• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği sonucu oluşan ameliyat izlerini yok etme

Merhabalar, yazışmalarınızı takip ediyorum:))

Dekoltenin zayıf olduğu (göğüs kafesi boştur) durumlarda yuvarlak yani klasik silikon tercih edilir. Klasik silikonlar bu boşluğu doldurarak dekolteyi daha iyi gösterir. Damla silikon daha genç yaşta göğüsleri çok az gelişmiş ya da hiç gelişmemiş kişilerde daha çok tercih edilir. Daha doğal görünümlü sonuçlar vermektedir. Her iki silikon uygulamasında da göğsün doğal kıvrımı ve görünümü korunarak estetik ölçüler yakalanır.

Ameliyat yerlerine gelince meme başında duyusunda geçici hissizlik oluşabilir, koltuk altı izlerinde kadınlar kendini gece kıyafetlerinde, bikini giydiklerinde koltuk altındaki parlak bir iz kalır ve bu da rahatsız edici olabilmektedir.

Sağlıkla kalın..

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Merhabalar, yazışmalarınızı takip ediyorum:))

Dekoltenin zayıf olduğu (göğüs kafesi boştur) durumlarda yuvarlak yani klasik silikon tercih edilir. Klasik silikonlar bu boşluğu doldurarak dekolteyi daha iyi gösterir. Damla silikon daha genç yaşta göğüsleri çok az gelişmiş ya da hiç gelişmemiş kişilerde daha çok tercih edilir. Daha doğal görünümlü sonuçlar vermektedir. Her iki silikon uygulamasında da göğsün doğal kıvrımı ve görünümü korunarak estetik ölçüler yakalanır.

Ameliyat yerlerine gelince meme başında duyusunda geçici hissizlik oluşabilir, koltuk altı izlerinde kadınlar kendini gece kıyafetlerinde, bikini giydiklerinde koltuk altındaki parlak bir iz kalır ve bu da rahatsız edici olabilmektedir.

Sağlıkla kalın..

Hazır sizi bulmuşken bir soru sormak isterim.☺️yazışmanın başındada belirttiğim gibi koltuk altı meme oprsyon geçirdim ve koltuk altlarımda kollarımı topluluk içinde kaldıramayacağım-ki çok belli oluyor- izlrt kaldı.fraksiyonel lazer yaptırmak istiyorum,ama buda ucuz bir uygulama değil.eğer bu bedeli ödeyeceksek önemli ölçüde izleri hafifleteceğini umuyorum.sizin bu uygulama hakkındaki fikriniz nedir?hastalarınıza yapıyor musunuz.başarı oranı nedir.

Meme büyütme ameliyatı oldum koltuk altından.ve kolsuz kıyafet giyersem kolumu kaldırdığımda belli olacak izler söz konusu.bunları yoketmek veya belirginliğini azaltmak için hangi yöntemler vardır,maliyeti nedir ve bu işlemleri yapan güvenebileceğim bir doktor veya hastane var mıdır?

2011 yılında koltuk altından silikon taktırdım ben. pansuman bittikten sonra bi kreme başladım hergün dikiş yarine masaj yaparak sürdüm, 5-6 ay sonra hiç iz kalmadı, kremin adı CONTRACTUBEX Jel
inşallah sonuç alırsın

2011 yılında koltuk altından silikon taktırdım ben. pansuman bittikten sonra bi kreme başladım hergün dikiş yarine masaj yaparak sürdüm, 5-6 ay sonra hiç iz kalmadı, kremin adı CONTRACTUBEX Jel
inşallah sonuç alırsın

Teşekkürler birde bunu deneyeyim,kremlerin çok etkisi olmadığını söyleselerde denemekten zarar gelmez ☺️

Cnm göğüslerinin ameliyat yerinin resmi varsa yardımcı olabilirim . contractubex adında bi jel krem vardi bu dikiş ameliyat izi vesaireleri geciriypr

Aynı dertten muzdaribim efendim. Bu izler her geçen gün gözüme batıyor. Baştan savma yapılmış bu göğüs küçültme ameliyatı sinirlerimi bozuyor. Yama gibi duran meme uçlarına uyuz oluyorum :( Bir operasyon daha düşünüyorum, araştırıp duruyorum. Bu sefer daha da endileşiyim doktor konusunda. Ercan Karacaoğlu'nun ismini çok fazla duyuyorum. İz konusunda ne derece titiz merak ediyorum.

Aynı dertten muzdaribim efendim. Bu izler her geçen gün gözüme batıyor. Baştan savma yapılmış bu göğüs küçültme ameliyatı sinirlerimi bozuyor. Yama gibi duran meme uçlarına uyuz oluyorum :( Bir operasyon daha düşünüyorum, araştırıp duruyorum. Bu sefer daha da endileşiyim doktor konusunda. Ercan Karacaoğlu'nun ismini çok fazla duyuyorum. İz konusunda ne derece titiz merak ediyorum.

benım izlere bakıp karar verebilirsin :)

İkiaradabiderede slm. Canim acaba ameliyat izlerinin fotosunu ekleyebilir misin? Bi de iz icin bisey kullaniyo musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meme büyütme ameliyatı oldum koltuk altından.ve kolsuz kıyafet giyersem kolumu kaldırdığımda belli olacak izler söz konusu.bunları yoketmek veya belirginliğini azaltmak için hangi yöntemler vardır,maliyeti nedir ve bu işlemleri yapan güvenebileceğim bir doktor veya hastane var mıdır?

keşke göğüs ucundan olsaydın canım ben göğüs ucundan oldum 6 ay oldu iz geçti benım doktorum koltuk altından iz kalır dedi sana göğüs ucundan yapmayı öneriyorum dedi doktoruna tekrar sor bence

bende öyle kararsızım ki ne yapacağımı şaşırdım. bende istanbulda bu işi iyi yapan bir doktor buldum. kendisi %30 koltuk altı %70 göğüsten yaptığını, sadece ısrarla koltuk altı isteyenlere uyguladığını söyledi. birçok açıdan hiç risk almayı düşünmüyorsanız göğüs altından yaptırmanızı tavsiye ederim dedi. yüz yüze görüşmediğim için nedir bu riskler diye sormadım.
bende ilk başta senin gibi düşünüyordum, sırf bunun için istanbula gitmeyi göze almıştım. şimdiyse ya iz kalırsa nasıl saklarım düşüncesiyle biraz vazgeçtim ve herkes gibi göğüsten yaptırmayı düşünür oldum. yine de araştırmaya devam ediyorum. ankarada size fiyat olarak ne verdiler?
ameliyat kararınız hayırlı olsun, sonuçlarını yazın bize lütfen. umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin

Canım ben 6 ay once sılıkon yaptırdım bana cok onerılen bı doktora gıttım herseyı sordum doktorum okadar tatlı okadar sefkatlı okadar baba gıbı bı doktor kı herseyıme cevap verdı once muayene ettı ve dedıkı koltuk altından onermıyorum ız kalıcı oluyor eger gogus ucun yanı o ucun kenarlarındakı kahverengı kısım genıs olursa sılıkon ordan takılır eger cok kucukse altından takılır dedı bana baktı uc kısmım musaıtmıs genıslıgı ordan yaptı ve 6 ayı doldurdum ız kalmadı benım onerım koltuk altından olma ızı gordum ben hos gorunmuyor,benım takılmadan once bana takılacak sılıkonları gordum ve dokundum doktorum herseyı bılmemı ıstedı cunku ve okadar guzel duzenlı masajımı yaptım kı sımdı yumusacık oldu kontrole gıttımde cok ıyı dedı masajda cok onemlı benımkıler cok dogal hıckımse anlamıyor boyle ayrık ayrık degıl bırlesık tam sılıkonsuz gogus gıbı benım sana onerım gogus ucu bak sor doktoruna ız kalmadını solıcek sana

Kalıcı dikiş izlerine deri altına yara hattına denk gelen bölgeye ilaç uygulamalarıyla daha önce bir tanıdığım izlerinden kurtulmuştu. Hiç sormamıştım gerçi ne dir nerde yaptırdı diye ? Böyle bir uygulama var mı gerçektende ?

Mrb ben de pazartesi gögüs toparlama ve silikon ameliyatı oldum doktorum çok iz olmasın die gögüs ucundan toparlama ve göğüs alından silikon yerleştirme yaptı fakat toparlama tam olmadığı için 3 ay sonra lokal anesteziyle gögüs ucundan bi operasyon daha yapacağını söyledi bugün 5gün oldu göğsümde aşırı baskı hissediyorum dikişler alındı ne zaman tam olarak göğüslerin şekli belli oluyo ve rahatça uyuyabiliniyo ben hala 45 derece yatabiliyorum yarın ramazan başlıyo oruç tutabilirmiyim bilmiyorum bide masaj nasıl yapılıyo bilgilendirirseniz çok sevinirim

Mrb ben de pazartesi gögüs toparlama ve silikon ameliyatı oldum doktorum çok iz olmasın die gögüs ucundan toparlama ve göğüs alından silikon yerleştirme yaptı fakat toparlama tam olmadığı için 3 ay sonra lokal anesteziyle gögüs ucundan bi operasyon daha yapacağını söyledi bugün 5gün oldu göğsümde aşırı baskı hissediyorum dikişler alındı ne zaman tam olarak göğüslerin şekli belli oluyo ve rahatça uyuyabiliniyo ben hala 45 derece yatabiliyorum yarın ramazan başlıyo oruç tutabilirmiyim bilmiyorum bide masaj nasıl yapılıyo bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba,

Çok geçmiş olsun Sevgili Permina. Aslında bu konuda en doğru bilgiyi ameliyat yapan doktorunuz verecektir. Özellikle ramazan ayı için önemli.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan.

Merhaba,

Çok geçmiş olsun Sevgili Permina. Aslında bu konuda en doğru bilgiyi ameliyat yapan doktorunuz verecektir. Özellikle ramazan ayı için önemli.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan.
. Çok teşekkür ederim cevabınız için peki göğüslerim ne zaman son şeklini alacak ve ikinci bir operasyon sıkıntı oluşturur mu

. Çok teşekkür ederim cevabınız için peki göğüslerim ne zaman son şeklini alacak ve ikinci bir operasyon sıkıntı oluşturur mu

Silikonların tam olarak oturması 2 ila 3 ayı bulmaktadır. Tecrübeli bir doktorun elinde ikinci bir operasyon sıkıntı oluşturmaz.

Back