P Pinkblu Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2021 110 51 32 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi sekerl #21 sekerl .!.: Siz ne zaman yaptrdiniz birde izler için kullandığınız birşey var mı Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5 hafta önce yaptırdım, Contractubex iz kremini kullanıyorum 1 ay dolunca başladım kullanmaya o yüzden çok bi gelişme yok şu an
sekerl .!.: Siz ne zaman yaptrdiniz birde izler için kullandığınız birşey var mı Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5 hafta önce yaptırdım, Contractubex iz kremini kullanıyorum 1 ay dolunca başladım kullanmaya o yüzden çok bi gelişme yok şu an
melekkk__ Guru Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 1.391 222 38 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi sekerl #22 Pinkblu .!.: 365 cc benimki, üst kısmı ilk zamanlar benimde çok fenaydı aklım çıktı öyle kalacak diye yavaş yavaş inmeye başladı masajla beraber zamanla daha iyi olur inşallah Genişletmek için tıkla... Evet ben de cok arastirdim arkadaslarla da konustum zamanla duzeliyormus erken panik yapmamak lazim su an zamana biraktim tesekkur ederim
Pinkblu .!.: 365 cc benimki, üst kısmı ilk zamanlar benimde çok fenaydı aklım çıktı öyle kalacak diye yavaş yavaş inmeye başladı masajla beraber zamanla daha iyi olur inşallah Genişletmek için tıkla... Evet ben de cok arastirdim arkadaslarla da konustum zamanla duzeliyormus erken panik yapmamak lazim su an zamana biraktim tesekkur ederim
P Pinkblu Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2021 110 51 32 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi sekerl #23 melekkk__ .!.: Evet ben de cok arastirdim arkadaslarla da konustum zamanla duzeliyormus erken panik yapmamak lazim su an zamana biraktim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim peki sizde hissizlik var mı şu an?
melekkk__ .!.: Evet ben de cok arastirdim arkadaslarla da konustum zamanla duzeliyormus erken panik yapmamak lazim su an zamana biraktim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim peki sizde hissizlik var mı şu an?
melekkk__ Guru Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 1.391 222 38 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi sekerl #24 Pinkblu .!.: Rica ederim peki sizde hissizlik var mı şu an? Genişletmek için tıkla... Hissizlik yok canim cok sukur.yani ucuna degdigimizde hissettigimiz his ise hissediyorum ben dokununca.
Pinkblu .!.: Rica ederim peki sizde hissizlik var mı şu an? Genişletmek için tıkla... Hissizlik yok canim cok sukur.yani ucuna degdigimizde hissettigimiz his ise hissediyorum ben dokununca.
P Pinkblu Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2021 110 51 32 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi sekerl #25 melekkk__ .!.: Hissizlik yok canim cok sukur.yani ucuna degdigimizde hissettigimiz his ise hissediyorum ben dokununca. Genişletmek için tıkla... Ne güzel olsaydı farkederdiniz mutlaka uyuşuk gibi oluyor dokunduğunuzda
melekkk__ .!.: Hissizlik yok canim cok sukur.yani ucuna degdigimizde hissettigimiz his ise hissediyorum ben dokununca. Genişletmek için tıkla... Ne güzel olsaydı farkederdiniz mutlaka uyuşuk gibi oluyor dokunduğunuzda