Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar meme protezi ameliyatından sonra taburcu olup tek başımıza idare edebiliyor muyuz ? Kollarımız gerçekten kaldıramayacak kadar ağrıyor mu ? Deneyimli olanlar yardım lütfennnn
Kızlar meme protezi ameliyatından sonra taburcu olup tek başımıza idare edebiliyor muyuz ? Kollarımız gerçekten kaldıramayacak kadar ağrıyor mu ? Deneyimli olanlar yardım lütfennnn
ne yazık ki tuvaletinizi yaparken çamaşırınızı bile indiremezsiniz, kapı kolu açamazsınız hatta bunları geçin yatakta bile doğrulamazsınız kolay kolay ilk bir hafta
ne yazık ki tuvaletinizi yaparken çamaşırınızı bile indiremezsiniz, kapı kolu açamazsınız hatta bunları geçin yatakta bile doğrulamazsınız kolay kolay ilk bir hafta
Bugün görüştüm, 1 ay sonrasına randevu verdi doktor ve içimi çok rahatlattı. Daha önce görüştüğüm doktor uzaktan bakıp ameliyat günü vermişti hemen ama gerçekten acele etmemek gerekiyormuş. Herkes için en iyisi olsun inşallah