Antibiyotikli kremi biraz daha kullan iz kremine 1 ay sonra geçmelisinKrem olayını nasıl yapıyorsun doktor bana hem antibiyotikli krem,hem de iz için krem vermişti.Antibiyotikliyi bugün bıraktım artık.İz kremine sadece geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antibiyotikli kremi biraz daha kullan iz kremine 1 ay sonra geçmelisinKrem olayını nasıl yapıyorsun doktor bana hem antibiyotikli krem,hem de iz için krem vermişti.Antibiyotikliyi bugün bıraktım artık.İz kremine sadece geçtim
Teşekkür ederim.İz kremi için geç kalacağım diye panikledim.Dediğiniz gibi yapayımAntibiyotikli kremi biraz daha kullan iz kremine 1 ay sonra geçmelisin
Gidince verir o zaman.Bende yarın kontrole gideceğimişin garibi bana hiç krem vermedi henüz , o küçük bantlarin üstüne yapışan beyaz bandajlarım hâlâ duruyor , 1 hafta sonra kontrole çağıracağız dediler, herhalde o zaman söyleyecek, bilemedim hiç
Benim bantlarımı 5 gün sonra çıkardılar dikiş üzerine batikonla pansuman yapıp daha sonra antibiyotikli kremi sürmem söylendi yarın tam 2 hafta olacak kontrolüm varişin garibi bana hiç krem vermedi henüz , o küçük bantlarin üstüne yapışan beyaz bandajlarım hâlâ duruyor , 1 hafta sonra kontrole çağıracağız dediler, herhalde o zaman söyleyecek, bilemedim hiç
Bana takıldı ama çok rahatsız etmedi.Hatta atılan kanı görünce iyiki takıldı diyorum.Merhaba dren takıldı mı size acaba ?
Bana da takıldı o yüzden sordum bir hafta sonra çıkarcakmış :) genellikle doktorlar takmıyormuş sanırım merak ettim bende , atılan kanları görünce tuhaf oluyorum içerde birikseydi ne olcaktı acabaBana takıldı ama çok rahatsız etmedi.Hatta atılan kanı görünce iyiki takıldı diyorum
2 gün yalnız kaldı bende.2 gece hastanede kaldım.Drenleri çıkarıp beni yolladılar.Drenleri aşağıda tutup yatak yanlarında sarkıyordu benim.Geçmiş olsunBana da takıldı o yüzden sordum bir hafta sonra çıkarcakmış :) genellikle doktorlar takmıyormuş sanırım merak ettim bende , atılan kanları görünce tuhaf oluyorum içerde birikseydi ne olcaktı acaba