Meme ikizimizi bulalım

Yaaa ben su an bile gidip bikini alıyorum ic camasuru aliyorum bu hali bile guz aslında bu duyguyu cok iyi bilirsin canim
iç çamaşırı ve bikini için çok fazla para ödeme.neden mi? bir yıl sonra memenin boyutu değişiyor. daha yumuşak bir hal alıyor. benim geçen yıl aldığım bikiniler mesela geçen gün denedim ilk aldığım gibi durmuyor pek.bir de üçgen bikini silikonlu göğüslerde olmuyor. acaba sadece bende mi öyle dedim ama bikini firmalarının sitelerine girince silikonlu modellerde de alttan taştığını tam oturmadığını farkettim.hayret...

330 cc kas altı yuvarlak lütfen ikizim varsa bana cvp yazsın çünkü göğüslermden hiç memnun değilim karşılıklı fikir alışverişi yapmak istiyorum :KK43:

330 cc kas altı yuvarlak lütfen ikizim varsa bana cvp yazsın çünkü göğüslermden hiç memnun değilim karşılıklı fikir alışverişi yapmak istiyorum :KK43:
Can'ım benimki 325 yuvarlak ikiz sayılırız :KK66: benimki de büyük bir boyut değil. Ama daha önce de anlattığım gibi, meme uçlarının yeri çok önemli. Bizim memelerin orjinali çok ayrık olduğu için, anca bu kadar olur :KK66:

mutluluk2015 mutluluk2015 belkide bi 400 cc'yi zorlasaydık daha düzgün durabilirdi bilmiyorum :/Aynen o ayrıklık zaten ayrı bi dert hem küçük hem ayrık yok yok yani :KK70:
Can'ım 400 cc olsaydı, memelerimiz daha birleşik olurdu, doğru .... Amaaaaaa uçlar yine yanlarda kalırdı. Giyinikken harika Bi Çatal, ama çıplakken UÇLARI yanda olan ŞAŞI memeler :KK70:

Benım memem yok ıkızım varmıdır acaba mınıcık bir kuş kafası kadar doğumdan sonra ıyıce ufaldı sanki varmış gıbı şimdi dümdüz varmı benım ıkızım o_O:KK49:

X