Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme Kanseri

selesepeta

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
68
34
25
Annem 3.evre Meme CA. Öğreneli 4 ay oldu. 4 Kür kemoterapi aldı. Yalnızca lenflerinde sıçrama var. Bu zamana kadar hiçbir kan tahlili kötü çıkmadı. Aksine tahlilleri çok iyi ve doktorunun söylediğine göre memesinde bu benim hastalığım diyebileceği bir kitle bile kalmamış. ( elle muayene ettiğinde) Herceptin adlı akıllı ilaca başladılar. Geçmeyen mide bulantısı var. Öksürük tutunca otomatik olarak şiddetli bir şekilde öğürüyor. Doktoruna söylediğinde herceptin adlı ilacın bulantı yapmayacağını kafasında şüphe kalmaması için beyin emarı istediğini söyledi doktoru. Çok korkuyorum beyin metastazı mıdır? Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun

bence hemen endişelenmeyin, öksürdüğü zaman mide bulantısı yapması normal , ben de çok öksürdüğümde mide bulanıyor kusacak gibi oluyorum , yani ani bir tepkime olabilir ,doktorunuz en doğrusunu yapmış mr istemekle ,çünkü sağlık bu kontrollerin düzgün ve zamanında yapılması çok önemli , acil şifalar diliyorum umarım temiz çıkar ,rabbim sağlık sıhhat versin 😊

Benim annemee meme kanseri koltuk altina lenflere sicramis. Tedavi goruyoruz ameliyar vesayre oldu suan isin tedavisi aliyor ama bas donmeleri var isin tedavisj bas donmesi yapmiyot dedi hemsire internettede baktim isin tedavisi bas donme yapmiyormus😢 korkuyorum beynine metastas oldu diye Allah korusun

Benim annemee meme kanseri koltuk altina lenflere sicramis. Tedavi goruyoruz ameliyar vesayre oldu suan isin tedavisi aliyor ama bas donmeleri var isin tedavisj bas donmesi yapmiyot dedi hemsire internettede baktim isin tedavisi bas donme yapmiyormus😢 korkuyorum beynine metastas oldu diye Allah korusun
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin annenize mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Annenizin durumu nasıl umarım iyidir

Beyin metastazı pette çıkıyor mu?
Merhaba çok geçmiş olsun. allah şifa ve iyilik versin inşallah annenize.

doktorunuzun mr istemesi gayet normal. beyin metastası süreç dahilinde olağan bir durum ve doktorların hiç istemediği bir durum olduğundan , bunu takip etmek istemiş olabilir. birde bu süreçte her şeye şüphe ile yaklaşılır.

beyin metastası çok farklı bir şey. allah kimseye yaşatmasın. çok yakından gördüm..
şiddetli baş dönmesi , yere yığılma, konuşma güçlüğü ve gözlerin kayması, nöbet geçirme durumu olur.
en kötüsü de nöbet geçirme..
yani annenizde bulantının akıllı ilaç ve kemoterapi etkisinden olduğunu düşünüyorum.
yukarıda saydığım belirtiler yoksa , içinizi ferah tutmaya çalışın ve korkmayın.
inşallah yoktur diye düşünüyorum.

çok geçmiş olsun. şifa ve iyilik diliyorum.

Çok geçmiş olsun. Annemden de bugün baş donmesinden dolayı beyin mr istendi. Aynı endişeyi ben yaşıyorum şu an. İnşallah bizim de sunucumuz iyi gelir. Umarım anneniz iyidir 🌸
Merhaba çok teşekkür ederim. Annenize çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi ile kalıcı şifalar versin 💜 Anneniz de mi meme kanseri tanısı aldı? Benim annem şu an iyi çok şükür korkmayın annemde de baş dönmesi mide bulantısı denge kaybı gibi semptomlar vardı fakat verdikleri ağrı kesicinin yan etkisi olduğunu öğrendik biz de başta çok korkmuştuk. Konuşmak isterseniz yazabilirsiniz her zaman 💜

Merhaba çok teşekkür ederim. Annenize çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi ile kalıcı şifalar versin 💜 Anneniz de mi meme kanseri tanısı aldı? Benim annem şu an iyi çok şükür korkmayın annemde de baş dönmesi mide bulantısı denge kaybı gibi semptomlar vardı fakat verdikleri ağrı kesicinin yan etkisi olduğunu öğrendik biz de başta çok korkmuştuk. Konuşmak isterseniz yazabilirsiniz her zaman 💜
Cok teşekkür ederim 🧡 annemizin iyi olmasına çok sevindim 🌸 yarın ilaçlı mr cektiricez. Şiddetli baş ağrıları, baş dönmeleri ya da bulantıları olmuyor çok şükür ama secdeye inemiyor başı zonkluyor. Şu an için başka şikayeti yok çok şükür. Umarım bizim mr da temiz çıkar, dediğiniz gibi korkulacak bir şey yoktur umarım. Desteğiniz ve cevabınız için teşekkür ederim 🧡

Baş dönmesi yaşadığını söyleyince, doktorumuz birşey olduğunu sanmıyorum ama yine çekelim dedi. Umarım gerçekten bir şey yoktur. Biz ileri evre değil diye telkin ediyorduk kendimizi. Umarım bu günlerimizi aratmaz rabbim

beyin metastazları belli bir milime kadar pette çıkmıyor diye biliyorum şüphelendikleri ayrı bir şey varsa ilaçlı mr istenir muhtemelen
Baş dönmesi yaşadığını söyleyince, doktorumuz birşey olduğunu sanmıyorum ama yine çekelim dedi. Umarım gerçekten bir şey yoktur. Biz ileri evre değil diye telkin ediyorduk kendimizi. Umarım bu günlerimizi aratmaz rabbim

X