- 27 Haziran 2022
- 91
- 60
-
- Konu Sahibi Sapkasizmandalina
Ameliyatınizin kaçıncı günü? Dikiş izlerim hala çok belirgin benimde ve acıyor. Ovalayarak krem sürüyorum. 1 seneye anca iyilesiyor ve sonradan açık bir renk alıyor. Gerçekten şuan ben hiç dikiş izlerini takmıyorum. Özellikle göğüslerim aşağıya inmedigi için direk bakınca dikişlerim altta görünüyorBenim de derdim başkabende toparlama ameliyatı oldum,doktorun yaptığını beğenmedim ve dikişleri çok psikolojimi bozdu.şimdi bir de enfeksiyon gibi birşey oldu bildiğin uyuyamıyorum,yemeden içmeden kesildim.sizin dövmenizi gördüm.bende meme altı uzun çizgilere dövme motifi yaptırmak istiyorum,pişman olur muyum acaba.o dikişleri görmek istemiyorum.
Çok teşekkür ederim yanıtın için benim içimi rahatlattınOo epey de işi varmış.1 ay olmuş yani bi 6-12 ayda iner göğsünüz.protez taktıranların çoğu ilk etapta korkuyor,ağzımızın içine girecek neredeyse diye ama iniyormuş sonradan.biraz sabır lazım
Yemin ederim içimi rahatlattı bu yorumun. Çok teşekkür ederim. Herkes çok büyük yaptırmışsin diyip moralimi bozuyor (yakın arkadaşlarım diyor bunu)Geçmiş olsun. 440 cc bende ki.. merak etme bu durum geçici, sen ne kader iyi olsanda dokuların tam olarak iyileşmedi. Memelerin aşağı inecek ve çok güzel kavisli bir hale gelecektir. Çok güzeller, yaşasın memeler...
Sana çok büyük diyenler seksi memelerini kıskananlarYemin ederim içimi rahatlattı bu yorumun. Çok teşekkür ederim. Herkes çok büyük yaptırmışsin diyip moralimi bozuyor (yakın arkadaşlarım diyor bunu)
En kısa zamanda iyileşip memelerimin keyfini çıkarmak istiyorum
Aynı şeyi düşünerek büyük yaptırdım ve acısını bir kere çekmek istedim açıkçasıSana çok büyük diyenler seksi memelerini kıskananlarsana eleştiri yapana ben büyük seviyorum de kapat konuyu. Doktorum bile 415 cc yapacaktı ben özellikle dolgun meme istedim ve 440 da ısrar ettim. Hiç pişman değilim. O kadar para verip acısını zorluğunu çekiyoruz. Yaşadıklarımıza değsin diye düşünüyorum. Bana da büyük olmuş diyenler oldu, ben özellikle büyük istedim diyorum susuyorlar. Benim bedenim, benim kararım diyorum. İki ay sonra daha da şekillenecek emin ol... keyfine bak..
İnanın yandan bakınca koca bir D harfi gibi görünüyor. Denemek için sütyen aldım ve içine oturmadı bile. Çünkü çok yukarıda ve çok sert. Dekoltesi evet iyi duruyor ama böyle olmaması gerektiğinin farkındayım. İnşallah çabuk düzelirim20 gün önce ameliyat oldum. İlk 10 gün bandaj kullandım, göğüslerim olması gereken yerde. Daha da inecektir diye tahmin ediyorum.
Evet biraz yukarıda duruyor ama bence çok güzel görünüyoraramızda sadece 10 gün olmasına rağmen şöyle bir bluz giysem bence benimki aşağıda olduğu halde bu kadar iyi durmayabilir.
Çok masajda yapamıyorum onun etkisi var mı bilmiyorum ama hiç üzülmeyin harika olmuşlar zamanla daha da doğal ve güzel görünecektir
Ameliyatımın 16.günü oldu bugün.ben ne şeklini ne büyüklüğünü ne de dikişlerini beğendim.çok pişmanım.Ameliyatınizin kaçıncı günü? Dikiş izlerim hala çok belirgin benimde ve acıyor. Ovalayarak krem sürüyorum. 1 seneye anca iyilesiyor ve sonradan açık bir renk alıyor. Gerçekten şuan ben hiç dikiş izlerini takmıyorum. Özellikle göğüslerim aşağıya inmedigi için direk bakınca dikişlerim altta görünüyor
Ya çok teşekkür ederimÜzülme bak. Daha 15 günde ameliyat dikişi iyileşir mi? O dikişler sonraları bembeyaz oluyor teninle aynı renk. Komsum teyze oldu ameliyat. Cok büyüktü onun. Kuculttuler. 1 sene sonra bakabilir miyiz dedik çok merak ettik. Ben dikişleri merak ediyordum. Nasıl kesiyorlar ve toparliyorlar diye. Dikişler beyazlamış yerleri belirgindi. Cok iyi olmuştu kadın rahatlamıştı. Bugun cesaretim olsa 1 dk beklemem ben de toparlama ameliyatı olurum. 1 sene sabrederim sonucu iyi olacak çünkü. Emzirmelerden sonra çok yumuşuyor gevşiyor memeler.
Contractubex jel verdi ama biraz dikişlerde açıklık olduğundan daha başlamadım.burada çok yorum okudum,yıllar geçti ve dikiş izlerim berbat diyenler var ve bu yüzden korkuyorum.zaten göğsüm istediğim gibi olmadı bari dikişi düzgün olsa diyorum ama o da şu an kötü görünüyor.pilili yerleri de var offf şu teknolojide göğüste böyle kötü dikişler olur muEvet girintili çıkıntılı bir hali vardı morumsu bir renkti bazı yerler daha çıkıntılıydı, kabarıktı, kantoron yağı gerçekten işe yarıyor. Parmağına iki damla al ve yaralarının üzerine hafifçe masaj yap. Canın acımazsa biraz bastırabilirsin. İnanki geçecek. O izi gördüm ters T gibi duruyor. Benimde memeler dümdüzdü dolgun memeler olunca izi hiç önemsemedim. Ama kantoron yağı sürüp masajımı yaptım. Bir zaman sonra bir baktım ki aaaaa silik bir hale gelmiş... şimdi memeler istediğim gibi izi de hiç takmıyorum. Allah dermansız dert vermesin boş ver, yeni halinin keyfini çıkar. Daha çok yeni izlerin hafifleyecek öyle düşün..
Evet sarı kantaron yağı. Contractubexi ben uzuuunnnn yıllar önce yüzümdeki izler için kullandım muazzam güzel bir jel. Ojeyi bile eritiyor o derece.. acele etme daha çok yeni. Zamanla düzelecek...Contractubex jel verdi ama biraz dikişlerde açıklık olduğundan daha başlamadım.burada çok yorum okudum,yıllar geçti ve dikiş izlerim berbat diyenler var ve bu yüzden korkuyorum.zaten göğsüm istediğim gibi olmadı bari dikişi düzgün olsa diyorum ama o da şu an kötü görünüyor.pilili yerleri de var offf şu teknolojide göğüste böyle kötü dikişler olur mu
Sarı kantaron yağı mı almam gerekli
Aynı şekilde bende bu tepkiyi verdim ama artık takmıyorum. Şekli 6 ayda oturuyor. Dikiş izleri 1 senede anca iyilesiyorAmeliyatımın 16.günü oldu bugün.ben ne şeklini ne büyüklüğünü ne de dikişlerini beğendim.çok pişmanım.
Ya çok teşekkür ederimEvet sarı kantaron yağı. Contractubexi ben uzuuunnnn yıllar önce yüzümdeki izler için kullandım muazzam güzel bir jel. Ojeyi bile eritiyor o derece.. acele etme daha çok yeni. Zamanla düzelecek...
Hiç üzülme 1 ayda normal yara bile iyileşmiyor, harika görünüyorlarİnanın yandan bakınca koca bir D harfi gibi görünüyor. Denemek için sütyen aldım ve içine oturmadı bile. Çünkü çok yukarıda ve çok sert. Dekoltesi evet iyi duruyor ama böyle olmaması gerektiğinin farkındayım. İnşallah çabuk düzelirimyorumun için teşekkür ederim icim rahatlıyor okudukça
Sizi meşgul ediyorum ama anlatır mısınız ilk aylar şekli nasıldı?6 ay sonra hangi şekli aldı?Aynı şekilde bende bu tepkiyi verdim ama artık takmıyorum. Şekli 6 ayda oturuyor. Dikiş izleri 1 senede anca iyilesiyor
Korkma, neyi düşünürsen o olur unutma..Ya çok teşekkür ederimsizlerin yazdığı mesajlar bana o kadar çok destek oluyor ki.kendimi yalnız hissetmiyorum.çok yalnızım hiç kimseyle paylaşamıyorum,korkularımı içimde yaşmaktan mahvoldum.Allahım sizlere sağlık sıhhat versin
Ben ameliyat olalı 1 ay oldu dün. İlk başlarda çok şişti ve kare şeklindeydi göğüsüm. Zamanla yuvarlak formu aldı ve meme uçlarım biraz yukarıya çıktı. Ama hâlâ meme uclarim normale göre aşağıya bakıyor. Şuan hala şiş ve şekli tam oturmadı. Yara izlerinde kızarmaya ve dikişlerim erimeye başladı. Zaman gectikce buradan güncelleme yapacağımSizi meşgul ediyorum ama anlatır mısınız ilk aylar şekli nasıldı?6 ay sonra hangi şekli aldı?
Canım harika olmuş. Hiç yapay değil çok seksi. Gözlerin alışacakArkadaşlar 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450CC
Göğüslerim yumuşamaya başladı ama silikonlarim çok yukarıda.
Düzenli masaj yapıyorum ve bant kullanıyorum.
Tıpkı halterci gogusune benziyor.
Bu durumu yaşayan var mı?
Acil yardimmm