Meme Estetiği/Silikonlarım Yukarıda (Fotoğraf koydum)

Ameliyatınizin kaçıncı günü? Dikiş izlerim hala çok belirgin benimde ve acıyor. Ovalayarak krem sürüyorum. 1 seneye anca iyilesiyor ve sonradan açık bir renk alıyor. Gerçekten şuan ben hiç dikiş izlerini takmıyorum. Özellikle göğüslerim aşağıya inmedigi için direk bakınca dikişlerim altta görünüyor

Yemin ederim içimi rahatlattı bu yorumun. Çok teşekkür ederim. Herkes çok büyük yaptırmışsin diyip moralimi bozuyor (yakın arkadaşlarım diyor bunu)
En kısa zamanda iyileşip memelerimin keyfini çıkarmak istiyorum

Sana çok büyük diyenler seksi memelerini kıskananlar sana eleştiri yapana ben büyük seviyorum de kapat konuyu. Doktorum bile 415 cc yapacaktı ben özellikle dolgun meme istedim ve 440 da ısrar ettim. Hiç pişman değilim. O kadar para verip acısını zorluğunu çekiyoruz. Yaşadıklarımıza değsin diye düşünüyorum. Bana da büyük olmuş diyenler oldu, ben özellikle büyük istedim diyorum susuyorlar. Benim bedenim, benim kararım diyorum. İki ay sonra daha da şekillenecek emin ol... keyfine bak..

Aynı şeyi düşünerek büyük yaptırdım ve acısını bir kere çekmek istedim açıkçası bundan sonra bende bu şekilde tepki verecegim büyük diyenlere

20 gün önce ameliyat oldum. İlk 10 gün bandaj kullandım, göğüslerim olması gereken yerde. Daha da inecektir diye tahmin ediyorum.
Evet biraz yukarıda duruyor ama bence çok güzel görünüyor aramızda sadece 10 gün olmasına rağmen şöyle bir bluz giysem bence benimki aşağıda olduğu halde bu kadar iyi durmayabilir.
Çok masajda yapamıyorum onun etkisi var mı bilmiyorum ama hiç üzülmeyin harika olmuşlar zamanla daha da doğal ve güzel görünecektir

İnanın yandan bakınca koca bir D harfi gibi görünüyor. Denemek için sütyen aldım ve içine oturmadı bile. Çünkü çok yukarıda ve çok sert. Dekoltesi evet iyi duruyor ama böyle olmaması gerektiğinin farkındayım. İnşallah çabuk düzelirim yorumun için teşekkür ederim icim rahatlıyor okudukça

Ameliyatımın 16.günü oldu bugün.ben ne şeklini ne büyüklüğünü ne de dikişlerini beğendim.çok pişmanım.

Ya çok teşekkür ederim
Dikişlerim de çıkıntı var,düzleşmicek diye aklım çıkıyo.aynaya baktığımda kendimi kadavra gibi görüyorum.komşunuzun dikişleri de mi ilk etapta çıkıntılıydı?
Bir de burada çok yorum okudum yıllar geçtiği halde dikişleri çok kötü olanlar,düzelmeyenler.bende öyle olacağımdan korkuyorum çünkü dr da garanti vermiyor

Contractubex jel verdi ama biraz dikişlerde açıklık olduğundan daha başlamadım.burada çok yorum okudum,yıllar geçti ve dikiş izlerim berbat diyenler var ve bu yüzden korkuyorum.zaten göğsüm istediğim gibi olmadı bari dikişi düzgün olsa diyorum ama o da şu an kötü görünüyor.pilili yerleri de var offf şu teknolojide göğüste böyle kötü dikişler olur mu
Sarı kantaron yağı mı almam gerekli

Evet sarı kantaron yağı. Contractubexi ben uzuuunnnn yıllar önce yüzümdeki izler için kullandım muazzam güzel bir jel. Ojeyi bile eritiyor o derece.. acele etme daha çok yeni. Zamanla düzelecek...

Evet sarı kantaron yağı. Contractubexi ben uzuuunnnn yıllar önce yüzümdeki izler için kullandım muazzam güzel bir jel. Ojeyi bile eritiyor o derece.. acele etme daha çok yeni. Zamanla düzelecek...
Ya çok teşekkür ederimsizlerin yazdığı mesajlar bana o kadar çok destek oluyor ki.kendimi yalnız hissetmiyorum.çok yalnızım hiç kimseyle paylaşamıyorum,korkularımı içimde yaşmaktan mahvoldum.Allahım sizlere sağlık sıhhat versin

Hiç üzülme 1 ayda normal yara bile iyileşmiyor, harika görünüyorlar çok daha güzel olacaklar

Ya kızlar yeri değil biliyorum ama son konuma bir bakar mısınız meme estetiği bölümünde, o kadar endişeliyim ki

Sizi meşgul ediyorum ama anlatır mısınız ilk aylar şekli nasıldı?6 ay sonra hangi şekli aldı?
Ben ameliyat olalı 1 ay oldu dün. İlk başlarda çok şişti ve kare şeklindeydi göğüsüm. Zamanla yuvarlak formu aldı ve meme uçlarım biraz yukarıya çıktı. Ama hâlâ meme uclarim normale göre aşağıya bakıyor. Şuan hala şiş ve şekli tam oturmadı. Yara izlerinde kızarmaya ve dikişlerim erimeye başladı. Zaman gectikce buradan güncelleme yapacağım

Canım harika olmuş. Hiç yapay değil çok seksi. Gözlerin alışacak

Çok teşekkür ediyorum. Sadece dekoltesi iyi duruyor silikonlar büyükve şiş olduğu için. Göğüs uçlarım aşağı bakıyor ve yandan D harfi gibi görünüyor. Duzeldikce burayı guncelleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…