- 27 Haziran 2022
- 91
- 60
-
- Konu Sahibi Sapkasizmandalina
Size özelden mesaj ve fotoğraf gönderdimSizi meşgul ediyorum ama anlatır mısınız ilk aylar şekli nasıldı?6 ay sonra hangi şekli aldı?
Rica etsem özelden nasıl fotoğraf gönderdiğinizi bana da anlatır mısın canım? Bazı üyelere fotoğraf göndereceğim, dosya ekle diyorum olmuyorSize özelden mesaj ve fotoğraf gönderdim
Dosya ekleRica etsem özelden nasıl fotoğraf gönderdiğinizi bana da anlatır mısın canım? Bazı üyelere fotoğraf göndereceğim, dosya ekle diyorum olmuyor
Çok teşekkür ederimDosya ekle
Gözat
Android
Media
Media
WhatsApp İmages
Benim telefonum android bu şekilde gönderiyorum
Eğer yapabilirsen banada gönderir misiniz? Bende size gönderirimÇok teşekkür ederimtelefondan dosya ekle'ye ne kadar bassam da algılamıyor pc'den deneyeyim en iyisi
Tabi ki hemen şimdi gönderiyorumEğer yapabilirsen banada gönderir misiniz? Bende size gönderirimsadece fikrinizi almak istiyorum. Geçmeyecek diye aklım çıkıyor vallahi...
Gönderiyorum şimdi teşekkürlerTabi ki hemen şimdi gönderiyorumsizinkini de bekliyorum
Yemin ederim hepsi geçici problemler ama insan o kadar çok düşündükçe daralıyor ki... Psikolojim bozulduBaksana korkunç
Ben de küçültme ameliyatı olDum evet önce o dikişler çok çirkin duruyor hatta o akıntı bende de oldu ama doktorum o akıntının olmasını istediği bisey olduğunu söyledi iz konusunu sakin kafana takma 2 yıla hic bir iz kalmıyor bembeyaz oluyor dövme ile vücudunu bozma izler yok olunca kamufle icin değil görsel icin yatırırsın özelden yazarsan sana benim göğüslerimi atabilirim görünce şok olacaksın muhteşemler çünküBenim de derdim başkabende toparlama ameliyatı oldum,doktorun yaptığını beğenmedim ve dikişleri çok psikolojimi bozdu.şimdi bir de enfeksiyon gibi birşey oldu bildiğin uyuyamıyorum,yemeden içmeden kesildim.sizin dövmenizi gördüm.bende meme altı uzun çizgilere dövme motifi yaptırmak istiyorum,pişman olur muyum acaba.o dikişleri görmek istemiyorum.
Çok guzel duruyor. Olumsuz yanlarini yazar mısın lütfen.Arkadaşlar 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450CC
Göğüslerim yumuşamaya başladı ama silikonlarim çok yukarıda.
Düzenli masaj yapıyorum ve bant kullanıyorum.
Tıpkı halterci gogusune benziyor.
Bu durumu yaşayan var mı?
Acil yardimmm
GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Dokunmaya ve bakmaya kıyamıyorum çok güzeller.. Özelden yazanlara doktorumun ismini verebilirim artık
Bütün problemlerim geçti gitti. Şuan çok güzel duruyorlar hiç bir problem yok. Düzelmesi için zamana bırakmak gerekiyorÇok guzel duruyor. Olumsuz yanlarini yazar mısın lütfen.
Merhabalar, bende 02.09 da ameliyat oldum 375 cc takıldı ve iki hafta olmasına rağmen aynı attığınız resimdeki gibi yukarıda baya ve moralim bozuluyor böyle kalacak diye korkudan. Düzeldi demişsiniz acaba resim atma şansınız var mıdır? Süreci çok merak ediyorum yardımcı olur bayaArkadaşlar 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450CC
Acil yardimmm
GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Dokunmaya ve bakmaya kıyamıyorum çok güzeller.. Özelden yazanlara doktorumun ismini verebilirim artık
Silikon olduğu her halinden belli oluyor...Arkadaşlar 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450CC
Acil yardimmm
GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Özelden yazin fotoğraf paylaşayımMerhabalar, bende 02.09 da ameliyat oldum 375 cc takıldı ve iki hafta olmasına rağmen aynı attığınız resimdeki gibi yukarıda baya ve moralim bozuluyor böyle kalacak diye korkudan. Düzeldi demişsiniz acaba resim atma şansınız var mıdır? Süreci çok merak ediyorum yardımcı olur baya
Evet ,cok güzeller maşallah memelerime ben böyle beğeniyorumSilikon olduğu her halinden belli oluyor...
bende merak ettim yaBaksana korkunç
Tabiki de önemli olan senin beğenmen ve senin mutluluğun.Evet ,cok güzeller maşallah memelerime ben böyle beğeniyorum
Merhaba, bant dediginiz tam olarak nedir? Ben de 1 ay once ameliyat oldum. Bantlardan takmak istiyorum. Tesekkurler :)Bantı kullanmaya devam edin aşırı sıkmayın da ama çok bol da bırakmayın.Cc niz büyük olduğu için ve yuvarlak implant seçtiğiniz için tabi yukarılara da taşacak üst kısım bomboş kalamaz.Ve siz ne yaparsanız yapın vücut onu kendisi doğru yere yerleştirecek.Eninde sonunda o diklik gidiyor bir tık sarkma oluyor olacak yani mecburi.O yüzden bu kadar dik ve yukarıda hali geçici.