Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme Kanseriyim

Ben de 32 yaşındayım
Sonuçlar hemen mi çekiliyor, ilk olarak hangi bölüme gittiniz, kanser o kadar yaygınlaştı ki bende olmaz dememek lazım ama korkuyorum gitmeye, kötü birşey söylerse diye. Aileniz de hiç var mıydı kanser olan,
Ben endokrinw gittim ama direk şüpheniz varsa genel cerraha gitmeniz yeterli.Ailemde kimsede yok,kilom yok,sigara içmem ,alkolüm yok..Ama artık cok fazla .Heran hersey yasanabilir bu yüzden zaman kaybetmeyin derim:KK66:

Ben de 32 yaşındayım
Sonuçlar hemen mi çekiliyor, ilk olarak hangi bölüme gittiniz, kanser o kadar yaygınlaştı ki bende olmaz dememek lazım ama korkuyorum gitmeye, kötü birşey söylerse diye. Aileniz de hiç var mıydı kanser olan,
bu soruyu ben de merak ediyorum
b,r doktor kanserin virüs olabilme ihtimalinden bahsetmişti o yüzden aynı ailede birden çok kanser hastası olabiliyor
virüsse yakınlardan daha çok bulaşır gibi anlıyorum
ama genetik yatkınlık da olabilir tabi ben bilemiyorum doktor olmadığım için

Geçmiş olsun. Lenf nodunuz var mı? Neyi temizleyecekler? Lenfosintigrafi çekildi mi?

Geçmiş olsun. Lenf nodunuz var mı? Neyi temizleyecekler? Lenfosintigrafi çekildi mi?
İşte bunlarla ilgili hiç bişey bilmiyorum.Göğsümde ki kitle kötü cıkınca ameliyatta koltuk altıma bakılmamıs simdi kötü cıkınca koltuk altıma bakılması gerekiyormus.Lenfonsintgrafi çekilmedi.neden direk ameliayt ediyor bende bilmiyorum

Kuzenimde vardı süreci biliyorum. Eğer ameliyatla temizleyeceğini söyledilerse şanslı gruptansın demektir. Meme kanseri yağ doku ile besleniyor. Eğer göğüs içi yağ dokuda kaldıysa kolay atlatırsın. Amaaaa, evet malasef aması var. Çok aşırı dikkat etmen lazım. 6ayda bir mutlaka kontrole gitmen lazım çünkü tekrarlıyor. Kuzen gitmedi, tekrarlayıp ilerledi. Göğsünü aldılar. Yine gitmedi sonra, diğer göğsünde de çıktı. Ameliyatla aldılar 4 ay sonra tekrar çıktı. Sorumsuzluğunun etkisiyle diğer göğsünü de aldılar. Yayılmadı başka yere. Mutlaka doktorları dinleyip birebir uygulamalısın.

Kuzenimde vardı süreci biliyorum. Eğer ameliyatla temizleyeceğini söyledilerse şanslı gruptansın demektir. Meme kanseri yağ doku ile besleniyor. Eğer göğüs içi yağ dokuda kaldıysa kolay atlatırsın. Amaaaa, evet malasef aması var. Çok aşırı dikkat etmen lazım. 6ayda bir mutlaka kontrole gitmen lazım çünkü tekrarlıyor. Kuzen gitmedi, tekrarlayıp ilerledi. Göğsünü aldılar. Yine gitmedi sonra, diğer göğsünde de çıktı. Ameliyatla aldılar 4 ay sonra tekrar çıktı. Sorumsuzluğunun etkisiyle diğer göğsünü de aldılar. Yayılmadı başka yere. Mutlaka doktorları dinleyip birebir uygulamalısın.
Aman ben doktor ne derse uyarım cünkü sadece memeye metastas yapan bir tür değil benimki..ve ben yasamayı cok seviyorum..

İşte bunlarla ilgili hiç bişey bilmiyorum.Göğsümde ki kitle kötü cıkınca ameliyatta koltuk altıma bakılmamıs simdi kötü cıkınca koltuk altıma bakılması gerekiyormus.Lenfonsintgrafi çekilmedi.neden direk ameliayt ediyor bende bilmiyorum
Evraklarınızda yazıyordur. Lenf nodu yoksa ameliyat neden?

Çok geçmiş olsun. Atlatacaksınız inşallah. Size tecrübelerime dayanarak önerebileceğim tek şey, lütfen ama lütfen tek doktorla sınırlı kalmayın. Gerekirse tüm paranızı harcayın ve birkaç doktora sonuçlarınızı gösterin. Aldığınız bilgiler doğrultusunda ne yapacağınıza karar verin.

Çok geçmiş olsun. Atlatacaksınız inşallah. Size tecrübelerime dayanarak önerebileceğim tek şey, lütfen ama lütfen tek doktorla sınırlı kalmayın. Gerekirse tüm paranızı harcayın ve birkaç doktora sonuçlarınızı gösterin. Aldığınız bilgiler doğrultusunda ne yapacağınıza karar verin.
Evet tek doktora gitmedim.En son izmirde bir proföre gidiyorum.Hayırlısı artık.😊

Eklentiler

• 91B8A480-1E96-4444-A41F-7294B179B804.jpeg
    91B8A480-1E96-4444-A41F-7294B179B804.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 510
Rabbim şifa versin.
Ben bu hastalığı çok rahat atlatacağınıza inanıyorum. Koltuk altından da bir şey çıkmayacak inşallah.

Herkese teşekkür ederim.Ne olur küçükte olda şüpheniz varsa doktora gidin.

Benim tanıdığım birkaç kişi var biri görümcem çok şükür iyileşti. Bir müşterim vardı, annesi 20 yıl önce meme kanseri geçirmiş, yaşı da 70’lerdeydi gayet iyiydi, dinç görünüyordu. Tedavinizi olun, çok geçmiş olsun.

X