Yok özel mesaj atmışsınız sorun yokFotoğraf yolladım ama inşallah herkese açık yollamamışımdır valla tırstım
Yok özelden grup yaptınFotoğraf yolladım ama inşallah herkese açık yollamamışımdır valla tırstım
Merhaba ben 2 ay önce ameliyat oldum 350cc mentor marka silikon kullanıldı.öncesinde destekli 75 beden sütyen kullanıyordum hiç göğsüm yoktu desem yeridir.şuan çok pişmanım keşke 400 -425 cc isteseydim.53 kg 1.70 boyundayım ve sütyenli halimden hiç bi fark Yok hala destekli sütyen kullanıyormuşum gibi bi görüntü hiç memnun kalmadım75 À sütyen takıyorum meme buyutme ameliyati olmak istiyorum buyuk ve dolgun durnasi icin kaç CC silikon taktirmam gerekiyor lütfen cevap yazın.
Hadi ya bana da bi arkadaş 350 CC den aşağı taktirma dedi biri de 300 CC den yukarı taktırma dedi kafam karıştı iyice ama su An karar verdim 350 CC den aşağı taktirmam özelden fotoğraf atabilir misin fikir sahibi olmak istiyorum eğer gerçekten küçük olmuşsa bende 350 CC den yukarı taktıririm.Merhaba ben 2 ay önce ameliyat oldum 350cc mentor marka silikon kullanıldı.öncesinde destekli 75 beden sütyen kullanıyordum hiç göğsüm yoktu desem yeridir.şuan çok pişmanım keşke 400 -425 cc isteseydim.53 kg 1.70 boyundayım ve sütyenli halimden hiç bi fark Yok hala destekli sütyen kullanıyormuşum gibi bi görüntü hiç memnun kalmadım
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle. Bende doktora gittim bana 250cc önerdi biliyorum çok küçük meme dokum azmış ve güvercin göğüs kafesliymisim 250 den başka olamayacağını söyledi boy ve kilolarimz hemen hemen aynı doktor size cc olarak 350 mi önerdi özelden yardımcı olabilirmisin.Merhaba ben 2 ay önce ameliyat oldum 350cc mentor marka silikon kullanıldı.öncesinde destekli 75 beden sütyen kullanıyordum hiç göğsüm yoktu desem yeridir.şuan çok pişmanım keşke 400 -425 cc isteseydim.53 kg 1.70 boyundayım ve sütyenli halimden hiç bi fark Yok hala destekli sütyen kullanıyormuşum gibi bi görüntü hiç memnun kalmadım
Bende 325 i cikartttirip 425 koydurdumMerhaba ben 2 ay önce ameliyat oldum 350cc mentor marka silikon kullanıldı.öncesinde destekli 75 beden sütyen kullanıyordum hiç göğsüm yoktu desem yeridir.şuan çok pişmanım keşke 400 -425 cc isteseydim.53 kg 1.70 boyundayım ve sütyenli halimden hiç bi fark Yok hala destekli sütyen kullanıyormuşum gibi bi görüntü hiç memnun kalmadım
Peki nasıl memnun kaldın mı sütyen ölçün kaç olduBende 325 i cikartttirip 425 koydurdum
Meehaba ben 10 gün önce 375cc kas altı oldum şu an gayet büyük görünüyor gözüme beklentimi karşılar gibi ama sen böyle söyleyince biraz kafam karıştı şunanki görüntüsünü seninkinin özelden atma şansın var mı ?Merhaba ben 2 ay önce ameliyat oldum 350cc mentor marka silikon kullanıldı.öncesinde destekli 75 beden sütyen kullanıyordum hiç göğsüm yoktu desem yeridir.şuan çok pişmanım keşke 400 -425 cc isteseydim.53 kg 1.70 boyundayım ve sütyenli halimden hiç bi fark Yok hala destekli sütyen kullanıyormuşum gibi bi görüntü hiç memnun kalmadım