Bu halinden güZEL olacağı kesin ona bir şey diyememönceden memen vardıysa belli olmaz bence ama dr ve yapacağı yöntem de önemli. Her türlü bu halinden güzel olacak öyle düşün
Merhaba bende 75a sütyen takıyordum. 355cc taktırdım. Şuan inanılmaz büyük geliyorlar bugün 5. Günüm zamanla küçülür mü acaba suan cok mutsuzum aşırı yapay bir görüntüsü var.75 À sütyen takıyorum meme buyutme ameliyati olmak istiyorum buyuk ve dolgun durnasi icin kaç CC silikon taktirmam gerekiyor lütfen cevap yazın.
Merhaba. 5 gün daha çok yeni, ödem vardır mutlaka. Birinci ayın sonunda ödemlerin hemen tamamı geçiyor o zaman değerlendirin boyutunu. Hatta ben ödemler gidince keşke öyle şiş kalsaydı bile demiştimMerhaba bende 75a sütyen takıyordum. 355cc taktırdım. Şuan inanılmaz büyük geliyorlar bugün 5. Günüm zamanla küçülür mü acaba suan cok mutsuzum aşırı yapay bir görüntüsü var.
Kontrolüm 6 gün sonra bakalım ne olacak.Merhaba. 5 gün daha çok yeni, ödem vardır mutlaka. Birinci ayın sonunda ödemlerin hemen tamamı geçiyor o zaman değerlendirin boyutunu. Hatta ben ödemler gidince keşke öyle şiş kalsaydı bile demiştimDr unuz masaj önerdiyse masaja başlayın biriki hafta sonra.
Su ana kadar edindiğim bilgilere ve konuştuğum arkadaslara göre tamamen şekil alması 3 ayı buluyor bu zman içinde şişlikler iniyor meme normal görüntüsünü alıyormuş şu anda çok siş onlar 5. Gün çok erken bir zmanMerhaba bende 75a sütyen takıyordum. 355cc taktırdım. Şuan inanılmaz büyük geliyorlar bugün 5. Günüm zamanla küçülür mü acaba suan cok mutsuzum aşırı yapay bir görüntüsü var.
Ameliyat olalı kaç gün oldu 1 ay içinde şişlikler tamamen inip normal şeklini alıyormuş bu kadar tedirgin olma derim ödem ve şişlikler indikce normal şeklini alirHerkese merhaba. Ben de 325 cc kas üstü takıldı biraz meme dokum olduğu için(bana göre tahta gibiydi ama doktorum öyle tercih etti). Bana şu an çok büyük şekilsiz geliyorlar aşağı ineceğine inanamıyorum. Ben hiç silikonlu memenin ilk zamanlarını ve sonradan oturduğu halini bilmediğimden içimde korku var. Acaba fotoğraf paylaşsam bakabilir misiniz? Ya da şekli oturmuş arkadaşlar da ameliyattan hemen sonrasını ve oturmuş halini paylaşabilir mi? Ben öncesi/sonrası koyayım nasıl konuluyorsa da allah aşkına bir şey söyleyin
Bugün 1. Haftam. Aslında çok tedirgin değilim ama şekli güzel mi acaba kimse de bir şey demiyor bana o yüzden kendi kendime düşünüp duruyorum. Çok teşekkür ederim ayrıca cevabınız içinAmeliyat olalı kaç gün oldu 1 ay içinde şişlikler tamamen inip normal şeklini alıyormuş bu kadar tedirgin olma derim ödem ve şişlikler indikce normal şeklini alir
Zamanla oturacaklar, merak etmeHerkese merhaba. Ben de 325 cc kas üstü takıldı biraz meme dokum olduğu için(bana göre tahta gibiydi ama doktorum öyle tercih etti). Bana şu an çok büyük şekilsiz geliyorlar aşağı ineceğine inanamıyorum. Ben hiç silikonlu memenin ilk zamanlarını ve sonradan oturduğu halini bilmediğimden içimde korku var. Acaba fotoğraf paylaşsam bakabilir misiniz? Ya da şekli oturmuş arkadaşlar da ameliyattan hemen sonrasını ve oturmuş halini paylaşabilir mi? Ben öncesi/sonrası koyayım nasıl konuluyorsa da allah aşkına bir şey söyleyin