Bana mentor marka, kas altı, 400 cc, yüksek profil protez takıldı. Boyum 168cm, kilom 60, omuzlarım geniş. Üstte meme dokum az olduğu için yüksek profil tercih edildi. Ben hiç birini söylemedim, doktorum ölçüm yapıp karar verdi. Sadece beğendiğim memenin fotoğrafını gösterip bu büyüklükte olsun dedimKızlar merhaba.Uzun yıllardır doktor görüşmeleri derken sonunda Ağustos’un ilk haftası Meme Estetiği olacağım.Doktora Mentor marka,kas altı?
,high profil ,300-330 cc istediğimi söyledim.Sizlerin bu konuda önerileriniz var mı?Başka bir şey belirtmem gerekli mi?
Di mi sonrasında baya küçülüyorBen 169, 64 kg, omuzlarım geniş. doğum sonrası küçük olan göğüslerim bir de sarkmaya başlayınca, meme dikleştirme, silikon ve ayva göbek ve yan simitler için vazer lipo yaptırdım. Doktoruma istediğimi gösterdim, memenin ayrık olup olmaması yapıyla alakalı olduğunu söyledi. Çok büyük istemedim, doğal, dolgun istedim. İlk başta 295-330 arası mı olsa diye düşünürken, doktor ısrarla daha büyük olması gerektiğini söyledi. 375te anlaştık. Keşke doktorumu dinleseydim, en az 400 belki daha bile çok olması gerekiyor demişti. Ameliyat sonrası şiş olduğumdan çok büyük diye düşünmüştüm. Şu an 2 hafta sonra şişler iniyor. Keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum ama bu hali bile mükemmel.
Mentor marka 375cc kas altı hp var bende.
163 boyun.50 kiloyum.Olmayan memelerimde çok ayrık.Omuzlarım geniş.330 cc için düşünceleriniz ne?Kocaman olmasın istiyorum.Ama yaptırdığıma değsin.Südyensiz besler giyince güzel görülsün.
Ben sadece önden düğmeli pijama ve önden düğmeli eşofman üstü aldım. Bunun dışında başka birşey kullanılmıyor. Atlet almıştım ama giymedim. Bir de çubuk kraker muhakkak çantanızda bulunsun.Kızlar ameliyat sonrası için yanıma pijama dışında almam gereken bir şey var mı?Devlet hastanesinde olacağım.Hastane odaları nasıl?Refekatçi olarak eşim olacak yanımda odada kalabiliyor mu?
Her konuda sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki sürecinizi de kolaylıkla atlatırsınız
bana da 325 cc takıldı.Şu an gözüme kocaman geliyorlar ne yalan söyleyeyim biraz küçükse fena olmazlar
Kesinlikle öyle öncesinde de sonrasında da destekçilerimizbugün bende daha iyiyim, pazartesi ilk duşumu almıştım, bugün mutfak ve salonu supurdum ,sadece kendime doğru çeker pozisyonda , sonra yine duş aldım . yattığımda ters dönen kaplumbağa gibi kalkamama durumu oluyor en çok :)) , o da sabahları artık şuan, gün içinde daha iyiyim . burada ameliyat olanların yorumlarını okumasam herhalde şeklinden bile korkardım şuan ki , dedim en iyisi üye olup bende insanlara teselli vereyim, çünkü gerçekten işe yarıyor :))