Meme estetiği

peripellaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
5
1
1
32
Kızlar meme protezi ameliyatından sonra taburcu olup tek başımıza idare edebiliyor muyuz ? Kollarımız gerçekten kaldıramayacak kadar ağrıyor mu ? Deneyimli olanlar yardım lütfennnn

Kızlar meme protezi ameliyatından sonra taburcu olup tek başımıza idare edebiliyor muyuz ? Kollarımız gerçekten kaldıramayacak kadar ağrıyor mu ? Deneyimli olanlar yardım lütfennnn
Tek başına idare edebilmen biraz zor yataktan kalkarken vesaire yardım edicek birisi lazım ilk hafta sıkıntılı geçiyor sonra düzeliyor

ne yazık ki tuvaletinizi yaparken çamaşırınızı bile indiremezsiniz, kapı kolu açamazsınız hatta bunları geçin yatakta bile doğrulamazsınız kolay kolay ilk bir hafta

ne yazık ki tuvaletinizi yaparken çamaşırınızı bile indiremezsiniz, kapı kolu açamazsınız hatta bunları geçin yatakta bile doğrulamazsınız kolay kolay ilk bir hafta
Yarın muayenem var. Doktor eğer ileri bir tarih demezse ameliyat günü alacağım. Çok heyecanlıyım ve süreç için de tedirginim. Bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…