Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ameliyattan sonra sivilce sorunu yaşadınız mı? Böyle isilik gibi. Benim 10.gündem sonra tüm yüzüm isilik oldu hatta boyun ve göğüs üst kısmıma da yayıldı. Anesteziyi mi atıyor acaba vücut?
Kızlar ameliyattan sonra sivilce sorunu yaşadınız mı? Böyle isilik gibi. Benim 10.gündem sonra tüm yüzüm isilik oldu hatta boyun ve göğüs üst kısmıma da yayıldı. Anesteziyi mi atıyor acaba vücut?
Ya bende göğüs üstü minik minik sivilce gibi oldu hala var. Sivilce de değil sanki çünkü sıkılmıyor. Dr dedi yabancı madde olduğu için bu tür şeyler olabiliyor ve ilk haftalar göğüs üzerimde ayriyeten bi sargı vardı onunda etkisi var dedi. Yüzümde çıkmadı bisi şükür. Dr sordun mu?
Ya bende göğüs üstü minik minik sivilce gibi oldu hala var. Sivilce de değil sanki çünkü sıkılmıyor. Dr dedi yabancı madde olduğu için bu tür şeyler olabiliyor ve ilk haftalar göğüs üzerimde ayriyeten bi sargı vardı onunda etkisi var dedi. Yüzümde çıkmadı bisi şükür. Dr sordun mu?
Evet isilik gibi ayni minik minik puruzlu rahatsiz edici bir hissi var doktora sordum kimi hastalarda olabiliyor dedi benim burun estetigimden sonrada cikmisti bunlar sanirim anestezi vucuttan atiliyor
Nasıl oldun sen şuan? Daha rahatsındir umuyorum Telsiz sütyen aldım 75B tam doldurdu böyle cokk şahane durdu bitane de Medium aldım onun kesimi büyük oldu mesela diğeri large ama tam oturdu yani sütyenin kesimi ile alakalı.