Yani tabi ki doğru sonuçta ben istedim kendi irademle yaptim kime ne diyebilirim ama ilerde birşeyler hissettiğim birisi için hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum 29 yaşındayım çünkü ciddi iliski kurma vakti3 gun cok erken. en az 2 ay sonra degerlendirmenizi tavsiye ederim. ozel hayat konusunda sorun yasayanlar oldugunu duydum ama ben yasamadim. hayatiniza biri girdiginde "ben boyle istedim" demeniz yeterli bence. umarim en kisa zamanda kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Kesinlikle doğru insanlar herşey yaptırıyor bizde kendi keyfimizle yaptırmiyoruz bu ameliyatı su an ameliyati yeni geçirdiğim için böyle düşünülebilirm bakalım ilerde neler hissedeceğimdoktor ile görüştünüz mü? ağrıların olması normaldir fakat tariflediğinizde sizinkini normal çerçevede buluyor mu?
daha ilişkiniz yokken hayatıma girecek kişi ne deri düşünmeyin. ssizin bedeniniz, siz beğendiyseniz, güzeldir. başkası istemiyorsa sizinl birlikte olmasın.
Çok teşekkür ederim cevabınız icin bende merakla bekliyorumİlk dört gün çok kötü ağrılarım oldu Yatıp kalkmak uyuyamamak tam bir eziyetti bugün 9.günüm çok daha iyiyim bi süre sonra acılar geçecek ve emin olun iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz
Cok gecmis olsun...9.gunum hatta 10a girdim saat 00.00ı gectiArkadaşlar Perşembe günü silikon taktırdım bugün 3. Günüm ama ilk 2 gün beni mahvetti ağrılarım o kadar çoktu ki aglaymiyordum bile göğsümun acisından bugün en azından kendim kalkabiliyorum ara ara sağ ya da sol gögsume bıçak saplar gibi ağrılar giriyor 350 cc damla silikon oldu benimkisi. Sürekli ağrı kesiciler alıyorum vs. Ameliyata karar vermemle olmamla bir oldu açıkçası yoğun iş temposundan doktora ayrıntılı şeyler sormadan ameliayt gününe karar vermiştim ameliayt sonrasi ağrılar olacağını biliyordum fakat bu denli bilseydim yaptirmazdim diye düşünüyorum sonuçta vücudumuza yabancı bir cisim girmiş ve uzun vadede bizle kalacak buna kendimi psikolojik olarak hazır hissetmemiştim malesef ya şu an bosluktayim ağrıları çekiyorum o yüzden mi yoksa gerçekten böyle düşüneceğim için mi bu arada evli değilim ve hayatımda kimsem yok seveceğim insan boyle birşeye nasıl tepki verir onu da bilmiyorum beni bu konularda aydınlatır mısınız desteğinize çok ihtiyacim var
Ama daha çok yeni bence morelini bozma ben de büyük oldu diye dert yanıyorum memnun olmak çok zorCok gecmis olsun...9.gunum hatta 10a girdim saat 00.00ı gectiSabah yine yataktan acı ile kalkacagimi biliyorum yataktan kalkmak cok zor.ve hala oturarak uyuyorum...bi de morarma var bende sizde var mi? Jel aldm onun icin de...Esim de bugun, kucuk olmus niye yaptirdin ki ne gerek vardi , dedi.Pek fark yok demek istiyor...Yani bence de cok cok buyuk bisi olmadi benimki...ve ben de kendime soruyorum neden yaptim, su anki dusuncem agrilarim gecerse bi kac sene hevesimi alip cikarttirmak...ben pisman oldum acikcasi...simdi deseler ki eski haline döneceksin hemen isterim...esime de dedim de aman aman bi 15 gun de yine hasta olursun cikarinca, diyor...aslinda agrim oturup kalkarken var ve acayip bi gerginlik hissi, ödemden de bilmiyorum...dik duramiyorum...morarmalar...pismanim...
295 cc takildi ve 10 cm farketti ama nedense kucuk duruyor sanirim ultra yuksek oldugu icin...yani alt kismi cok da buyuk degil bana da yukardan bakinca bazen eski gogsummus gibi geliyor tek fark acılarım...muhakkak buyudu ama kiyafet yokken buyuk duruyor medikal sutyeni takinca ufaciklar...sizin kac cc idi? Esim de keske izin vermeseydim demeye basladi iyilesemedigim icin..herkesin bunyesi farkli iste...gerginlik hissi beni yormaya basladi insallah tez vakitte gecerAma daha çok yeni bence morelini bozma ben de büyük oldu diye dert yanıyorum memnun olmak çok zorherkes zamanla silikonlar aşağı inecek şekil alacak diyor hem mutlaka bi büyüme oldu şu an da şeklini anlaman çok zor. Kaç cc takılmıştı bu arada bir de göğüs altı ve göğüs çevresi ölçüsü aldın mı ölçülerin nasıl?
10 cm hiç az bi fark değil aslında benim 365 cc takıldı ben de o kadar fark etmedi ama bana göre de çok büyük geliyor. Sütyensiz dar giydiğimde özellikle ilerde muhtemelen çocuktan sonra değiştiricem gibi benim eşimde büyük buluyor. Bi de göğüslerimin büyük kısmı hala yukarıda tam olarak inmediler şekli oturmadığı için tuaf geliyor.295 cc takildi ve 10 cm farketti ama nedense kucuk duruyor sanirim ultra yuksek oldugu icin...yani alt kismi cok da buyuk degil bana da yukardan bakinca bazen eski gogsummus gibi geliyor tek fark acılarım...muhakkak buyudu ama kiyafet yokken buyuk duruyor medikal sutyeni takinca ufaciklar...sizin kac cc idi? Esim de keske izin vermeseydim demeye basladi iyilesemedigim icin..herkesin bunyesi farkli iste...gerginlik hissi beni yormaya basladi insallah tez vakitte gecer
Cok gecmis olsun...9.gunum hatta 10a girdim saat 00.00ı gectiSabah yine yataktan acı ile kalkacagimi biliyorum yataktan kalkmak cok zor.ve hala oturarak uyuyorum...bi de morarma var bende sizde var mi? Jel aldm onun icin de...Esim de bugun, kucuk olmus niye yaptirdin ki ne gerek vardi , dedi.Pek fark yok demek istiyor...Yani bence de cok cok buyuk bisi olmadi benimki...ve ben de kendime soruyorum neden yaptim, su anki dusuncem agrilarim gecerse bi kac sene hevesimi alip cikarttirmak...ben pisman oldum acikcasi...simdi deseler ki eski haline döneceksin hemen isterim...esime de dedim de aman aman bi 15 gun de yine hasta olursun cikarinca, diyor...aslinda agrim oturup kalkarken var ve acayip bi gerginlik hissi, ödemden de bilmiyorum...dik duramiyorum...morarmalar...pismanim...
Aynen valla zaten biraz daha zaman gecince kendim bile oldugumu unutabilirim cok fark olmadigi icin ama hic yoktan iyidirMerhaba, çok geçmiş olsun sizlere de benim 1 ayım geçti evet başta öyle diyordum çok ağrım oldu piskanlik hissi yaşıyordum fakat su an iyi ki olmuş diyorum aslında ilk zamanlarda öyle değil de gün geçtikçe ozguvenimiz daha da yerini alıyor kendimizi oldukça güzel hissediyoruz benimde aman aman büyük olmadı ne çok küçük ne de öyle büyük sizin de dediğiniz gibi yukardan bakınca eski göğsmden farkı yok gibi
Canim benim odemler gidince muhtemelen benim daha da kuculecek nedense bana da benimki cok kucuk geliyor şu medikal sutyen de boyut olarak kucuk gosteriyor onun da etkisi var sanirim.sizin kac cc idi? Benim 295 cc dokum da cok yoktu.yumusayinca nasil olcak bakalim en cok onu merak ediyorum su an ust kismim şaha kalkmis at gibi, alt kismim daha kucuk ben bisi yaptim bi bicak altina yattim bisiler oldu ama noldu ben de anlamadm yani , yumusayinca insallah bi şekle girerler10 cm hiç az bi fark değil aslında benim 365 cc takıldı ben de o kadar fark etmedi ama bana göre de çok büyük geliyor. Sütyensiz dar giydiğimde özellikle ilerde muhtemelen çocuktan sonra değiştiricem gibi benim eşimde büyük buluyor. Bi de göğüslerimin büyük kısmı hala yukarıda tam olarak inmediler şekli oturmadığı için tuaf geliyor.
365 cc benimki, üst kısmı ilk zamanlar benimde çok fenaydı aklım çıktı öyle kalacak diyeCanim benim odemler gidince muhtemelen benim daha da kuculecek nedense bana da benimki cok kucuk geliyor şu medikal sutyen de boyut olarak kucuk gosteriyor onun da etkisi var sanirim.sizin kac cc idi? Benim 295 cc dokum da cok yoktu.yumusayinca nasil olcak bakalim en cok onu merak ediyorum su an ust kismim şaha kalkmis at gibi, alt kismim daha kucuk ben bisi yaptim bi bicak altina yattim bisiler oldu ama noldu ben de anlamadm yani , yumusayinca insallah bi şekle girerler
365 cc benimki, üst kısmı ilk zamanlar benimde çok fenaydı aklım çıktı öyle kalacak diyeyavaş yavaş inmeye başladı masajla beraber zamanla daha iyi olur inşallah