Meme estetigi

Normal canım merak etme gün gün daha iyi olacaksın agrı kesicilerini iç ihmal etme bir ay sonra ameliyat olduğunu unutursun hareket etmeye bak yürü ara ara beslenmene dikkat et
Tmm cnm sagolasin bir de ara sira atesim yukseliyor gibi sen de oldu mu oyle bir sey

Geçmiş olsun çok . İlk başlarda ağrıdan insan tedirgin oluyor hep böyle mi olucak diye ama benimde 21 gün oldu ve Şükür o ağrilardan eser kalmadi . Sadece sabah kalkarken oda gün gün azaliyor. Benim direnlerim 5 gün kaldi hic morarma olmadi . Ama herkesin farkli olabiliyor.

Şu an sütyen bedeniniz nedir?

Cok teşk ederimmm inş çok güzel olur bnm de şuan çok büyük duruyor çok gergin artık zamana bıraktım en zoru geçti diye düşünüyorum

Şu an ben de aynen böyleyim füze gibi duruyor çok mu büyük diye sorguluyorum :) ve dik duramıyorum kambur duruyorum sizin ne zaman gecti sikayetiniz benim 4.günüm daha yolun başındayım ama insan merak ediyor

Cnm masaja ne zaman başladınız bana masaj demedi dr iki hafta sonra kontrolüm var bandajlar çıkacak nasıl çıkacaksa yapışmış dikişlere

Cnm masaja ne zaman başladınız bana masaj demedi dr iki hafta sonra kontrolüm var bandajlar çıkacak nasıl çıkacaksa yapışmış dikişlere

Nasıl bandaj 2 hafta mı kalacak? Bandaj dediğin hani ameliyatta sarıyorlar ya sargı hani o mu? Benim 4.günde o sargı çıktı yerine iste şu nene bustiyerler var ya (ekliyorum foto) onu giyindirdi ve işte 8 haftadır takıyorum. Haziran 15de telsiz sütyene gececem.

Masaj da 2hafta sonra başladım çünkü morluklarım daha önce gecmeyince bekleyelim dedi dr.
Beni her hafta kontrole çağırmıştı ilk 3 hafta. Sonra 2haftada 1 oldu. Şimdi ayda bir.

Cnm ben de diklestirme de oldu epey dikisim var o dikislerin uzerinde bantlar var kamufle etmek icin. Araya bayram girdigi icin bayramdan sonra gidecegim kontrole. Ben ameliyattan ciktigimdan beri sporcu sutyeni giyiyorum 6 hafta kalacakmis uzerimde

Cnm fotolar nasil gozukuyor ben bi cozemedim bu siteyi

Cnm fotolar nasil gozukuyor ben bi cozemedim bu siteyi
Ya kbkma internetimde sorun çıktı yükleyemedim o yüzden göremedin yani sorun benden kaynaklı. Simdi oldu ama

Cnm ben de diklestirme de oldu epey dikisim var o dikislerin uzerinde bantlar var kamufle etmek icin. Araya bayram girdigi icin bayramdan sonra gidecegim kontrole. Ben ameliyattan ciktigimdan beri sporcu sutyeni giyiyorum 6 hafta kalacakmis uzerimde

Ahh tamam anladım. Bende de 2cm dikleştirme oldu lakin meme ucu etrafından
Sana izler icinde krem verecektir şey silikonlu krem vermesini iste derim okuduklarıma göre silikon yoğunlu iz kremleri daha güzel ve hızlı sonuç verirmiş. Iz kremleri silikon bazlı olur bazıları az bazıları cok.

Eklentiler

• Screenshot_20190531-235252.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 25
Şu an ben de aynen böyleyim füze gibi duruyor çok mu büyük diye sorguluyorum :) ve dik duramıyorum kambur duruyorum sizin ne zaman gecti sikayetiniz benim 4.günüm daha yolun başındayım ama insan merak ediyor
Benim şu an 23 gun oldu Şişlikler baya indi gunden gune azaliyor. Bana masaj vermedi dr um . İzler icinde jel bantlardan verdi krem yerine . İlk başlarda bende sizin gibiydim ama inanin hepsi geçiyor sadece zamana ihtiyacimiz var. Guzel olcak :)

Tmm çok teşk ederim cevapların için artık gün gün rahatlarız

Evet bana da masaj demedi ya da kontrolden sonra dicek bilmiyorum şu an silioknlar yerleşmeye çalışıyor bazı aynı yerlerimde harekete bağlı agrılar oluyor sanırım oralarda kaynaşma yaşanıyor çok teşk ederim cevapların için

Şu an sütyen bedeniniz nedir?
Nasıl oldun sen şuan? Daha rahatsındir umuyorum
Telsiz sütyen aldım 75B tam doldurdu böyle cokk şahane durdu bitane de Medium aldım onun kesimi büyük oldu mesela diğeri large ama tam oturdu yani sütyenin kesimi ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…