Meme küçültme ameliyatı oldum

peki ucretsiz olmanin sartlari ne biliyormusunuz olculerden haric ...ben A S hastasiyim burda okumustum belki ucretsiz e tabi olabilir diye ..hic oyle bir bilginiz varmi hangi sartlarda ucretszi oluyorc
Hastalığa göre tabi mi bilmiyorum ama vücuda göre bayağı büyükse onaylıyor mesela pişik omuzlarda çökme sirt bel ağrısı bunları söylemiştim bunlar sağlığı bozduğu için heyetten geçiyor ama bir gidin danışın plastik cerraha yok yapmam derde diğer dr lar a gidin çünkü bazıları heyet hastası almıyor ben hastanede 4 dr dan sadece 1 inj buldum diğerleri ameliyatları çok dolu olduğunu heyetten gelen hastayı kabul etmediklerini soylemislerdi

zaten omurga da bozulmam mrvcut zaten bu yeterlidir doye dusunuyorum

zaten omurga da bozulmam mrvcut zaten bu yeterlidir doye dusunuyorum
Olabilir zaten fizik cildiye ve genel cerrahi nin onayı önemli fizik doktoru önce muayene etti sonra filme gönderdi genel cerrahide mamografi çektirdi onları gösterdim dra sonra heyete çıktım Bi iki gün sonra mesaj geldi raporun çıkmıştır diye gidip aldım muhtemelen sizinde onaylanir

anladim peki heyet raporunu baska hastanede yapip o raporla gidebikiriz dimi farkli hastaneye yasadigim yerde yok cunku uni hastanesi ...

anladim peki heyet raporunu baska hastanede yapip o raporla gidebikiriz dimi farkli hastaneye yasadigim yerde yok cunku uni hastanesi ...
Ben bugün bizim buradaki üniversiteyi aradım sehir hastanesinde aldığım rapor orda gecerlimi hayır dedi raporu aldığınız hastanede geçerli dedi sizin orda mutlaka sehir hastanesi olmasada devlet hast vardır plastik cerrahi bölümü varmi diye arastirin

devlet hastanesinde plastik cerrahi yok zaten ...sehir hastanesi buyuksehir de demek ki oradan cikartmam gerekiyor raporlari

Merhaba çocuğunuz var mıydı? Eğer yoksa da çocuğunuz olduktan sonra emzirme için neler dediler? Hangi hastanede hangi doktora kaça olduğunuz? Cevaplasanız sevinirim.

Ayy sevindim senin adina, bende olmak istiyorum fakat doktor arayisindayim. Seninkinin adi ne? Ben tayfun aközü duydum bakalim henuz karar vermedim. Ayrica fiyat olarak ne kadardi?

Merhaba çocuğunuz var mıydı? Eğer yoksa da çocuğunuz olduktan sonra emzirme için neler dediler? Hangi hastanede hangi doktora kaça olduğunuz? Cevaplasanız sevinirim.
Çocuğum yok, bana çocuğun olmadan ameliyat olsan daha iyi olur dediler. Çünkü süt bezlerimi almak zorunda kalacaklardı. Doktorda aynı şeyi söyledi zaten. Tam zamaninda ameliyat oldum yani

M

Çocuğum yok, bana çocuğun olmadan ameliyat olsan daha iyi olur dediler. Çünkü süt bezlerimi almak zorunda kalacaklardı.
Nasıl yani? Çocuğu olanlarınki alınıyor muymuş? İlk defa duydum. Birde doktorunuzu niçin saklıyorsunuz. İyi geçtiğini söylediniz. Başkaları da sizin deneyiminizden yararlanabilirler.

Nasıl yani? Çocuğu olanlarınki alınıyor muymuş? İlk defa duydum. Birde doktorunuzu niçin saklıyorsunuz. İyi geçtiğini söylediniz. Başkaları da sizin deneyiminizden yararlanabilirler.
Benim göğsüm çok deforme olmuştu, baya bı kısmını aldılar. Başka bir hasta için belkide durum farklı olabilir. Bana doktorum süt bezlerini almak zorunda kalırız dedi sadece. Durum farklıydı belkide. İyikide olmuşum. Burada doktor ismi veya hastane ismi geçirmek yasal mi bilemediğim için riske atmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…