Allergan dahil çoğu dokulu protezlerin sıkıntılı olduğu konusunda çoğu ülkede makaleler yayınlanmış. Denildiği gibi sorun,; kısa dönemde de çıkabilir,uzun dönemde de çıkabilir ya da hiç bir sorun cikmadan hayatının sonuna kadar da bunları kullanabilirsiniz. Ama protez işine giren kişinin şunu kesinlikle unutmaması lazım, düzenli olarak kontrol yaptırmak gerekiyor.
Bu implant hastalığı da hiç onemsenmeyecek bir durum değil. Ve dikkatle bakarsanız explantlarda sadece salin implant fotoları yok.o yüzden her zaman risk var ve bu kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.alerji gibi düşünün. Benim penisilinee alerjim var. Başkası için penisilin süper bir tedavi iken benim içinse hayati risk sebebi. O yüzden Sağlık konusunda genelleme yapmak çok yanlış diye düşünüyorum
Cok haklısınız bende bakıorum o explandlara okadar cok belırtı uyuyokı bana.kesın cıkattıracagım.benım vucudum kaldırmadı.bence ıyıkıde kaldırmadı semptomlar olmasaydı belkıde cıkattırmıycaktım ve belkıde ılerde dırek kanser olacaktım sız nasılsınız kac hafta oldu cıkattıralı hareketlerınız yerıne geldımı