim yerde yok cunku uni hastanesi ...
devlet hastanesinde plastik cerrahi yok zaten ...sehir hastanesi buyuksehir de demek ki oradan cikartmam gerekiyor raporlariBen bugün bizim buradaki üniversiteyi aradım sehir hastanesinde aldığım rapor orda gecerlimi hayır dedi raporu aldığınız hastanede geçerli dedi sizin orda mutlaka sehir hastanesi olmasada devlet hast vardır plastik cerrahi bölümü varmi diye arastirin
Hangi sehirdesiniz size yakın illere de bakabilirsinizdevlet hastanesinde plastik cerrahi yok zaten ...sehir hastanesi buyuksehir de demek ki oradan cikartmam gerekiyor raporlari
Çok iyi ya insallah benimde okadar küçülür küçulsun kuculebildigi kadar bunca sene taşıdığım yeterRica ederim. Toparlayıcı da 110 giyiyordum, şimdi süngerli de 80-85 falan giyiyorum. Eski göğsümde 85 beden yarısına bile olmazdı
Merhaba çocuğunuz var mıydı? Eğer yoksa da çocuğunuz olduktan sonra emzirme için neler dediler? Hangi hastanede hangi doktora kaça olduğunuz? Cevaplasanız sevinirim.Arkadaşlar bende göğsümün büyük olduğu zamanlar buraya derdimi, şikayetimi yazmıştım. Bende yardım istemiştim yani. Ağlama krizleri, özgüvensizlik, sürekli kol ve omuz ağrıları, çatlaklar, ağrıdan uyuyamama vs. derken eşim bu psikolojik çöküşüme dayanamadı ve beni ameliyata ikna etti. Ameliyat oldum ve şuan çok mutluyum. Yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. Eski haliyle toparlayıcı anne sütyenlerinden 110 beden giyerdim. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk defa ameliyattan sonra genç kız sütyeni giymeye başladım. Bana sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz, bunun için konu açtım. Bende birilerine destek olabilirsem ne mutlu bana
Ayy sevindim senin adina, bende olmak istiyorum fakat doktor arayisindayim. Seninkinin adi ne? Ben tayfun aközü duydum bakalim henuz karar vermedim. Ayrica fiyat olarak ne kadardi?Arkadaşlar bende göğsümün büyük olduğu zamanlar buraya derdimi, şikayetimi yazmıştım. Bende yardım istemiştim yani. Ağlama krizleri, özgüvensizlik, sürekli kol ve omuz ağrıları, çatlaklar, ağrıdan uyuyamama vs. derken eşim bu psikolojik çöküşüme dayanamadı ve beni ameliyata ikna etti. Ameliyat oldum ve şuan çok mutluyum. Yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. Eski haliyle toparlayıcı anne sütyenlerinden 110 beden giyerdim. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk defa ameliyattan sonra genç kız sütyeni giymeye başladım. Bana sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz, bunun için konu açtım. Bende birilerine destek olabilirsem ne mutlu bana
Çocuğum yok, bana çocuğun olmadan ameliyat olsan daha iyi olur dediler. Çünkü süt bezlerimi almak zorunda kalacaklardı. Doktorda aynı şeyi söyledi zaten. Tam zamaninda ameliyat oldum yaniMerhaba çocuğunuz var mıydı? Eğer yoksa da çocuğunuz olduktan sonra emzirme için neler dediler? Hangi hastanede hangi doktora kaça olduğunuz? Cevaplasanız sevinirim.
MArkadaşlar bende göğsümün büyük olduğu zamanlar buraya derdimi, şikayetimi yazmıştım. Bende yardım istemiştim yani. Ağlama krizleri, özgüvensizlik, sürekli kol ve omuz ağrıları, çatlaklar, ağrıdan uyuyamama vs. derken eşim bu psikolojik çöküşüme dayanamadı ve beni ameliyata ikna etti. Ameliyat oldum ve şuan çok mutluyum. Yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. Eski haliyle toparlayıcı anne sütyenlerinden 110 beden giyerdim. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk defa ameliyattan sonra genç kız sütyeni giymeye başladım. Bana sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz, bunun için konu açtım. Bende birilerine destek olabilirsem ne mutlu bana
Nasıl yani? Çocuğu olanlarınki alınıyor muymuş? İlk defa duydum. Birde doktorunuzu niçin saklıyorsunuz. İyi geçtiğini söylediniz. Başkaları da sizin deneyiminizden yararlanabilirler.Çocuğum yok, bana çocuğun olmadan ameliyat olsan daha iyi olur dediler. Çünkü süt bezlerimi almak zorunda kalacaklardı.
Benim göğsüm çok deforme olmuştu, baya bı kısmını aldılar. Başka bir hasta için belkide durum farklı olabilir. Bana doktorum süt bezlerini almak zorunda kalırız dedi sadece. Durum farklıydı belkide. İyikide olmuşum. Burada doktor ismi veya hastane ismi geçirmek yasal mi bilemediğim için riske atmak istemedimNasıl yani? Çocuğu olanlarınki alınıyor muymuş? İlk defa duydum. Birde doktorunuzu niçin saklıyorsunuz. İyi geçtiğini söylediniz. Başkaları da sizin deneyiminizden yararlanabilirler.