Normal canım merak etme gün gün daha iyi olacaksın agrı kesicilerini iç ihmal etme bir ay sonra ameliyat olduğunu unutursun hareket etmeye bak yürü ara ara beslenmene dikkat etCok tesk ederimoturup kalkarken sag gogsum daha cok agriyor o da normal degil mi
Tmm cnm sagolasin bir de ara sira atesim yukseliyor gibi sen de oldu mu oyle bir seyNormal canım merak etme gün gün daha iyi olacaksın agrı kesicilerini iç ihmal etme bir ay sonra ameliyat olduğunu unutursun hareket etmeye bak yürü ara ara beslenmene dikkat et
Şu an sütyen bedeniniz nedir?Hayırlı olsun
Daha 5.günün gayet tabii böyle sıkması vede gerilmesibende yaklaşık 2 hafta sürdü bu durum. Yavaş yavaş günden güne bu durum azalacak rahat ol
Benim 275cc kas altı takıldı 1 ayım doldu Allah'a şükür. Ve hala bugün kontrolde dr sert dedi halbuki bana göre yumuşamışlar
Bide şu önümdeki 3 haftayı bitirsem de demirsiz sütyene geçsem 4 gözle bunu bekliyorum
Belki senin protez daha büyük olduğu için daha cok gerilme vardır. Dr'una danıştın mı?
Şu an sütyen bedeniniz nedir?
Cok teşk ederimmm inş çok güzel olurGeçmiş olsun çok . İlk başlarda ağrıdan insan tedirgin oluyor hep böyle mi olucak diye ama benimde 21 gün oldu ve Şükür o ağrilardan eser kalmadi . Sadece sabah kalkarken oda gün gün azaliyor. Benim direnlerim 5 gün kaldi hic morarma olmadi . Ama herkesin farkli olabiliyor.
Şu an ben de aynen böyleyim füze gibi duruyor çok mu büyük diye sorguluyorum :) ve dik duramıyorum kambur duruyorum sizin ne zaman gecti sikayetiniz benim 4.günüm daha yolun başındayım ama insan merak ediyorMerhaba arkadaslar 5 gün önce meme büyütme ameliyati oldum hic göğsüm yoktu 2 çocuktan sonra öncesindede yoktu zatendr um 350 bile olmayabilir demisti ama 375 cc kullanmis. Bugun korseyi midemi çok sıktigi için çıkartıp sporcu sütyenine geçmemi söyledi . Göğüslerim cok şiş patlıycak gibi bugün ilk defa baktım . Okadar gerkin ki ne kadar zamanda bu gerginlik inmeye başlar . Çeneme değcekmiş gibi hissediyorum . Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi
Cnm masaja ne zaman başladınız bana masaj demedi dr iki hafta sonra kontrolüm var bandajlar çıkacak nasıl çıkacaksa yapışmış dikişlereAynen 6 hafta sütyen yokama telsiz sütyen takmam lazım mış
Yani bana ve eşime göre iyiler bu haliylededün dr baktı dedi yok hala sertler halbuki ben yumuşamiş diyordum ödemler de var dedi. 3 hafta daha masaj yapın dedi. Sonra cok daha güzel olucak mış inshaallah
Evet oldu canım hatta konuşmakta bile zorlandığım olmuştu bunlar normalTmm cnm sagolasin bir de ara sira atesim yukseliyor gibi sen de oldu mu oyle bir sey
Cnm masaja ne zaman başladınız bana masaj demedi dr iki hafta sonra kontrolüm var bandajlar çıkacak nasıl çıkacaksa yapışmış dikişlere
Cnm ben de diklestirme de oldu epey dikisim var o dikislerin uzerinde bantlar var kamufle etmek icin. Araya bayram girdigi icin bayramdan sonra gidecegim kontrole. Ben ameliyattan ciktigimdan beri sporcu sutyeni giyiyorum 6 hafta kalacakmis uzerimdeNasıl bandaj 2 hafta mı kalacak? Bandaj dediğin hani ameliyatta sarıyorlar ya sargı hani o mu? Benim 4.günde o sargı çıktı yerine iste şu nene bustiyerler var ya (ekliyorum foto) onu giyindirdi ve işte 8 haftadır takıyorum. Haziran 15de telsiz sütyene gececem.
Masaj da 2hafta sonra başladım çünkü morluklarım daha önce gecmeyince bekleyelim dedi dr.
Beni her hafta kontrole çağırmıştı ilk 3 hafta. Sonra 2haftada 1 oldu. Şimdi ayda bir.
Cnm fotolar nasil gozukuyor ben bi cozemedim bu siteyiNasıl bandaj 2 hafta mı kalacak? Bandaj dediğin hani ameliyatta sarıyorlar ya sargı hani o mu? Benim 4.günde o sargı çıktı yerine iste şu nene bustiyerler var ya (ekliyorum foto) onu giyindirdi ve işte 8 haftadır takıyorum. Haziran 15de telsiz sütyene gececem.
Masaj da 2hafta sonra başladım çünkü morluklarım daha önce gecmeyince bekleyelim dedi dr.
Beni her hafta kontrole çağırmıştı ilk 3 hafta. Sonra 2haftada 1 oldu. Şimdi ayda bir.
Ya kbkma internetimde sorun çıktı yükleyemedim o yüzden göremedinCnm fotolar nasil gozukuyor ben bi cozemedim bu siteyi
Cnm ben de diklestirme de oldu epey dikisim var o dikislerin uzerinde bantlar var kamufle etmek icin. Araya bayram girdigi icin bayramdan sonra gidecegim kontrole. Ben ameliyattan ciktigimdan beri sporcu sutyeni giyiyorum 6 hafta kalacakmis uzerimde
Benim şu an 23 gun oldu Şişlikler baya indi gunden gune azaliyor. Bana masaj vermedi dr um . İzler icinde jel bantlardan verdi krem yerine . İlk başlarda bende sizin gibiydim ama inanin hepsi geçiyor sadece zamana ihtiyacimiz var. Guzel olcak :)Şu an ben de aynen böyleyim füze gibi duruyor çok mu büyük diye sorguluyorum :) ve dik duramıyorum kambur duruyorum sizin ne zaman gecti sikayetiniz benim 4.günüm daha yolun başındayım ama insan merak ediyor
Tmm çok teşk ederim cevapların için artık gün gün rahatlarızYa kbkma internetimde sorun çıktı yükleyemedim o yüzden göremedinyani sorun benden kaynaklı. Simdi oldu ama
Ahh tamam anladım. Bende de 2cm dikleştirme oldu lakin meme ucu etrafından
Sana izler icinde krem verecektir şey silikonlu krem vermesini iste derim okuduklarıma göre silikon yoğunlu iz kremleri daha güzel ve hızlı sonuç verirmiş. Iz kremleri silikon bazlı olur bazıları az bazıları cok.
Evet bana da masaj demedi ya da kontrolden sonra dicek bilmiyorum şu an silioknlar yerleşmeye çalışıyor bazı aynı yerlerimde harekete bağlı agrılar oluyor sanırım oralarda kaynaşma yaşanıyorBenim şu an 23 gun oldu Şişlikler baya indi gunden gune azaliyor. Bana masaj vermedi dr um . İzler icinde jel bantlardan verdi krem yerine . İlk başlarda bende sizin gibiydim ama inanin hepsi geçiyor sadece zamana ihtiyacimiz var. Guzel olcak :)
Nasıl oldun sen şuan? Daha rahatsındir umuyorumŞu an sütyen bedeniniz nedir?
6 ay içinde şeklini alıyor ve 1 sene içinde tam yerleşiyor ve hani yerine oturuyorBiran da düzelmez diye tahmin ediyorum.
Günden güne değişim oluyor inceden. Ben iki haftada bit foto çekiyorum bu değişimi görebilmek için. Baya fark ediyorBiran da düzelmez diye tahmin ediyorum.