Meme Estetiği Yaptırıyorum

Krem olayını nasıl yapıyorsun doktor bana hem antibiyotikli krem,hem de iz için krem vermişti.Antibiyotikliyi bugün bıraktım artık.İz kremine sadece geçtim
Antibiyotikli kremi biraz daha kullan iz kremine 1 ay sonra geçmelisin

işin garibi bana hiç krem vermedi henüz , o küçük bantlarin üstüne yapışan beyaz bandajlarım hâlâ duruyor , 1 hafta sonra kontrole çağıracağız dediler, herhalde o zaman söyleyecek, bilemedim hiç

Gidince verir o zaman.Bende yarın kontrole gideceğim

hayırlısı ile sağ salim geçiririz inşaallah süreci, hemen 1 ay 3 ay 5 ay olsun cici bici sütyenler takayım istiyorum sürekli çamaşır sayfalarında geziyorum vallahi

Kızlar bana verilen mentor kartının üstü boş.Etiketlerde kutunun içinde.Ben tarih vs yazayım mı yoksa o şekilde mi saklayayım

Benim bantlarımı 5 gün sonra çıkardılar dikiş üzerine batikonla pansuman yapıp daha sonra antibiyotikli kremi sürmem söylendi yarın tam 2 hafta olacak kontrolüm var

Merhabaaa çok sevindim mutlu olmana sonuctan. İnanırmısın saydığın islemleri aynı sekilde kombine olarak istiyorum arka arkaya 2 bebegim oldu ve ihtiyacım var gerçekten ama maddi olarakta cok pahalı islemler oldugu icin devlette araştırayım derken senin konunu gördüm:)) hangi hast ve dr oldun acaba söylemen mümkünmüdür

Bana takıldı ama çok rahatsız etmedi.Hatta atılan kanı görünce iyiki takıldı diyorum
Bana da takıldı o yüzden sordum bir hafta sonra çıkarcakmış :) genellikle doktorlar takmıyormuş sanırım merak ettim bende , atılan kanları görünce tuhaf oluyorum içerde birikseydi ne olcaktı acaba

Bana da takıldı o yüzden sordum bir hafta sonra çıkarcakmış :) genellikle doktorlar takmıyormuş sanırım merak ettim bende , atılan kanları görünce tuhaf oluyorum içerde birikseydi ne olcaktı acaba
2 gün yalnız kaldı bende.2 gece hastanede kaldım.Drenleri çıkarıp beni yolladılar.Drenleri aşağıda tutup yatak yanlarında sarkıyordu benim.Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…