Ben artık 6.ayı bekliyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü beklemekten başka çarem yok 6. Ay da düzelmemiş ise doktorumla konuşacağım anlayışlı birine benziyor gibi umarım güzel sonuç alırımbenimde sezeryan ameliyatım da çabuk iyileştim sigarada kullanmıyorum. Ama bu ameliyatta çok kötü hikaye okudum o yüzden korkum ve tabi ki küçülme oranı umarım benim de istediğim gibi olur.
Küçülecektir merak etme. Ödem uzun sürüyorBen artık 6.ayı bekliyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü beklemekten başka çarem yok 6. Ay da düzelmemiş ise doktorumla konuşacağım anlayışlı birine benziyor gibi umarım güzel sonuç alırım
3 ay 2 hafta geçti artık ne kadar küçülür kiKüçülecektir merak etme. Ödem uzun sürüyor
Hiç mi küçülme yok yaa benim 3 ay oldu önemli ama küçülme var yani3 ay 2 hafta geçti artık ne kadar küçülür ki
Benim tam şeklini 6 ayda aldı bende 3 ay sonrasit değişme olmaz diyordum oldu 8 ay oldum şimdi3 ay 2 hafta geçti artık ne kadar küçülür ki
merhaba bende 21 kasımda devlet hastanesinde olacagım benim meme ölçümde dd yani baya büyük bana doktor ne kadar istersen o kadar küçültürüm dedi size nasıl c kup dedi anlamadım. Sizin şu an beden ölçünüz kaç memnun musunuz. Ben minyon yapılıyımBenim tam şeklini 6 ayda aldı bende 3 ay sonrasit değişme olmaz diyordum oldu 8 ay oldum şimdi
Benimki de D di ben özelde oldum en küçük olsun dedim A-B arasında yaptı kesinlikle B olsun sonra sarkma büyüme olmasın C cup ta büyük ben çok memnunum 75 B bazı kalıplarda 75 A takıyorummerhaba bende 21 kasımda devlet hastanesinde olacagım benim meme ölçümde dd yani baya büyük bana doktor ne kadar istersen o kadar küçültürüm dedi size nasıl c kup dedi anlamadım. Sizin şu an beden ölçünüz kaç memnun musunuz. Ben minyon yapılıyım
Küçülür mü dersiniz yaniBenim tam şeklini 6 ayda aldı bende 3 ay sonrasit değişme olmaz diyordum oldu 8 ay oldum şimdi
İşte mesela ben birleşsin istemiyorum meme yine birleşiyor o çizik oluşsun istemiyodum hala aynı 6 ay sonra bana nasıl açıklama yapıcak bilmiyorum ben bide çekingenşm hani yeniden ameliyat edin desem ne der ay düşünmekten kafayı yiycem artıkBenimki de D di ben özelde oldum en küçük olsun dedim A-B arasında yaptı kesinlikle B olsun sonra sarkma büyüme olmasın C cup ta büyük ben çok memnunum 75 B bazı kalıplarda 75 A takıyorum
İzleriniz ne durumda ben krem kullanıyordum krem alerji yaptı diye bıraktım şuan bekliyorum öyle birde bi göğsüm de sürekli ağrı oluyo sancı giriyoBenim tam şeklini 6 ayda aldı bende 3 ay sonrasit değişme olmaz diyordum oldu 8 ay oldum şimdi
Bende minyon yapılıyım d kaptı küçülmedi dikleştirmiş ama küçük değil yani bende küçüle bildiği kadar küçültün dedim sadece bu kadar oluyo dedi yani o kadar saçma ki tabi doktor sonuçta bi bildiği vardır ama ben başkasına sorduğumda hastanın istediği boyutta yapılır diyolarmerhaba bende 21 kasımda devlet hastanesinde olacagım benim meme ölçümde dd yani baya büyük bana doktor ne kadar istersen o kadar küçültürüm dedi size nasıl c kup dedi anlamadım. Sizin şu an beden ölçünüz kaç memnun musunuz. Ben minyon yapılıyım