Meme Estetiği/Silikonlarım Yukarıda (Fotoğraf koydum)

Sapkasizmandalina

Her şey yolunda!🌸
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
91
60
Arkadaşlar 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450CC
Göğüslerim yumuşamaya başladı ama silikonlarim çok yukarıda.
Düzenli masaj yapıyorum ve bant kullanıyorum.
Tıpkı halterci gogusune benziyor.

Bu durumu yaşayan var mı?
Acil yardimmm

GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Dokunmaya ve bakmaya kıyamıyorum çok güzeller.. Özelden yazanlara doktorumun ismini verebilirim artık

Eklentiler

• IMG_20220711_225934.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 1.103
Son düzenleme:
Bişi sorcam size, ben de yaptırmak istiyorum ama kasüstü ve kasaltı estetik arasındaki fark nedir biliyor musunuz? Bu arada gayet iyi görünüyorlar hayırlı olsun :)

Teşekkürler kuzum.
Kas üstü yapılan ameliyatlarda kapsül oluşumu daha yüksek oranda oluyormuş. Kas altında bundan daha az bir riski varmış. Ama en doğru kararı doktorunuz verecektir.

Bantı kullanmaya devam edin aşırı sıkmayın da ama çok bol da bırakmayın.Cc niz büyük olduğu için ve yuvarlak implant seçtiğiniz için tabi yukarılara da taşacak üst kısım bomboş kalamaz.Ve siz ne yaparsanız yapın vücut onu kendisi doğru yere yerleştirecek.Eninde sonunda o diklik gidiyor bir tık sarkma oluyor olacak yani mecburi.O yüzden bu kadar dik ve yukarıda hali geçici.

Merhaba, yorumunuz için çok teşekkür ederim bana moral oldu. İnşallah doğal bir görüntüye ulaşır. Bandı sıkıcı takıyorum göğüs altlarından doğru. Bu yanlış mı?. Böyle çok yapay ve büyük duruyor.
Eski göğüslerim hiç yoktu sadece uçları çıkıktı dümdüzdum. Şimdi bu halini görünce hem seviniyor hem bir garip oluyorum
annem haltercilere benzemissin diyor

Bende toparlama ameliyatı oldum,okuya okuya öğrendim.sizin göğüsler normal.daha bir ay olmuş çok yukarıda olması sıkınto değil.zamanla aşağı inecekler.göğsünüzü serttir de daha da yumuşayacak.doktorunuz aşağı inmesi için de masaj filan önerir onları yaparsınız.geçmiş olsun

Ayrıca güzel görünüyor ama sizin tercihiniz tabi ki de biraz büyük taktırmışınız sanki

En kısa zamanda yaptırın kesinlikle ve size tek tavsiyem kış mevsiminde yaptırmanız. Sıcakta ameliyat sütyeni takmak insanı çok sıkıyor. Şuan tek zorluğu bu benim için..

Evet masaj önerdi masajimi günde iki kere yapıyorum. Avuç içlerinde aşağıya itiyorum 100 kere ve sonra ovaliyorun çevresini. İnşallah doğru uyguluyorumdur

Son düzenleme:
Evet masaj önerdi masajimi günde iki kere yapıyorum. Avuç içlerinde aşağıya itiyorum 100 kere ve sonra ovaliyorun çevresini. İnşallah doğru uyguluyorumdur
Oo epey de işi varmış.1 ay olmuş yani bi 6-12 ayda iner göğsünüz.protez taktıranların çoğu ilk etapta korkuyor,ağzımızın içine girecek neredeyse diye ama iniyormuş sonradan.biraz sabır lazım

Ben daha önce 76 kiloydum. Şuan 65im. Göğüs kafesim geniş ve hayatım boyunca hep iri oldum. Doktoruma 400 demiştim ama o 450CC bile kaldirir dedi ve dediginide yaptı
Benim de derdim başkabende toparlama ameliyatı oldum,doktorun yaptığını beğenmedim ve dikişleri çok psikolojimi bozdu.şimdi bir de enfeksiyon gibi birşey oldu bildiğin uyuyamıyorum,yemeden içmeden kesildim.sizin dövmenizi gördüm.bende meme altı uzun çizgilere dövme motifi yaptırmak istiyorum,pişman olur muyum acaba.o dikişleri görmek istemiyorum.

Geçmiş olsun. 440 cc bende ki.. merak etme bu durum geçici, sen ne kader iyi olsanda dokuların tam olarak iyileşmedi. Memelerin aşağı inecek ve çok güzel kavisli bir hale gelecektir. Çok güzeller, yaşasın memeler...

Ne kadar oldu ameliyat olalı. Çok takma kafana o dikişler daha silik bir hale geliyor. Kantaron yağı tavsiye etmişti doktorum. Benim memeler büyüyünce altındaki dikiş izi mor gibi bir renkti. Hoş durmuyordu ama şimdi daha silik 1 yıl oldu. Sende düşünmemeye çalış. Başka şeylere odaklan zaman ver kendine. Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim moral verdiğin için,Allah bin kere razı olsun senden.15 gün oldu olalı.bir de meme ucunun alt kısmında dikiş yerinde yara ve açılma gibi birşey oldu,asistanı geçer dedi ama güvenemiyorum korkuyorum yaralar büyür diye.
Bir de sizin dikişleriniz ilk zamanlar çıkıntılı mıydı? Sonra da teninizle eşitlendi mi.manikür bile yaptırmayan biriyim ne halt ettim diye ağlıyorum

Evet girintili çıkıntılı bir hali vardı morumsu bir renkti bazı yerler daha çıkıntılıydı, kabarıktı, kantoron yağı gerçekten işe yarıyor. Parmağına iki damla al ve yaralarının üzerine hafifçe masaj yap. Canın acımazsa biraz bastırabilirsin. İnanki geçecek. O izi gördüm ters T gibi duruyor. Benimde memeler dümdüzdü dolgun memeler olunca izi hiç önemsemedim. Ama kantoron yağı sürüp masajımı yaptım. Bir zaman sonra bir baktım ki aaaaa silik bir hale gelmiş... şimdi memeler istediğim gibi izi de hiç takmıyorum. Allah dermansız dert vermesin boş ver, yeni halinin keyfini çıkar. Daha çok yeni izlerin hafifleyecek öyle düşün..

Üzülme bak. Daha 15 günde ameliyat dikişi iyileşir mi? O dikişler sonraları bembeyaz oluyor teninle aynı renk. Komsum teyze oldu ameliyat. Cok büyüktü onun. Kuculttuler. 1 sene sonra bakabilir miyiz dedik çok merak ettik. Ben dikişleri merak ediyordum. Nasıl kesiyorlar ve toparliyorlar diye. Dikişler beyazlamış yerleri belirgindi. Cok iyi olmuştu kadın rahatlamıştı. Bugun cesaretim olsa 1 dk beklemem ben de toparlama ameliyatı olurum. 1 sene sabrederim sonucu iyi olacak çünkü. Emzirmelerden sonra çok yumuşuyor gevşiyor memeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…