T TheQueenS Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2021 59 21 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi TheQueenS #21 mavikisilik .!.: Antalya da yaşıyorum kışın pek sorun olmayacağını düşünüyorum :) bu arada nerede hangi doktora ne kadar yaptırdınız Genişletmek için tıkla... Özelden cevapladım.
mavikisilik .!.: Antalya da yaşıyorum kışın pek sorun olmayacağını düşünüyorum :) bu arada nerede hangi doktora ne kadar yaptırdınız Genişletmek için tıkla... Özelden cevapladım.
T TheQueenS Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2021 59 21 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi TheQueenS #22 Gus .!.: Merhaba ben meme küçültme ameliyatı oldum 22 gün önce oçtan aşağı kesikler de yoğun kızarıklık var normalmifir acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba, iyi misiniz, doktorunuza danıştınız mı, benim bu konu hakkında fikrim yok maalesef ..
Gus .!.: Merhaba ben meme küçültme ameliyatı oldum 22 gün önce oçtan aşağı kesikler de yoğun kızarıklık var normalmifir acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba, iyi misiniz, doktorunuza danıştınız mı, benim bu konu hakkında fikrim yok maalesef ..
G Gus Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2021 4 1 58 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi TheQueenS #23 Teşekkürler gittim doktorum gazlı bezin yoğun kullanımına bağlı kapalı kalmasından dolayı cilt reaksiyon göstermiş dedi çok şükür enfeksiyon değil malum hava sıcaklığı tetiklemiş
Teşekkürler gittim doktorum gazlı bezin yoğun kullanımına bağlı kapalı kalmasından dolayı cilt reaksiyon göstermiş dedi çok şükür enfeksiyon değil malum hava sıcaklığı tetiklemiş