Meme estetigi

Eceada34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
11
7
36
Merhaba arkadaslar 5 gün önce meme büyütme ameliyati oldum hic göğsüm yoktu 2 çocuktan sonra öncesindede yoktu zaten dr um 350 bile olmayabilir demisti ama 375 cc kullanmis. Bugun korseyi midemi çok sıktigi için çıkartıp sporcu sütyenine geçmemi söyledi . Göğüslerim cok şiş patlıycak gibi bugün ilk defa baktım . Okadar gerkin ki ne kadar zamanda bu gerginlik inmeye başlar . Çeneme değcekmiş gibi hissediyorum . Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi

Hayırlı olsun
Daha 5.günün gayet tabii böyle sıkması vede gerilmesi bende yaklaşık 2 hafta sürdü bu durum. Yavaş yavaş günden güne bu durum azalacak rahat ol
Benim 275cc kas altı takıldı 1 ayım doldu Allah'a şükür. Ve hala bugün kontrolde dr sert dedi halbuki bana göre yumuşamışlar
Bide şu önümdeki 3 haftayı bitirsem de demirsiz sütyene geçsem 4 gözle bunu bekliyorum
Belki senin protez daha büyük olduğu için daha cok gerilme vardır. Dr'una danıştın mı?

Evet 4 ay kadar zaman alıyormuş yumuşaması ama şu an çok rahatsız edici görüntü olarakta alışkın olmadığım için benim daha bir değişiklik yok . Ne güzel siz baya atlatmışşınız darısı başıma sorunsuz bir şekilde

Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun merak etme ilk günler üstte duruyor ama zamanla iniyor benimde öyleydi bugün 23.günüm yeni rahatladım zamanla geçer agrıların ve gerilmen oluyor ama korse çok önemli bence takmaya devam et benim dr.um özellikle sıkı durması gerektiğini yerine oturması için sabretmem gerekiyormuş sende tak takmanı tavsiye ederim canım yumuşaması üç ayı bulur demişti belki öncede olabilirmiş gün gün farkediyor agrılar azalıyor arada bi batma oluyor o kadar kol altımda kan toplamaları olmuş o yüzden agrılarım oluyormuş zamanla geçecek benimde 375 cc tekrardan geçmiş olsun kendine dikkat et başka sorun olursa seve seve cevaplarım iyi akşamlar

Teşekkurler sizede geçmiş olsun . Doktorumda pek razı degıldı ama karnımı ve kollarımı o kadar sıktıkı ğöğüs agrısından çok mide agrısı çektim yemek bile yiyemedim . İnince nasıl olucak çok merak ediyorum . Yani kaç beden farkedicek doktorum bana 85 beden olursun demişti rahatlıkla çünkü hiç göğsüm yoktu . 75 di göğüs çevrem

Bende merak ediyorum kaç beden takacagız acaba üç ayın sonunda kavuşacağız normal sütyenlere çamaşır deneyip göreceğiz.ameliyatın kesigin nerden kas altımı oldun

Bende merak ediyorum kaç beden takacagız acaba üç ayın sonunda kavuşacağız normal sütyenlere çamaşır deneyip göreceğiz.ameliyatın kesigin nerden kas altımı oldun
Evet kas altı yapıldı ve göğüs altından yapıldı bugun drenlerim çıktı. Ama işte ister istemez takıntı yapıyorum bir an önce düZelip normal hayatıma dönmek istiyorum

Evet kas altı yapıldı ve göğüs altından yapıldı bugun drenlerim çıktı. Ama işte ister istemez takıntı yapıyorum bir an önce düZelip normal hayatıma dönmek istiyorum
Döneceğiz canım sabır gerekiyor bana dren takılmadı nasıl bi duygu bilmiyorum.sadece yorumlardan okuduğum çıktıktan sonra rahatlıyormuşsun sevindim adına

Yani psikolojik birazda o rahatlık bir zararı olmadı bana poşet içinde gezdilerçünkü çocuklarım ufak dikkatini çekti neyseki bunada şükür ilk başlarda sanırım bu ızdıraptan herkesde bir pişmanlık oluyor

7. haftada normal sütyene geçilebiliyormu? ayşe hanım ilk 2 ay sert olur demişti mesajda banada..ama en iyi siz hissedersiniz tabi

Evet evet hatta 6ay sure
7. haftada normal sütyene geçilebiliyormu? ayşe hanım ilk 2 ay sert olur demişti mesajda banada..ama en iyi siz hissedersiniz tabi
Aynen 6 hafta sütyen yok.
Bana göre eşime göre gayet güzel dokunuşu bana yumuşak geliyor lakin hoca dün dedi yok hala sertler

Aynen 6 hafta sütyen yok ama telsiz sütyen takmam lazım mış
Yani bana ve eşime göre iyiler bu haliylede dün dr baktı dedi yok hala sertler halbuki ben yumuşamiş diyordum ödemler de var dedi. 3 hafta daha masaj yapın dedi. Sonra cok daha güzel olucak mış inshaallah

Yaaa pardon iki defa cvp yazmışım... yazdığım msjı telefon göstermedi bi daha cvpladıktan sonra göründü kusura bakmayın arkadaşlar
Silme olmuyor mu?

Evet evet hatta 6ay sure
Aynen 6 hafta sütyen yok.
Bana göre eşime göre gayet güzel dokunuşu bana yumuşak geliyor lakin hoca dün dedi yok hala sertler
yani bu durumda ben ayın 20'si gibi ameliyat olsam kıl payı haziran sonuna biraz normal göğüslerim olurmu dersiniz..evet biraz sert ama yinede göğsü olan biri gibi durmak isterim..Tek merak ettiğim şey herhangi birine sıkıca sarılırken acı çekiyormusunuz..karşıdaki çok sert olduğunu anlarmı bu haliyle..yada dolgulu sütyen kullanmışmı der.

Güzel arkadaşım matemm'cimm seni cok cok coooook iyi anlıyorum emin ol. Bunları kac defa konuştuk bu riske girip girmemek senin tercihin kimse sana 'yaptır yaptır düğüne kadar doğal olucak kimse anlamaz vs' diyemez. Hele bu saatten sonra. Düğüne az kala.
Herkesin bünyesi farklı. Baksana bazı arkadaşların türlü türlü şikayetleri oluyor. Bazıları da hic ameliyat olmamış gibi oluyor. Ve senin düğün öncesi yapman gerken bir sürü ağır işlerin olucak. Istersen al karşına anneni veya güvendiğin arkadaşını ve beraber liste yapın olabilecekler riskler vs yazın; bak bakayım olur yanı var mı.. Istersen beraberde yaparız bunu.
Inan et göğüsleri ile mutsuz olan herkese tavsiye ederim! Senin durumun ise başka. Düğüne 1ay var ve nişanlına söylemeden yaptırmak istyorsun.
Yanlış anlamyorsun umuyorum beni ben asla seni çaydırmaya çalışmıyorum. Durumu iyi değerlendir ve gerçekçi olmanı isterim sadece.
Evet bende sıkı sarılınca ağır oluyor. Şahsen hafif ve uzaktan sarılıyorum. Karşı daki sertliğin farkında mı bilmiyorum söylemedim bi kac kişi dışında kimseye. Sormadım yaptırdığımı bilenler de hani aradaki uçurumu hissediyorlar tabii

[QUOTE="Eceada34, post: 59909399, member: 921888"] [COLOR=rgb(85, 57, 130)][U][B]Merhaba arkadaslar 5 gün önce meme büyütme ameliyati oldum hic göğsüm yoktu 2 çocuktan sonra öncesindede yoktu zaten:KK43: dr um 350 bile olmayabilir demisti ama 375 cc kullanmis. Bugun korseyi midemi çok sıktigi için çıkartıp sporcu sütyenine geçmemi söyledi . Göğüslerim cok şiş patlıycak gibi bugün ilk defa baktım . Okadar gerkin ki ne kadar zamanda bu gerginlik inmeye başlar . Çeneme değcekmiş gibi hissediyorum . Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi [/B][/U][/COLOR] [/QUOTE] Merhba ameliyatınız olalı buçuk qy
Merhaba ameliyatınız olalı 1 buçuk ay geçmiş şuan ne durumdasınız?Bende haziran sonu olucam ve kafam karışık biraz malum yaz ayı giyimimi etkilermi? Siz şuan nasılsınız yada söyle söyleyim haziranda ameliyat olup ağustosta tatile gidebilirmiyim

Mrb kizlar ben de oldum sonunda :) bugun 3.gunum sorunsuz tamamlarim insallah bu sureci biraz agrilar var ama cok normal gerginlik hissi daha cok var. direnlerim iki gun kaldi dual plan yontemi ile 350cc takildi. Ilkgun cok bilmedim narkozun etkisiyle sanirim ama ikinci gun agrilarim oldu. Sag gogsumde biraz morarma var ve digerine gore daha sis. Zamanla duzelecek insallah

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun sevindim evet zamanla inecek merak etme morarmalar normal daha çok yenisin kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…