meme estetiği sonrası hissizlik

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
Bu ameliyatla ilgili en büyük korkum bu maalesef. Ameliyat sonrası memede hissizlik olması durumu. Bu çok sık rastlanan bir durum mu acaba? Bir de bu konuda en az risk koltuk altı mıdır ameliyat tekniği açısından? En riskli de meme başından yapılan mıdır? gibi sorularım var. Bu ameliyat sonrası belli bir miktar iz kalabilmesi tolere edilebilen bir şey ama his kaybı kolay tolere edilebilecek bir şey değil bence. Bu konuda tecrübelerinizi ve bildiklerinizi okumak isterim. Şekilli güzel güğüslerim olsun isterken bana ait olup hissetmeyeceğim bir duruma dönüşürlerse büyük pişmanlık yaşarım.

Benim meme altı kesisi ile yapıldı, sol mememde en ufak hissizlik yok ama sağ mememin alt kısmında his yok. Ucunda var ama sadece altta kalan kısımda bir bölgeyi hissetmiyorum, sanırım bu şekilde kalacak çünkü 1 yılı geçti artık.. Kafama takıyor muyum? Hayır, asla.. Aklıma bile gelmiyor. Çok şükür harika memelere kavuştum, o kadarcık da olsun diyorum.

Benim koltukaltı kesisi ilk günden beri his kaybından ziyade hislerde bi artış var. Iki meme ucum da acayip hassas. Ilk hafta memelerimin altını hiç hissetmiyordum, ama geçti şükür . Dr un ilk kontrolde dokunduğu ilk yer memeucu oldu. His var di mi? Diye sormuştu. His çok fazla ....​

benim de meme altı kesisi Allaha şükürler olsun his kaybı yaşamadım..alışırsın ve kendinin gibi hissedersin canım dert etme onu benim de 3 ay oldu benim gibi manyak takıntılı bir kadın alıştıysa normal biri hayli hayli alışır ilk haftalar çıkartmak istememe rağmen onlar artık benim kıymetlim

Kıymetlim, diyebilecek kadar benimsedin ya Çok şükür... Ne çektin beeeeee

Vallahı ben 22 gunde elımı ordan ayıramıyorum tutuyum gitmesınler dıyealıştım artık
Tut kız kaçmasınlar Benim 4 yaşındaki ufaklık gelip gelip mememi tutuyor, öpüyor hep. Ben de izin veriyorum, yavrum 4 yıllık hayatında, anasının göbeği ve koca poposu dışında me bi yumuşaklık ne de bi çıkıntı gördüŞimdi bakıp" anninin mimesi çıkmışşşşş" diyor. Ya ufacık bi erkek yavrusu, o bile yokluğunu hissediyordu hep. Evde, sokakta dekolteli bi bayan gördüğünde gözlerini alamıyordu. Bi kere bi arkadaşımın muhteşem çatalına ve memelerine bakıp " anne bu ne?" Demişti. Ben de " meme kuZucuğum" demiştim .o da " bu meme diil ki!!!" Demişti. Wallahi ameliyat çocuğumun psikolojisini düzeltti yahu. Kimsenin memesine bakmıyor artık. Çocuğun geleceğini kurtardım ,sadece memesi var , abuk subuk insanlarla beraber olacaktı

Hep böyle mutlu ol inşallah canımmm

bnmde meme altı kesisi sol tarafta his dahada arttı en ufak bsy dokunsa hissediorum sağda yoktu basta oda yavas yavas geldi 5 ay olcak hisle alaklı bi sorunum kalmadı allaha skür ama gelmeyenlerde olıyo tabi risk var

Teşekkür ederim arkadaşlar. Risk sonuçta. Hissetmeyebilirim de anladığım kadarıyla. Çok korkuyorum ve korkularım yüzünden hayalimden vazgeçmek zorunda kalacağım için üzülüyorum. Öte yandan pişman olmak da var.

Y yelli_yelli10 sizin his durumunuz düzeldi mi acaba? Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi? Bu arada Erol Bey'e kol altından ameliyatı sorabildiniz mi acaba?

Canım ben 25. gunumdeyım hıssedıyorum hemen hemen heryerını..canım ınan sormadım o an herseyı unutuyorum.sen bi ara görüş sekreterı bılgı verır
..google yaz muayene numarası cıkıyor..

Canım , sen de koltukaltını düşünmeye başladın . Ama sana çoook önemli bi tavsiyem var, koltukaltında isim yapmış birini tercih et lütfen. Çünkü bu zor ve çoook tecrübe gerektiren bir işlem. Tercih ettiğin Dr bir Prof bile olsa bu kesi yerinde başarılı olmayabilir . Bak Dr um bana kendi anlattı, koltukaltı yapıp( deneyip) silikonu çok yukarı takıyorlarmış.yukarı takmak kolay, zor olan onu aşağıya takmakmış.o yüzden canım, çoook ünlü bi Dr olsa bile bu yöntemde ısrar etme. Bi de eğer dokun varsa, koltukaltına da gerek yok. Ben de sıfır doku olduğu için, takılan silikon meme altındaki kesi yerini germesin diye bu yöntemi istemiştim.

Açıkcası elleyip yoklamamıştım bile. Ucuna falan altlarına şimdi dokunuyorumda uçlarda his yok birde sol alt kısmı hissetmiyorum. Fakat daha 9 gün oldu

bir yıl önce meme ucu kesisi ile ameliyat oldum hiçbir zaman hissizlik yaşamadım bu daha çok meme altı kesesinde oluşan bir durum genelde geçicidir.

ay çok güldüm ya benim kızımda meme meraklısıdır ameliyat olduğumu söylemedim ama o bile biliyor bir keresinde annem namaz kılıyordu meme vurdu ne vuruyorsun canım acıyor anneye vurulur mu demiştim neee o silikonların mı patlayacak demişti annem gülmeye başladı bende ne diyorsun be insan memesi patlar mı hiç demiştim şimdi sorup duruyor benim memelerim ne zaman büyüyecek diye

Benim 2 yili gecti sol.gogsumde tamamen hissizlik vardi ucunda zamanla azaliyor su an bile cok azda olsa var ama dert etmiyorsun inan herkes goguslerin harika diyince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…