Meme Estetiği/Silikonlarım Yukarıda (Fotoğraf koydum)

Benim de derdim başka😢bende toparlama ameliyatı oldum,doktorun yaptığını beğenmedim ve dikişleri çok psikolojimi bozdu.şimdi bir de enfeksiyon gibi birşey oldu bildiğin uyuyamıyorum,yemeden içmeden kesildim.sizin dövmenizi gördüm.bende meme altı uzun çizgilere dövme motifi yaptırmak istiyorum,pişman olur muyum acaba.o dikişleri görmek istemiyorum.😭😭😭
Ben de küçültme ameliyatı olDum evet önce o dikişler çok çirkin duruyor hatta o akıntı bende de oldu ama doktorum o akıntının olmasını istediği bisey olduğunu söyledi iz konusunu sakin kafana takma 2 yıla hic bir iz kalmıyor bembeyaz oluyor dövme ile vücudunu bozma izler yok olunca kamufle icin değil görsel icin yatırırsın özelden yazarsan sana benim göğüslerimi atabilirim görünce şok olacaksın muhteşemler çünkü 🤗

Arkadaşlar 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450CC
Göğüslerim yumuşamaya başladı ama silikonlarim çok yukarıda.
Düzenli masaj yapıyorum ve bant kullanıyorum.
Tıpkı halterci gogusune benziyor.

Bu durumu yaşayan var mı?
Acil yardimmm 😞😞😞

GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Dokunmaya ve bakmaya kıyamıyorum çok güzeller.. Özelden yazanlara doktorumun ismini verebilirim artık ❤️
Çok guzel duruyor. Olumsuz yanlarini yazar mısın lütfen.

Acil yardimmm 😞😞😞

GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Dokunmaya ve bakmaya kıyamıyorum çok güzeller.. Özelden yazanlara doktorumun ismini verebilirim artık
Merhabalar, bende 02.09 da ameliyat oldum 375 cc takıldı ve iki hafta olmasına rağmen aynı attığınız resimdeki gibi yukarıda baya ve moralim bozuluyor böyle kalacak diye korkudan. Düzeldi demişsiniz acaba resim atma şansınız var mıdır? Süreci çok merak ediyorum yardımcı olur baya

Acil yardimmm 😞😞😞

GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ
Dokunmaya ve bakmaya kıyamıyorum çok güzeller.. Özelden yazanlara doktorumun ismini verebilirim artık ❤️
Silikon olduğu her halinden belli oluyor...

Merhabalar, bende 02.09 da ameliyat oldum 375 cc takıldı ve iki hafta olmasına rağmen aynı attığınız resimdeki gibi yukarıda baya ve moralim bozuluyor böyle kalacak diye korkudan. Düzeldi demişsiniz acaba resim atma şansınız var mıdır? Süreci çok merak ediyorum yardımcı olur baya
Özelden yazin fotoğraf paylaşayım

Bantı kullanmaya devam edin aşırı sıkmayın da ama çok bol da bırakmayın.Cc niz büyük olduğu için ve yuvarlak implant seçtiğiniz için tabi yukarılara da taşacak üst kısım bomboş kalamaz.Ve siz ne yaparsanız yapın vücut onu kendisi doğru yere yerleştirecek.Eninde sonunda o diklik gidiyor bir tık sarkma oluyor olacak yani mecburi.O yüzden bu kadar dik ve yukarıda hali geçici.
Merhaba, bant dediginiz tam olarak nedir? Ben de 1 ay once ameliyat oldum. Bantlardan takmak istiyorum. Tesekkurler :)

X