Meme estetigi/yapmacilik.. :(

Lavie-rose

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
180
8
25
Merhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var

Çıkıntının var denilmesi, sadece memelere odaklamılmış, yok denilmesi ise genelleme yapılmış. Yani aradaki mesafeyi, meme ucundan meme ucuna hesaplamalar vs diyelim.

Henüz 20 yaşındasın, yolun başındasın. Madem rahatsız olma durumu var, aqualift ile neden denemiyorsun? 5 yıl ömrü var, ve daha sonra istersen yine yaptırabilirsin estetiğini.

Dağdelen'i çok med ediyorlar, emin değilim.

Fiyatlar da epey fırladı zaten. En düşük 6 milyar, en tuzlusu 30 000 milyar çekti.

Şahsen sağlık açısından gerekli değilse daha çok kendimi kabul etme ve sevmenin yolunu arardim. Hepimizin vücudumuzda "beğenmediğimiz" şeyler vardır muhakkak. Ama yok yaptırmak istiyorum diyorsanız isinde iyi olan bir adresi arastirirdim. Erkeklerin düşünceleri bu konuda ne kadar rol alıyor sizin icin? Yani estetiği "beni kimse böyle beğenmez" diye yapıyorsaniz yalnis bence. Cünkü ilerde o zaman arkasında duramazsiniz.

Çıkıntının var denilmesi, sadece memelere odaklamılmış, yok denilmesi ise genelleme yapılmış. Yani aradaki mesafeyi, meme ucundan meme ucuna hesaplamalar vs diyelim.

Henüz 20 yaşındasın, yolun başındasın. Madem rahatsız olma durumu var, aqualift ile neden denemiyorsun? 5 yıl ömrü var, ve daha sonra istersen yine yaptırabilirsin estetiğini.

Dağdelen'i çok med ediyorlar, emin değilim.

Fiyatlar da epey fırladı zaten. En düşük 6 milyar, en tuzlusu 30 000 milyar çekti.
Aqualift ve yag enjeksyon sordum bunu cogu doktor onermedi, sagliksiz buluyorlar. Ayni zamanda memem asimetrik oldugu icin bi doktor aquafilling icin uygun olmadigini soyledi :KK43: ayrica pek anlamadim yani tubuler meme yok diyen doktorlar daha mantikli mi dusunmus

Şahsen sağlık açısından gerekli değilse daha çok kendimi kabul etme ve sevmenin yolunu arardim. Hepimizin vücudumuzda "beğenmediğimiz" şeyler vardır muhakkak. Ama yok yaptırmak istiyorum diyorsanız isinde iyi olan bir adresi arastirirdim. Erkeklerin düşünceleri bu konuda ne kadar rol alıyor sizin icin? Yani estetiği "beni kimse böyle beğenmez" diye yapıyorsaniz yalnis bence. Cünkü ilerde o zaman arkasında duramazsiniz.
Hem kendim begenmiyorum hemde ilerde esimden utanirim yani meme konusunda. Oda belki begenmez diye bi korkuda var biraz ama en cok kendim begenmedigim icin. Yaptirsamda dogal yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim

Bide foto atigim doktorlarin hepsi sende asimetriklik var dediler. Yani normaldede var ama sende daha biraz belli oluyor dediler

Hem kendim begenmiyorum hemde ilerde esimden utanirim yani meme konusunda. Oda belki begenmez diye bi korkuda var biraz ama en cok kendim begenmedigim icin. Yaptirsamda dogal yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim
Eşten utanmak mı?

Benimkiler de dolgun değil, ve hatta aynı bedenlerimiz.

Sonuç: eşim beni olduğum gibi kabul etti, ve bundan hiç şikayetçi değil. Hatta şöyle söyleyebilirim, onun sayesinde özgüvenimi kazandım. Kendimden daha eminim. :)

Yapacaksan kendin için yap, başkası için değil. Hem tabiri caizse, erkek okşadığında, fark etmeyecek, anlamayacak mı sanıyorsun 😊

Eşten utanmak mı?

Benimkiler de dolgun değil, ve hatta aynı bedenlerimiz.

Sonuç: eşim beni olduğum gibi kabul etti, ve bundan hiç şikayetçi değil. Hatta şöyle söyleyebilirim, onun sayesinde özgüvenimi kazandım. Kendimden daha eminim. :)

Yapacaksan kendin için yap, başkası için değil. Hem tabiri caizse, erkek okşadığında, fark etmeyecek, anlamayacak mı sanıyorsun 😊
Artik bu zamanda estetik dunyasi cok gelismis, iyi bir doktor tarafindan yapildiginda dogal yapildiginda bence elleyincede bakilincada fark edilmez.. yani oyle umuyorum aslinda cunku daha once hic silikonlu meme ellemedim. Ama bendeki sorun en cok mememin asimetrik olmasi bide o areola denen mememin etraftaki koyuluk genis ve buyuk olmasi, memem kucuk oldugu halde bu sekilde ve gercekten cirkin duruyor.. eger o daha kucuk olsaydi, memem biraz daha simetrik olsaydi cokta sikayetci olmazdim saniyorum ama hem kucuk, hem asimetrik falan bunlar ozguvenimi etkiliyor

Benimde kahverengi kısım büyük ve 2 cocuk emzirdim sarktı soldu gitti göğüsler lımbır lımbır içi jöle dolu sönmüş balon misali 85 beden göğüsler kaldı geriye benim durum daha vahim:cry:

Kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz öyle yapın, iyi düşünmeyen erkekler düşünmesinler onlara soran yok zaten. Küçültene laf etmiyorlar büyütene ne diyeceklermiş?

Yapmacıklık dediğiniz şey normal bir burnu varken burnunu yaptırmak, normal kalınlıkta dudağı varken dudaklarına dolgu yaptırmak, gögüsleri gayet normalken kocaman yaptırmak falan yani. Benim gögüslerim ufak (normal aslında) ben de bazen kafamı takıyorum ama sonra ya daha ufak olsaydı hiç olmasaydı falan diyorum. Öyle kafamı 7 24 takacak kadar sıkıntı yaşamadığım için düşünmüyorum. Ama sizin gibi taksaydım yaptırırdım.

Ayrıca emzirdikten sonra da gögüs yaptırana kötü bakıyorlar mesela ama o göğüslerin ne hale geldiğini ve depresyona girmektense yaptırılması gerektiğini düşünüyoruz hepimiz.

Bence yaptırma. Çünkü erken bir karar olur. Ben 25 yaşıma gireceğim .22 yaşıma kadar bende istiyordum fikrim değişti. Ayrıca küçük büyük fark etmez erkeklere göre mi yaşayacağız ayyyyy

20 yaşındayken benim de seninki gibiydi. Şimdi 75 C/D oldu. Zamanla büyüyo, özellikle çocuktan sonra.

Canim ben senden neredeyse 10 yas büyük biri olarak sana söyle söyleyebilirim ben cok zayıfım boyumda kısa değil 167,memelerim küçük yıllarca içine çorap koyuyordum sutyenlerin
Simdi bu tam full push up sutyenler çıktı vallahi dekolte oluyor. Tabiki yine de küçük

Bikini aramak falan dert en dolgulusunu bulmaya çalışıyorum

Ben evliyim. Esime söyledim tamam yaptıralım hayatım ama durumumu ayarlayim dedi(maddiyat) bende,ben zaten hazır değilim şuanda bende kendimi ayarlayim dedim ama vazgectim
Suanda bebek tedavisi görüyorum memelerim büyüdü hormon ignelerinden ve yine bekarken,42 kilo olan bir arkadasim vardi.

Estetik yaptırcam diye gezinirdi. Evlendi. Hamile kaldi. Cocugu emdi hemde cok kısa bir sure 3 ay falan ve memeleri büyüdü. Cocugu 3 yaşını gecti hala büyük memeleri. Şaka gibi.

Yani bence yaptirmasakta olur bende vazgectim aklima o gelince.

X