Meme Estetiği Yaptırıyorum

Krem olayını nasıl yapıyorsun doktor bana hem antibiyotikli krem,hem de iz için krem vermişti.Antibiyotikliyi bugün bıraktım artık.İz kremine sadece geçtim
Antibiyotikli kremi biraz daha kullan iz kremine 1 ay sonra geçmelisin

🙄 işin garibi bana hiç krem vermedi henüz , o küçük bantlarin üstüne yapışan beyaz bandajlarım hâlâ duruyor , 1 hafta sonra kontrole çağıracağız dediler, herhalde o zaman söyleyecek, bilemedim hiç

🙄 işin garibi bana hiç krem vermedi henüz , o küçük bantlarin üstüne yapışan beyaz bandajlarım hâlâ duruyor , 1 hafta sonra kontrole çağıracağız dediler, herhalde o zaman söyleyecek, bilemedim hiç
Gidince verir o zaman.Bende yarın kontrole gideceğim

hayırlısı ile sağ salim geçiririz inşaallah süreci, hemen 1 ay 3 ay 5 ay olsun cici bici sütyenler takayım istiyorum sürekli çamaşır sayfalarında geziyorum vallahi 😅

Kızlar bana verilen mentor kartının üstü boş.Etiketlerde kutunun içinde.Ben tarih vs yazayım mı yoksa o şekilde mi saklayayım

Benim bantlarımı 5 gün sonra çıkardılar dikiş üzerine batikonla pansuman yapıp daha sonra antibiyotikli kremi sürmem söylendi yarın tam 2 hafta olacak kontrolüm var

Merhabaaa çok sevindim mutlu olmana sonuctan. İnanırmısın saydığın islemleri aynı sekilde kombine olarak istiyorum arka arkaya 2 bebegim oldu ve ihtiyacım var gerçekten ama maddi olarakta cok pahalı islemler oldugu icin devlette araştırayım derken senin konunu gördüm:)) hangi hast ve dr oldun acaba söylemen mümkünmüdür

Bana takıldı ama çok rahatsız etmedi.Hatta atılan kanı görünce iyiki takıldı diyorum
Bana da takıldı o yüzden sordum bir hafta sonra çıkarcakmış :) genellikle doktorlar takmıyormuş sanırım merak ettim bende , atılan kanları görünce tuhaf oluyorum içerde birikseydi ne olcaktı acaba🙈

Bana da takıldı o yüzden sordum bir hafta sonra çıkarcakmış :) genellikle doktorlar takmıyormuş sanırım merak ettim bende , atılan kanları görünce tuhaf oluyorum içerde birikseydi ne olcaktı acaba🙈
2 gün yalnız kaldı bende.2 gece hastanede kaldım.Drenleri çıkarıp beni yolladılar.Drenleri aşağıda tutup yatak yanlarında sarkıyordu benim.Geçmiş olsun😊

X