Kıymetlim, diyebilecek kadar benimsedin yabenim de meme altı kesisi Allaha şükürler olsun his kaybı yaşamadım..alışırsın ve kendinin gibi hissedersin canım dert etme onu benim de 3 ay oldu benim gibi manyak takıntılı bir kadın alıştıysa normal biri hayli hayli alışır ilk haftalar çıkartmak istememe rağmen onlar artık benim kıymetlim
Tut kız kaçmasınlarVallahı ben 22 gunde elımı ordan ayıramıyorum tutuyum gitmesınler dıyealıştım artık
sorma tatlım ya ne çektim hala kafam sıyrık geziyorum ama kaldı üstümde bi şeylerKıymetlim, diyebilecek kadar benimsedin yaÇok şükür... Ne çektin beeeeee
Hep böyle mutlu ol inşallah canımmm
Tut kız kaçmasınlarBenim 4 yaşındaki ufaklık gelip gelip mememi tutuyor, öpüyor hep. Ben de izin veriyorum, yavrum 4 yıllık hayatında, anasının göbeği ve koca poposu dışında me bi yumuşaklık ne de bi çıkıntı gördü Şimdi bakıp" anninin mimesi çıkmışşşşş" diyor. Ya ufacık bi erkek yavrusu, o bile yokluğunu hissediyordu hep. Evde, sokakta dekolteli bi bayan gördüğünde gözlerini alamıyordu. Bi kere bi arkadaşımın muhteşem çatalına ve memelerine bakıp " anne bu ne?" Demişti. Ben de " meme kuZucuğum" demiştim .o da " bu meme diil ki!!!" Demişti. Wallahi ameliyat çocuğumun psikolojisini düzeltti yahu. Kimsenin memesine bakmıyor artık. Çocuğun geleceğini kurtardım ,sadece memesi var , abuk subuk insanlarla beraber olacaktı
Canım , sen de koltukaltını düşünmeye başladın . Ama sana çoook önemli bi tavsiyem var, koltukaltında isim yapmış birini tercih et lütfen. Çünkü bu zor ve çoook tecrübe gerektiren bir işlem. Tercih ettiğin Dr bir Prof bile olsa bu kesi yerinde başarılı olmayabilir . Bak Dr um bana kendi anlattı, koltukaltı yapıp( deneyip) silikonu çok yukarı takıyorlarmış.yukarı takmak kolay, zor olan onu aşağıya takmakmış.o yüzden canım, çoook ünlü bi Dr olsa bile bu yöntemde ısrar etme. Bi de eğer dokun varsa, koltukaltına da gerek yok. Ben de sıfır doku olduğu için, takılan silikon meme altındaki kesi yerini germesin diye bu yöntemi istemiştim.Teşekkür ederim arkadaşlar. Risk sonuçta. Hissetmeyebilirim de anladığım kadarıyla. Çok korkuyorum ve korkularım yüzünden hayalimden vazgeçmek zorunda kalacağım için üzülüyorum. Öte yandan pişman olmak da var.
Y yelli_yelli10 sizin his durumunuz düzeldi mi acaba? Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi? Bu arada Erol Bey'e kol altından ameliyatı sorabildiniz mi acaba?
ay çok güldüm ya benim kızımda meme meraklısıdır ameliyat olduğumu söylemedim ama o bile biliyor bir keresinde annem namaz kılıyordu meme vurdu ne vuruyorsun canım acıyor anneye vurulur mu demiştim neee o silikonların mı patlayacak demişti annem gülmeye başladı
Tut kız kaçmasınlarBenim 4 yaşındaki ufaklık gelip gelip mememi tutuyor, öpüyor hep. Ben de izin veriyorum, yavrum 4 yıllık hayatında, anasının göbeği ve koca poposu dışında me bi yumuşaklık ne de bi çıkıntı gördü Şimdi bakıp" anninin mimesi çıkmışşşşş" diyor. Ya ufacık bi erkek yavrusu, o bile yokluğunu hissediyordu hep. Evde, sokakta dekolteli bi bayan gördüğünde gözlerini alamıyordu. Bi kere bi arkadaşımın muhteşem çatalına ve memelerine bakıp " anne bu ne?" Demişti. Ben de " meme kuZucuğum" demiştim .o da " bu meme diil ki!!!" Demişti. Wallahi ameliyat çocuğumun psikolojisini düzeltti yahu. Kimsenin memesine bakmıyor artık. Çocuğun geleceğini kurtardım ,sadece memesi var , abuk subuk insanlarla beraber olacaktı