Meme küçültme ameliyatı oldum

Ruveydazade012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
11
9
25
Arkadaşlar bende göğsümün büyük olduğu zamanlar buraya derdimi, şikayetimi yazmıştım. Bende yardım istemiştim yani. Ağlama krizleri, özgüvensizlik, sürekli kol ve omuz ağrıları, çatlaklar, ağrıdan uyuyamama vs. derken eşim bu psikolojik çöküşüme dayanamadı ve beni ameliyata ikna etti. Ameliyat oldum ve şuan çok mutluyum. Yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. Eski haliyle toparlayıcı anne sütyenlerinden 110 beden giyerdim. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk defa ameliyattan sonra genç kız sütyeni giymeye başladım. Bana sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz, bunun için konu açtım. Bende birilerine destek olabilirsem ne mutlu bana

Ameliyatınız ne kadar sürdü acaba diren taktılar mi ağrı sızı oldumu birazcık bahseder misiniz 26 mayısta olcam bende korkuyorum ve heyecanliyim

Süreci biraz anlatirmisiniz nerde özel mi devlettemi oldunuz iyileşme süreci bende olucam inşallah haziran ayında olmayı yıllardır hayal ediyordum ama günler yaklaştıkça ameliyat korkusu 4 saat ameliyatta kalmak korkutuyor beni açıkçası sadece bidaha uyana masam korkusu var

Sakın kilo alma.Benden de sana tavsiye olsun.Ben de küçültüm hiç sarkma olmadı ama kilo alınca büyüme oldu haberin olsun.Bu arada benim de ilk yaptığım şey beyaz tişört giymek olmuştu

Ameliyatınız ne kadar sürdü acaba diren taktılar mi ağrı sızı oldumu birazcık bahseder misiniz 26 mayısta olcam bende korkuyorum ve heyecanliyim
Hatırladığım kadarıyla 2 saat sürdü. Diren takıldı evet, ben çıkarırken ağrıyacak sandığım için çok ağlamıştım ama hiç ağrı olmadı. O kadar ağladığıma pişman oldum onun dışında özel hastanede ameliyat oldum. Ameliyattan çıktığım da ağrım evet vardı ama bu normal bir ağrı. Zaten serumlardan kaynaklı sürekli uyudum ben. Korse aldırmışlardı çıktığımda korse vardı üstümde. Onuda 5 hafta giydim. İzler bende var şuan. Doktorum krem aldırdı izler için. Onu kulllaniyorum halen.

Ben özel hastanede oldum. İyileşmem
çok sürmedi ama ben zaten çok yatabilen bir insan değilim dolanıyordum sürekli. Uyanamazsam korkusu bende de vardı ama inan çıktığında bütün olumsuz düşüncelerin hepsi geride kalıcak. Ağrı tabiki oluyor ameliyattan çıkınca, ama serumlar falan insanı rahatlatiyor ve zaten beni hep uyutmuştu. Direnden çok korktum ama hic ağrımadı. Beni tek yıpratan, çıktığımda vajinamda sonda takılı olmasıydı. Ben vajinismus hastasıyım çünkü, hemen cikarttirdim kendim giderim dedim. Onun dışında ertesi gün sabah üstümü giyindim ve normal bi şekilde çıktım hastaneden. Haa bu arada bana korse aldırmışlardı ameliyattan önce. Yani parasını verdim onlar temin ettiler. Ameliyattan çıktığında üstümde korsem vardı ve o korse 5 hafta üstümde kaldı

Sakın kilo alma.Benden de sana tavsiye olsun.Ben de küçültüm hiç sarkma olmadı ama kilo alınca büyüme oldu haberin olsun.Bu arada benim de ilk yaptığım şey beyaz tişört giymek olmuştu
Zayiflamadim ama kilo aldim mi bilmiyorum. Bende biraz büyüme oldu ama aşırı değil, yani içi doldu diyelim insan hasret kaldığı herseyi giymek istiyor. Haa bu arada benim iki göğüsten toplam 2.600 alındı. Herkes zayiflamissin falan diyor bana hala. Beni kilolu gösteren goguslerimmiş meğer

Anladım tek bir medical korse yeterli olacak mi peki ben yedek bir tane daha almak istiyorum siz bu konuda nasıl yol izlediniz

Anladım tek bir medical korse yeterli olacak mi peki ben yedek bir tane daha almak istiyorum siz bu konuda nasıl yol izlediniz
Ben 5 hafta kullandim, çıkarmak için çok sabırsızlandim çünkü bunaldım biraz sıkı tuttuğu için. Doktorum ne dediyse o yolu izledim. 5 hafta sonra istediğini giyebilirsin dedi bende vaktim dolunca sütyen giymeye başladım. Ama sizin doktorunuz nasıl uygun görür bilemem, yada belkide yedek alma konusunda sizin isteğinize bırakır. Kısaca bana gerek olmadı yani ben almadim yedek

Anladım teşekkür ederim kaç bedene düştü peki kacti

Çok teşekkürler tekrar geçmiş olsun bugün dr ameliyat günü almak için gittim çok dolu olduğunu sıraya göre gittiğini söyledi beni arayacak mis sıra geldiğinde heyete girdim ben onaylandı ama ücretli olursam hemen ameliyat gününü ereceğini söylemişti parası olan her yerde önceliği var canım mutsuzca geri geldim

heyete ne icin girdiniz olcum icin mi

heyete ne icin girdiniz olcum icin mi
Evet dr ücretsiz olmak istersem heyete göndereceğini söyledi sevk yazdı bende aynı gün sabah erken tüm dr dolaştım film mamografi çektirdim heyete girdim Bi kaç gün sonra onaylandı şimdi ameliyat günü bekliyorum oysaki mayıs ortası gel ameliyat günü verebilirim demişti şimdi ben arayacam seni dedi tarih vermedi çok sıra varmış kendimi sartlamistim oysaki

Rica ederim. Bende bu zamana kadar hep para sorunu yüzünden çektim, ama evlenince eşim psikolojimin kötüye gittiğini görünce bir fedakarlık yaptı benim için. Bende gittim çünkü devlete, hatta zayiflarsan geçer falan dendi. Ama öyle değilmiş. Sağlık sorunlarim çok artmaya başlamıştı. Heyet onayladiysa bence bekleyin vazgecmeyin

Öyle gerçekten şimdi aynı hastanede hemşire bir arkadaşımı aradım bence sırayı bekleyin Bu durumda dağa fazla doktorlar bize takıntılı oluyor dedi öyle yapicam ara ara yanına uğrayıp hatırlatırım Allah'tan çok anlayışlı kibar biri bende eşimden ayrıldım maddi olarak malesef durumum yok olsa hiç beklemezdim zayıflıkta hiç ilgisi yok ben 45 kiloyken yine çok büyükler di çok dikkat çekiyordu şuan 65 kiloyum yine öyle toparlayici ile 85 d takıyorum normaller de 95 vardır dr iki beden kuculturuz b olur demişti bekliyorum artık yapacak birsey yok

Benim meğer göbeğim varmış göğüsler gidince anlamıştım

peki ucretsiz olmanin sartlari ne biliyormusunuz olculerden haric ...ben A S hastasiyim burda okumustum belki ucretsiz e tabi olabilir diye ..hic oyle bir bilginiz varmi hangi sartlarda ucretszi oluyorc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…