- 16 Aralık 2015
- 42
- 24
- Konu Sahibi magic angel
büyük bi memnuniyetle kabul ediyorum :) sevgili ikizim.Gel bacım,15 cc var aramızda birşey sayılmaz
Biz meme ikizi olalım he ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyük bi memnuniyetle kabul ediyorum :) sevgili ikizim.Gel bacım,15 cc var aramızda birşey sayılmaz
Biz meme ikizi olalım he ne dersin
canım ben kilo verdim.6 kilo kadar. istemeden strese bağlı olarak. memelerde haliyle küçüldü.orada ki yağ dokusu da eridi biraz. aslında fotoğraflarını çekip buradan bir kaç arkadaşın görüşünü almak istiyorum ama nasıl yüklenir bilmiyorum. bakalım çabalayayım biraz. senin fotoların var mı? görmem mümkün mü acaba? ben 18 şubat 2015'te ameliyat oldum.[/QUOTE
ben daha yeniyim 2 şubatta ameliyat oldum resim atmadım bende ama bende yüklemek istiyorum en kısa zamanda... bazen cok büyük oldu diye üzülüyorum sonra iyi böyle ya diyorum:)))
Haklısın 325 yuvarlaklar nerde acaba?
Senin meme ikizini zor bulucaz galibaKas üstü 450 cc meme altı high profile yuvarlak .. hade bakalım
buradayım canım.375 cc yuvarlak dual plane
Gevmis olsun ne zaman ameliyat oldunux su an bpyutundan memnun musunuz . Bide beni izleyebilir misiniz varsa ilk hafta fotolariniza bakmak isyouorimburadayım canım.
Gevmis olsun ne zaman ameliyat oldunux su an bpyutundan memnun musunuz . Bide beni izleyebilir misiniz varsa ilk hafta fotolariniza bakmak isyouorim
Benimde 375 cc 5. Günüm yuvarlak protez dual plane. Fakat sizinki baya buyuk duruyo benimkiler daha kucuk acaba vucut olcunuz boyunuz falan nasilöncesi ve sonrası foto çekmedim işin doğrusu.hiç aklıma gelmedi.ne zaman ki kadınlar kulübünde zaman geçirmeye başladım öncesi ve sonrası fotoğrafların önemini kavradım.ama iş işten geçti.yalnız doktorum da var onu biliyorum.ameliyat öncesi ve ameliyattan bir hafta sonrasında çekmişti.denk getirirsem rica edeyim kendisinden alır yüklerim. şu an ki haline gelirsek; daha önce de yazdığım gibi kilo kaybım oldu biraz.haliyle küçüldüler.zaten zamanla ödem inince az biraz boyutları küçülüyor.ama şimdi ki aklım olsa 400-450 cc arası düşünürdüm. ben 2015 18 şuba'ta ameliyat oldum.375 cc dual plan high profil yuvarlak.seninkiler nasıl? ne zaman oldun?
boyum 1.67. kilom 58. uzun yıllar profesyonel spor yaptığımdan vücut hatlarım atletik. ameliyat öncesi meme neredeyse hiç yoktu ben de. E tabi iki çocuk ve emzirme girince işin içine hepten ortadan kayboldular.silikon şart olmuştu doğrusu.şimdi eski halimi düşününce iyi ki yaptırmışım diyorum. doktorum kaybettiğin kiloları alırsan normal haline döner dedi. arkadaşım memede bir şey yok sen abartıyorsun dedi. ne biliyim öyle işte. sen daha yolun başındasın.sabret.zamanla ödemlerin inecek.bir süre sonra her şey yerine oturuyor. aradan bir yıl geçince sanki silikonlarla doğmuşsun, onlar hep vardı gibi bir durum oluyor. şu an 80 C cup sütyen giyiyorum.öncesinde ölçüm bile yoktu. ama en keyiflisi bikini seçimi. yaz gelsin anlarsın ne demek istediğimi...Benimde 375 cc 5. Günüm yuvarlak protez dual plane. Fakat sizinki baya buyuk duruyo benimkiler daha kucuk acaba vucut olcunuz boyunuz falan nasil
Yarı damla ilk defa duydum nasıl bişey?400 cc kas zarı altı yarı damla. Sevgili ikizim kahve severmisin Kahveeee
Valla tam damla olmuyormuş. Yuvarlakla damlanın birleşip yeniden doğması gibi eheheheheYarı damla ilk defa duydum nasıl bişey?
Yuvarlağın yarısını,damlanında yarısını alıp birbirine dikip tek bi protezmi yapıyolarmışValla tam damla olmuyormuş. Yuvarlakla damlanın birleşip yeniden doğması gibi ehehehehe
Damla'nın üst tarafı biraz ezik oluyorya bu öyle değil biraz daha dolgun oluyor Can'ımYuvarlağın yarısını,damlanında yarısını alıp birbirine dikip tek bi protezmi yapıyolarmış
damlanın hıgh profili yani üst tarafı çıkıntılıDamla'nın üst tarafı biraz ezik oluyorya bu öyle değil biraz daha dolgun oluyor Can'ım
Valla çok bilmemekle birlikte öyle oluyo sanırsam ama aklım yuvarlakta kaldıdamlanın hıgh profili yani üst tarafı çıkıntılı